okončati vezu
Kraj?

5 znakova da treba okončati vezu

Emotivna veza vam donosi više stresa nego prijatnih trenutaka? Osećate da su najbolji dani odavno prošli, a ne vidite način da se trenutna situacija iole popravi?! Ukoliko su vaši odgovori „DA“, zapitajte se da li je došao trenutak da krenete dalje, ali ovoga puta SAMI!

Linije na zglobu
Dug život

Šta znače ove linije na zglobu

Linije na zglobu, poznate i kao narukvice ili Rašeti linije, razdvajaju dlan od ostatka ruke. Ove linije, kaže predanje, govore mnogo o vašem zdravlju i budućnosti. Najčešći je broj jedna ili dve linije na zglobu, dok retki imaju četiri.

Znakovi kojima sreća uvijek izmakne iz ruku
Baksuzi

Znakovi u horoskopu sa najmanje sreće

Znakovi koji stalno jure sreću, ali im nekako, taman kada pomisle da će je stići, izmiče za pola koraka. Naviknuti da se bore na svim frontovima, ovim horoskopskim znakovima uvek malo fali do potpune sreće i blagostanja.

dnevnin horoskop
Horoskop

Mesečni horoskop

Pročitajte mesečni horoskop najboljih astrologa Balkana – Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Dubravka Marković, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za sve znake zodijaka.

dnevnin horoskop
Horoskop

Dnevni horoskop

Čitajte dnevni horoskop najboljih astrologa Balkana – Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za sve znake zodijaka.

dnevnin horoskop
Horoskop

Nedeljni horoskop

Čitajte nedeljni horoskop Poligraf portala, koji sastavljaju najbolji astrolozi Balkana – Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za Vas.

Osjećaj ljubavi kod horoskopskih znakova
Zaljubljenost

Kakvi su horoskopski znaci u ljubavi?

Niko ne doživljava ljubav na isti način. Sva ta osjećanja su vezana za karakter, temperament, vjerovanje, a dosta toga određuje i položaj zvezda. Pročitajte nešto više o ljubavnim osjećanjima horoskopskih znakova.