Ronald Bernard pronađen mrtav (VIDEO)

Ronald Bernard, elitni holandski bankar koji je početkom ove godine razotkrio finansijsku industriju masona u seriji TV intervjua, je 24.8.2017. pronađen mrtav na Floridi. Imao je 61 godinu.

Bernard, koji je imao 61 godinu, živeo je u Sebringu na Floridi prethodnu godinu, nakon venčanja sa američkom državljankom. Kancelarija šerifa okruga Hajland je rekla da je Ronald Bernard pozvao 911 u 15:46 časova, rekavši da se izgubio nakon što je otišao u šetnju u prirodu u 13:00h sa zapadne strane Sun ’n Lake-a u Srebringu.

Više od desetak pomoćnika, zajedno sa K-9 jedinicama, vazduhoplovnim jedinicama iz okruga Hajland i Polk, četvorotočkašima iz HSCO i Komisije za zaštitu ribe i divljih životinja Floride, tražilo je Ronalda Bernarda. “Teren je bio veoma težak, a tragači su s vremena na vremena bili u dubokoj vodi dok su pokušavali da se usredsrede na Fernandovu lokaciju,“ rekla je šerifova kancelarija.

Pomoćnici su pokušavali da prate njegov mobilni telefon, ali je on stalno pokazivao različite lokacije i Bernard je uzvratio pozive nekoliko puta – rekao je da je njegov život u opasnosti – ali je nastavio da se kreće iako mu je rečeno da ostane na mestu, kažu pomoćnici. Poslednji kontakt koji su dispečeri imali sa bivšim bankarom je bio u 18:13h.

U 18:24h, helikopter okruga Polk je uočio Bernarda, koji je bio okrenut licem na dole u plitkoj vodi na oko 300 metara od poslednje poznate lokacije njegovog mobilnog telefona, i na oko 3 km od ulaza na stazu Sun ’n Lake bulevara i Balboa bulevara.


NAPOMENA: Mada intervju sa Ronaldom deluje autentično i njegovi odgovori deluju iskreno, za sada ne postoje dokazi o njegovim tvrdnjama.

Ronald Bernard je progovorio o okultinim praksama i žrtvovanju dece među elitama bankarske industrije, opisujući svoja iskustva u TV intervjuu koji se proširio internetom ranije ove godine. Deleći eksplicitne detalje o načinu na koji Iluminati koriste žrtvovanje dece za testiranje i ucenjivanje svojih članova, on je rekao da je od njega zatraženo da žrtvuje dete na jednoj zabavi.

Imao sam moć, napustio sam kada su mi naredili da žrtvujem…

“Upozoren sam kada sam ušao u sve ovo – ne radi to osim ako ne možeš svoju savest 100% da staviš u zamrzivač. Tada sam čuo sebe kako se smejem, ali to uopšte nije bila šala.“

“Trenirao sam da postanem psihopata i nisam uspeo.“

Opisujući period kada je njegov “zamrzivač počeo da se kvari,“ Ronald je takođe pričao priče o rušenju nacionalnih ekonomija i bankrotiranim ekonomijama. Ove akcije su dovele do samoubistava i uništenja – uspeh vredan slavlja, kako kažu njegove kolege bankari.

Izvor: Internet

 

Preporučujemo