Nedeljni horoskop

Čitajte nedeljni horoskop Poligraf portala, koji sastavljaju najbolji astrolozi Balkana – Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za Vas.

Nedeljni horoskop za nedelju od 23.04.2018. godine do 29.04.2018. godine godine su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV i ASTROUSLUGE.

Poligraf Nedeljni Horoskop Ovan

Ovan

Ovo će biti veoma burna nedelja za Vas. jer ćete biti u velikim i važnim poslovnim obavezama i transakcijama. Očekujte i značajne promene na finansijskom planu, na žalost na gore. Sve to će izazvati veliki stres i nervozu, pa je zbog toga moguće da ćete imati konflikte sa kolegama i nadređenima. Ako bih morala da opišem ovu nedelju jednom rečju, to bi bila NEIZVESNOST- Ali ne brinite, planete nagoveštavaju razrešenje situacije baš onda kada to najmanje budete očekivali.

Ovnovi koji su u vezi ili braku će imati česte napade ljubomore i posesivnosti, sumnjaće u partnerove reči i namere, a sve to zbog sitnica koje samo Vi primećujete (kako priča, kako hoda, kako gleda u telefon...) Ako ne popričate o tome što Vas muči mogli biste da napravite scenu posle koje više neće biti povratka. Slobodni Ovnovi bi mogli da uđu u ljubavnu avanuru i vezu bez obaveza - aspekti su takvi da su strasti naglašene. Međutim, male su šanse da ćete naći partnera za nešto ozbiljno.

Mogući su novi zdravstveni problemi. Iako važite za vitalan znak ovaj period vam donosi određene slabosti i otežanja koja će biti prisutna u manjoj ili većoj meri- što zavisi od brojnih faktora. Najugroženiji su Vam živci i nervi. Nervoza i stes mogu da dovedu do brojnih zdravstvenih problema. Takođe, stes može da dovede do pada koncentracije, pa su moguće nezgode - budite posebno pažljivi u saobraćaju. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV

Poligraf Nedeljni Horoskop Bik

Bik

Tokom ove nedelje nećete imati previše novih poslovnih dešavanja. Moguće je da će situacija biti prilično usporena i da će Vas to donekle i iznenaditi. Imate osećaj kao da je to "zatišje pred buru" i da tek treba da Vam se desi nešto veliko. Planete stvarno najavljuju nešto takvo, ali ove nedelje treba da se odmorite i opustite, da razmislite o narednim potezima. Ova nedelja će generalno proći bez većih promena.

Venera u znaku Blizanaca vam donosi duple, dvostruke prilike, šanse za neke paralelne veze ili flert “sa strane”. Međutim, većina Bikova će tokom ove nedelje biti prilično neodlučno. Zapravo, meni deluje kao da većina slobodnih Bikova i nije spremno za ozbiljnu vezu, pa se povlače čim osete da nešto posajte ozbiljno. Bikovi koji su u vezi ili braku će provesti nedelju praveći planove za budućnost zajedno sa partnerom.

Nastavlja se jako dobar period na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete na ovom planu imati sasvim stabilno stanje. Sve ukazuje na dobro raspoloženje, pozitivne misli, dovoljnu količinu energije da se izborite sa svakodnevnim aktivnostima. Ne postoji nešto što bi moglo preterano da vas optereti, dobro se osećate u svojoj koži i imate dovoljno samopouzdanja. Prija vam komunikacija sa drugim ljudima, druženje, na neki način se napajate pozitivnom energijom kroz svoje prijatelje i bliske ljude. Ovo je period u kojem možete menjati navike u ishrani ili krenuti na dijetu ukoliko smatrate da za tim postoji potreba. Fizička aktivnost može da vam prija ako je umerena, ako ne preterujete jer ovo nije faza u kojoj treba da se forsirate. Neka sve bude fino i lagano. Pratite svoj ritam, svoj metabolizam, svoje potrebe i uživajte u opuštenoj nedelji koja je ispred vas. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Blizanci

Blizanci

Tokom ove nedelje ćete imati više poslovnih obaveza nego inače, te ćete morati "da presečete" i da se uozbiljite , kako biste mogli da ostvarite sve što ste zacrtali. Red, rad i disciplina će Vas odvesti do svega što ste planirali, a samim tim i do veće zarade. S druge strane, ako se ne posvetite poslu tokom ove nedelje, mogli biste da snosite ozbiljne posledice, pa čak i da izbugite posao. Dakle, Vaša karijera zavisi isključivo od Vas i Vašeg odnosa prema poslu.

Emotivno nezadovoljstvo raste iako naizgled sve može da deluje prilično dobro. Površna slika koju šaljete drugim ljudima o vašoj sreći (bilo da ste sami ili imate partnera) je zapravo samo vaša nespremnost da sebi i svetu priznate neuspeh. Osećate se pomalo emotivno bolesno, odnosno razočareno, ozlojađeno, izdano, kao da vam mnogo toga nedostaje. Postoji praznina i niste sigurni ko je može popuniti i da li se to uopšte može desiti. Osećate veliku dozu ljubomore kada vidite da je neko iskreno srećan. Blizanci koji su u vezi ili braku osećaju monotoniju, koja ih guši. Vreme je za promene!

Nažalost, ove nedelje možete da imate i zdravstvene probleme. Imunitet Vam je značajno oslabljen, pa ste skloni različitim prehladama. Mogući su problemi sa krvnom slikom, organima za varenje i disajnim putevima. Nemojte da se začudite ako naglo izbugite apetit i kilograme. Savetujem Vam da obavezno posetite lekara. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Rak

Rak

Tokom ove nedelje ste posebno entuzijastični, puni energije i elana za sve. Moguće je čak i da će te emocije da idu u drugu krajnost - da dovedu do histerije, nervoze i čestih promena raspoloženja. Kako biste to izbegli, savetujem Vam da pravite češte pauze na poslu. Važno je da shvatite da trenutno nigde ne gori i da svet neće da propadne ako se ne odmorite na trenutak-dva. Zato slobodno, povucite ručnu, opustite se malo i napunite svoje baterije.

Imaćete veoma uzbudljive trenutke na emotivnom polju, nove momente, nova poznanstva i emocije kakve niste iskusili pre. Sve će vam biti zanimljivo, neobično, nepoznato i uživaćete u promenama koje se dešavaju naglo i na neki način kao da se sve odvija bez vašeg uticaja. Kao da funkcionišete na autopilotu i gledate film svog života, dok vam partner na neki način kroji sudbinu, odnosno uvodi vas u svet većih emocija i strasti koje postoje između vas dvoje. Dešava vam se nova ljubav, opijeni ste zanosom i lako se prepuštate svemu što se dešava. Ne mislite na juče ili sutra, skoncentrisani ste samo na ono što se dešava sada, samo na osećanja i sve ono što dobijate od voljene osobe kao na tacni. Funkcionišete prirodno, spontano, bez pretvaranja, bez forsiranja, sve ide svojim tokom i veoma ste zadovoljni zbog toga.

Svi Rakovi koji su već imali srčane tegobe treba da budu posebno obazrivi tokom ove nedelje, jer je velika mogućnost da će se ponoviti. Čak Vam savetujem da posetite lekara. Ostali Rakovi ne bi trebalo da imaju značajnije zdravstvene probleme. Budite umereni u svemu i sve će proći bez briga i problema. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV

Imate pitanje o budućnosti?

Poligraf Nedeljni Horoskop Lav

Lav

Tokom ove nedelje su ogromne šanse da ćete ostvariti nešto što već dugo vremena planirate. Povoljan je period za rezimiranje situacije i za zaokruživanje neke priče. Planete najavljuju mnogo posla u narednom periodu, ali ako budete organizovani i disciplinovani uspećete da ostvarite sve što poželite. Jedini problem bi mogla da bude jedna ženska osoba sa posla, koja bi mogla da pokuša da se umeša u Vaše planove. Razmislite, sigurno ćete shvatiti o kome je reč.

Povoljna faza za sve Lavove koji su već neko vreme slobodni - planete najavljuju iznanadan susret i brz razvoj emocija. Moguće je da će to biti osoba koju već neko vreme poznajete. Htela bih da Vas opomenem da bi to mogle da budu nagle emocije, koje bi mogle brzo da se ugase. Lavovi koji su u braku ili dužoj vezi bi mogle da dožive zahlađenje odnosa sa partnerom. Ako dođe do svađe, velike su šanse da ćete da se razdvojite na neko vreme.

Mogući su problemi sa očima, posebno sa levim okom. Drugi problem jeste problem sa varenjem. Skloni ste prejedanju, a to će da se odrazi negativno na Vas. Moguće su i prolazne glavobolje, ali trebalo bi da ih se jednostavno oslobodite tako što ćete provesti više vremena u prirodi. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Devica

Devica

Imate kočnice kada se radi o emotivnom polju, pogotovo ako već imate partnera. Moguće je da u komunikaciji sa njim postoje otežanja za koja vam nije ni malo lako da ih prevaziđete. Odnos vam se promenio ili su se vratile stvari iz prošlosti koje niste rešili, nastupa veće zahlađenje. Komunikacija je nejasna, tenzična, puna negativnih emocija. Osećate se kao da se vrtite u začaranom krugu. Ukoliko ste slobodni, možete imati zanimljivo poznanstvo u svom bliskom okruženju sa Škorpijom, Rakom ili nekim vodenim znakom. Postoji jaka hemija i privlačnost ali moguće je da se posmatrate iz daleka ili da imate problem da uspostavite jasnu i otvorenu komunikaciju, već sve ide nekako ispod žita. Možete da očekujete flert koji nosi dozu emocija ali i nesigurnosti naizmenično sa vaše, pa sa druge strane. Nije povoljan trenutak za početak veze ili za prvi korak ka tome.

Grlo će vam biti prilično osetljivo, možete biti skloni raznim virusima, infekcijama, problemima sa disajnim putevima i tome sl. Pred vama je period u kojem ćete veoma lako doći do novih komplikacija, zaraza, infekcija, pa treba da budete jako oprezni. Organizam vam je veoma oslabljen. Pazite i na disajne puteve, probleme sa sinusima i tome sl. Moguća je gnojna angina. Porazgovarajte sa svojim lekarom, nemojte da izbegavate preglede. Povećajte unos vitamina i potrudite se da odmarate više nego u proteklom periodu koji je za vas bio prilično naporan. Potreban vam je mir, tišina, san i bolja ishrana, više tečnosti, više voća, povrća, svežih namirnica koje sadrže vitamine itd. Posvetite se sebi. Posavetujte se sa farmaceutom ili lekarom oko unosa nekih suplemenata koji bi mogli da budu dobri za vaš imunitet. U svakom slučaju, potrudite se da maksimalno pomognete sebi sada. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com


Poligraf Nedeljni Horoskop Vaga

Vaga

Očekuje vas poboljšanje materijalne situacije kojim ćete biti zadovoljni. Moguće je da ćete se konačno malo stabilizovati po pitanju finansija i da ćete zbog toga generalno osećati mir, sigurnost i stabilnost. Poslovno vas ne očekuju veće promene ili oscilacije, može se reći da sve ide nekim uobičajenim tokom i da ste na svom radnom mestu sigurni. Sve teče kako treba, bez ikakvih većih smetnji i problema. Međuljudski odnosi su korektni, znate na koga možete da računate a na koga ne. Sve je prilično jasno i čisto sada za vas. Jedino možete imati neki manji zastoj ako planirate posao sa inostranstvom ili putovanje. U tom slučaju dolazi do nepromenjenog stanja ili se na kraju ispostavlja da je put bio više radi zadovoljstva nego radi posla. U udaljenim predelima sada nemojte očekivati sreću na poslovnom planu.

Manjak dešavanja na emotivnom polju vas brine. Navikli ste da imate više udvarača, stalne kontakte sa osobama suprotnog pola, pa vas sada manjak pažnje stavlja u neugodnu situaciju. I dalje kod vas postoje brojne društvene aktivnosti, izlasci, niste pasivni niti kući u četiri zida zatvoreni ali kao da ni jedne kvalitetne prilike za novu ljubav nema na vidiku. Pokušajte da prihvatite da vam je ovaj period po tom pitanju nešto usporeniji i da neće biti velikih promena i preokreta. Ako ste već zauzeti, možete da očekujete manje probleme početkom nedelje. Moguće su trzavice sa voljenom osobom i to najviše oko finansijskih pitanja koja vas mogu u većoj meri opterećivati. Moguće je da imate različite poglede po pitanju ulaganja u zajedničku budućnost ili jednostavno želite da trošite novac na različite stvari. Pokušajte da sagledate širu sliku i da nađete neku vrstu kompromisa u vezi spornih pitanja.

Generalno u narednom periodu možete imati većih problema sa apetitom, prekomernom ishranom, promenama raspoloženja, osetljivi ste i razdražljivi u nekoj meri iako se trudite da nađete balans po tom pitanju. Vama ova nedelja može biti najpre emotivno teška, pa se ta negativna energijai nezadovoljstvo nepovoljno odražava i na vaše zdravlje. Možete da očekujete fazu u kojoj ćete biti prilično podložni i nekim sitnim tegobama poput kijavice, kašlja, niskog pritiska, pada energije itd. Moguće je da ćete se jednostavno u nekim trenucima osećati kao da nemate dovoljno snage za sve što je ispred vas. Ovo nije faza u kojoj ćete tako lako prevazilaziti probleme pa je važno da budete veoma obazrivi. Ako postoji nešto konkretno što vas muči, javite se stručnjaku radi pregleda. Ne zapostavljajte svoje zdravlje zarad bilo čega i budite uvek sebi na prvom mestu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Skorpija

Skorpija

Bićete pod prilično velikom tenzijom kada je u pitanju posao. Imaćete utisak da su sve važne obaveze pale samo na vas i da je sada neophodno da date maksimum svoje energije kako biste mogli da završite sve što želite i sve što planirate. Pred vama je faza u kojoj nećete moći tako lako da nađete vremena za sebe i to će vam stvarati dodatno nezadovoljstvo i pritisak. Možete da očekujete da ćete imati kratka i brza rešenja u onim trenucima u kojima budete maksimum svog fokusa usmerili na posao ali ako se budete više oslanjali na druge ljude onda možete biti gotovo sigurni da ćete na neki način ispaštati. Zbog velikog broja obaveza koji je na vama ćete osećati nervozu, pa ćete u većoj meri biti skloni i konfliktima, na radnom mestu. Neke probleme i sami možete da stvorite iako vam se čini da su drugi krivi za to.

Postoji osoba na koju veoma često mislite i sa kojom želite da uđete u neki vid emotivne veze, ali je ona trenutno prilično daleko od vas. Zbog prostorne udaljenosti na neki način nemate dovoljno samopouzdanja da inicirate pokretanje priče o osećanjima, jer vam se čini da na ovaj način tako nešto nije izvodljivo. Skloni ste razočarenjima ili preteranim emotivnim reakcijama. Ako ste već u vezi na daljinu budi se jaka potreba da sa partnerom na neki način stabilizujete odnos. Ukoliko ste u braku možete da očekujete fazu koja neće biti laka. Partner svoju nervozu i nesređenost prebacuje na vas, dok vi sa druge strane preterano reagujete na svaki njegov potez. Korak po korak dolazi do većeg udaljavanja i sve više imate utisak da stvari ne funkcionišu. Moguće je da ćete na neki način do kraja ove nedelje sasvim doživeti otuđenje ili isključiti svoje emocije.

Očekuje vas nedelja u kojoj bi zdravlje trebalo da vam bude na prvom mestu jer su moguće razne tegobe. Nećete biti u svom najboljem izdanju i lako vam se može desiti da na neki način posustanete. Sve ukazuje na probleme sa glavoboljom, očima, očnim pritiskom, moguć je i glaukom, katarakta ili bilo koja oboljenja očiju pa budite posebno oprezni ako primetite bilo kakve smetnje po tom pitanju i odmah se javite lekaru. Takođe, pazite se i zbog mogućih problema vezanih za umor, nesvesticu, pad pritiska ili generalno za osećaj malaksalosti. Kao da vam sve nekako teško ide. Potrebno vam je više sna nego inače. Sporije se regenerišete nego inače, pa ako se sada neki zdravstveni problem pojavi može da se desi da će vam trebati duže vreme da ga rešite. Zato je jako važno da reagujete na vreme i da generalno budete dobri prema sebi i svom telu, da izbegavate bilo kakve rizične situacije. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV

Imate pitanje o budućnosti?

Poligraf Nedeljni Horoskop Strelac

Strelac

Pred vama je dobra nedelja tokom koje će vaši poslovi teći sasvim stabilno. Možete da očekujete da ćete biti u suštini prilično zadovoljni svojim poslom i da nećete imati neke veće ili značajnije smetnje. Lako završavate svoje obaveze, nemate stresove i sve ide kao podmazano. Saradnja sa dalekim inostranstvom bi mogla da vam se isplati i to vam takođe uliva sigurnost. Imaćete i nalet nekih novih ideja, novih prilika, sve u vama će biti skoncentrisano na širenje poslovnih mogućnosti i na neki način će vam se otvoriti novi horizonti. Videćete šansu da napravite veći uspeh uz pomoć svoje kreativne prirode ili na neki način na koji do sada niste radili svoj posao. Sve može postati drugačije, originalnije, inovativnije i bolje- vašom zaslugom. Kada ste dovoljno motivisani veoma lako pravite nove poteze i nove korake na poslovnom planu.

Emotivno ste na neki način zamišljeni i pasivni. Imate sreće, imate prilike i mogućnosti ali ih ne koristite iz samo vama poznatih razloga. Moguće je da na sve sada gledate sa nekom dozom idealizma, da ste skloni platonskim ljubavima ili da vam se dopada neka osoba koja ne može da bude samo vaša iz određenih razloga. Sve u svemu, iako postoje ljubavne prilike koje su vam lakše dostupne, vi svesno ili nesvesno birate teži put, težu varijantu, ono što vam je na neki način nedokučivo. Ne pravite od sebe žrtvu ali pomalo uživate u neizvesnosti cele te situacije. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu biti odustni, manje zainteresovani za kontakte i odnos sa partnerom, kao da se polako zatvarate u neki svoj svet. Ovo je prolazna faza u kojoj je naglašena inertnost ali to neće trajati na duže staze. Pokušajte da objasnite partneru kako se osećate.

Pred vama je nedelja tokom koje možete biti prilično mirni kada je u pitanju polje zdravlja. Jedino ako imate neke hronične probleme oni bi sada mogli da vam se vrate, pa o tome svakako treba da povedete računa. Slabe tačke vam mogu biti vezane za cirkulaciju, krvotok, probleme sa nogama, venama, zglobovima, stopalima. Moguće je da ćete imati malo teži period ako generalno patite od pojave viška vode u organizmu i sličnih stanja. Posavetujte se sa svojim lekarom. Pokušajte da mirujete jer vas sada pasivnost leči, kao i san, odmor vam je jako bitan u svakom slučaju. Tokom dana ste generalno dosta zamišljeni, odsutni, skloni tome da sanjarite, pa možete da imate i gubitak apetita ili probleme vezane za neredovnu ishranu. Potrudite se da ipak neke svoje navike dovedete u red i da se malo bolje organizujete. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Horoskop Jarac

Jarac

Poslovna komunikacija i odnosi u radnom okruženju vam sada nisu jača strana. Lako može doći do nesporazuma, otkazivanja dogovora na koje ste računali i tome sl. Nisu velike šanse da će vam neko namerno nauditi već generalno sve što se dešava ide nekako neplanirano, na brzinu, svi su u velikim obavezama i propusti se dešavaju. Vi možda računate na nečiju uslugu a ta osoba ima veće, sopstvene probleme i ne može da se bavi vama. U svakom slučaju nisu velike šanse da ćete biti sasvim zadovoljni poslovnom situacijom. Moguć je i konflikt sa nekom osobom sa kojom ste do skoro imali prilično blizak odnos ili ste iskreno verovali da možete da se oslonite na nju. Sada dolazi do distanciranja. Imate kreativne ideje za posao ali na neki način nije lako da ih ostvarite onom brzinom kojom želite i to vam stvara malo veću tenziju i pritisak.

Moguće je da će vam se sasvim iznenada pojaviti jedna nova, atraktivna osoba koju ćete sresti preko zajedničkih prijatelja. Njena pojava je u vama probudila neki elektricitet, hemiju, neka posebna osećanja kojima ne možete da se oduprete iako to ponekad poželite. Imate utisak da je ona nestalna, da nije za ozbiljnu vezu, da joj se ne može sasvim verovati ali sa druge strane isto tako želite i da probate da budete sa njom. Rizikovali biste pa makar i sa negativnim ishodom. Ona vam daje znake pažnje i pokazuje da nije sasvim hladna što vas ohrabruje, daje vam vetar u leđa da napravite prvi korak. Ako ste već zauzeti onda možete da očekujete da će neko od vaših prijatelja pokušati da se meša u vezu ili brak, svojim postupcima, pričama i pojavom. Moguće je da je neka ženska osoba ljubomorna na vašu emotivnu sreću.

Očekuju vas manji problemi sa nervnim sistemom. Moguće je da ćete biti podložni upalama nerava, tetiva, mišića, da ćeteimati probleme sa kičmom, kostima grčevima u mišićima i tome sl. Pogotovo ako imate neke povrede od ranije, sada bi sve moglo ponovo da se aktivira. Biće potrebno da date svoj maksimum kako biste problem rešili, odnosno da se na vreme javite adekvatnom stručnjaku koji bi mogao da vam pomogne. Nije povoljna faza za veliku fizičku aktivnost ali lagane vežbe bi mogle da vam prijaju. Možete da očekujete i manje probleme sa zglobovima, nogama, stopalima, kolenima, pa i o tome vodite računa. Ako se bavite sportom ova faza može da bude veoma rizična kada su u pitanju povrede pa je zato važno da budete dodatno oprezni na ovom polju. Moguće je da ste nervozni i da napetost koju osećate takođe veoma negativno utiče na vaše zdravstveno stanje. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Horoskop Vodolija

Vodolija

Ovo je period u kojem može doći do prekida posla, otkaza, odlaska sa radnog mesta i tome sl. Sve ukazuje na to da će neki nagli i neočekivani splet okolnosti dovesti do promena koje ste možda duboko u sebi i priželjkivali iako to vaša okolina ne bi odobrila. Imate potrebu za slobodom, ne možete da pratite stroga pravila i na neki način ste spremni da se odreknete materijalne koristi kako biste uspostavili svoj unutrašnji mir i balans ponovo. Ne želite da se žrtvujete, želite da postupate po sopstvenom nahođenju. Možda i namerno pravite greške na poslu, pasivno- agresivno, kako bi zatim došlo do posledica kojima težite duboko u sebi. Potrebne su vam promene i umorni ste od načina rada na koji ste već duže vreme pokušavali da se naviknete. Dosta toga vam ne odgovara i želite da date sebi vremena da shvatite šta zaista želite u životu.

Ovo je period u kojem može doći do prekida posla, otkaza, odlaska sa radnog mesta i tome sl. Sve ukazuje na to da će neki nagli i neočekivani splet okolnosti dovesti do promena koje ste možda duboko u sebi i priželjkivali iako to vaša okolina ne bi odobrila. Imate potrebu za slobodom, ne možete da pratite stroga pravila i na neki način ste spremni da se odreknete materijalne koristi kako biste uspostavili svoj unutrašnji mir i balans ponovo. Ne želite da se žrtvujete, želite da postupate po sopstvenom nahođenju. Možda i namerno pravite greške na poslu, pasivno- agresivno, kako bi zatim došlo do posledica kojima težite duboko u sebi. Potrebne su vam promene i umorni ste od načina rada na koji ste već duže vreme pokušavali da se naviknete. Dosta toga vam ne odgovara i želite da date sebi vremena da shvatite šta zaista želite u životu.

Možete da očekujete period u kojem se vraćaju vaši stari, hronični problemi ali u kom može biti i novih komplikacija. Pazite se mogućih preloma ili povreda, čuvajte se u saobraćaju, u dodiru sa strujom i mašinama. Budite jako oprezni i nemojte previše da opterećujete kičmu i da podižete težak teret. Pokušajte više da se odmarate i da opuštate svoje telo. Moguće je da će biti nekih iznenadnih upala ili nekih neobičnih tegoba i simptoma za koje niste sigurni šta treba da predstavljaju. Nemojte da lečite sami sebe, ne izigravajte doktora već zakažite pregled i probajte da utvrdite konkretno o čemu se radi. Možda će trebati malo više vremena da se postavi dijagnoza ali budite strpljivi i pratite savete lekara. Jako je važno da sada radite na svojoj smirenosti, strpljenju i da pokažete da ste spremni da probleme rešavate korak po korak. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Horoskop Ribe

Ribe

Moguće je da vam iz inostranstva dolaze neke neočekivane vesti ili se menjaju okolnosti posla iako to niste očekivali. Neki poziv za sud ili bavljenje zakonom i papirilogijom može da vas zabrine. Imate utisak da sve ide nekako nepredvidivo i da se stvari menjaju iz minuta u minut. Ako ne morate, nemojte sada da pokrećete nove procese niti da se bavite pravnim pitanjima od presudne važnosti. Potrudite se da date svoj maksimum oko svakodnevnih poslova i da se ne uplićete previše u nove obaveze. Idite korak po korak, ostanite otvorenog uma i pokušajte da sve što se dešava prihvatite sa dozom rezerve. Sve oko vas je veoma promenljivo i nijedna informacija koju budete dobili sada neće biti konačna. Pokušajte da ne reagujete ishitreno, da budete zreli, odgovorni i da se sa problemima suočavate bez veće panike ili straha. Budite prizemni i svesni svih svojih mogućnosti.

Očekuje vas faza u kojoj možete imati više poznanstava ali ni jedna osoba vas neće fascinirati dovoljno da biste sa njom imali ozbiljnu vezu. Avanturista ste, slobodnog duha i volite svašta da probate, imate želju da živite život punim plućima a to podrazumeva i povremene avanture i promene partnera. Ali u svemu tome ne nalazite konačno zadovoljstvo, konačnu emotivnu ispunjenost i smirenost koja vam je potrebna. U dubini duše ste veliki romantik i želite ljubav ali ona vam trenutno nije data, pa uživate u prolaznim vezama. Ako već imate partnera možete da očekujete manju distancu u odnosu sa njim, neko od vas dvoje će planirati putovanje, ili ćete zbog posla imati dosta manje susreta i viđanja nego pre. Sve ukazuje na to da ćete biti uznemireni i da nećete lako doći do emotivne sreće u ovom periodu ali i da neće biti drastičnih ili konačnih promena.

Izbegavajte poroke, alkohol, bilo kakve opijate, preteran unos tableta. Ako imate bilo kakvu terapiju, radite onako kako vam je lekar naložio i nemojte više da izmišljate svoja pravila. Prijaće vam fizička aktivnost kao vid oslobađanja od napetosti, stresa koji se nakuplja u vama sve više i više. Da vam zbog toga ne bi stradali nervi, biće potrebno da se aktivirate i da se na neki način oslobodite negativne energije koja se nakupljala u vama. Prijala bi vam i meditacija, molitva, odlazak u crkvu ili bilo koja aktivnost koja umiruje vaš duh jer sada je vašoj duši i vašem srcu potrebna nega možda i više nego vašem telu. Potrebno vam je verovanje u viši cilj, dobrotu, duševni mir i zato se potrudite da ga pronađete. Prepustite se traganju za odgovorima unutar sebe. Sada bi i neki vid psihoterapije mogao da vam prija, kao vid rasterećenja. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV