Kompanija Perunis GmbH iz Švicarske otvara radna mjesta u BiH (VIDEO)

Sa više sklopljenijh ugovora sa vodećim kompanijama u regionu, Perunis GmbH je uspješno lansirala svoju platformu za hiperlokalni marketing na Balkanu.

Perunis je razvila aplikaciju za pametne telefone i tablete „QUID – kupuj mudrije“, koja je od skora u funkciji u Bosni i Hercegovini i Švicarskoj. Aplikacija QUID predstavlja savjetnika u kupovini i omogućava korisnicima da brzo nađu najpovoljnije ponude u njihovoj blizini. Pored toga korisnici mogu da učestvuju u besplatnim nagradnim igrama i da rezervišu karte za događaje u blizini. Aplikaciju QUID za pametne telefone možete skinuti ovdje.

Platforma QUID je zasnovana u vremenu kada imamo tendenciju da maloprodaja stagnira, te postaje teže da trgovci motiviraju kupce budući da klasični marketing ima sve manje efekte. Platforma QUID koristi pametne telefone, da motivira kupce da lično posjete prodajna mjesta.

Perunis je u Bosni i Hercegovini raspisala konkurs za više radnih mjesta u prodaji, održavanju i razvoju. Dodatne informacije o konkursu i otvorenim radnim mjestima možete naći na stranici kompanije za posao.

Perunis je internacionalna tehnološka kompanija, sa sjedištem u Švicarskoj, vodeća u oblasti hiperlokalnog marketinga. Perunis je razvila QUID, rješenje za promocije preko pametnih telefona. Dodatne informacije o kompaniji Perunis možete naći na stranici kompanije perunis.ch.

Izvor: Perunis GmbH

 

Preporučujemo