NEKI SU MLADI U DUŠI, A NEKI ISKUSNI I SPOKOJNI: Ovako se ponašaju horoskopski znaci u starosti!

Svako od nas stari na drugačiji način. Na to utiče tip temperamenta, karakterne osobine, jake i slabe strane.

Postoje neke opšte tendencije, koje određuju isti tip ponašanja horoskopskih znakova kada ostare.

Ovan

Ovnovi ignorišu svoje godine, žive u sadašnjem trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U šezdesetoj nose „kožnu jaknu“, i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni sanjati.

Bik

Bikovi obožavaju hranu, pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi, i žive dugo.

Blizanci

Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju sa radom, napredovanjem i razvijanjem.

Rak

Rakovi se dele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podseća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i dede.

Lav

Lavovi su staloženi i zaštitnički nastrojeni. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele biti autoritet i uzor mnogima.

Devica

Device počinju negativno da prihvataju svet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje da ostanu u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su stroge, pametne, i negovane dame i gospoda.

Vaga

Vage brinu o svom izgledu, podmlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu.

Škorpija

Škorpije su važni i ugledni ljudi. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše koncentrisani na svoje ciljeve i uverenja. Tvrdoglavi su i nametljivi.

Strelac

Strelci se trude da ne primećuju starost, i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i erotičnost zadrže i do pozne starosti.


Jarac

Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i detinjast.

Vodolija

Vodolije su neobično ozbiljne. S godinama mogu da postati ekscentrične, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidive su.

Ribe

Ribe se jako plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je račun, sumiraju rezultate. Zbog preterane brige mogu živeti kraće, nego što bi inače.

Preporučujemo