Za rubriku vjerovali ili ne: Ženu zajedno prebili muž i ljubavnik!

Nakon što je otkrio da ga žena vara, pozvao je ljubavnika da zajednički riješe stvari.

Nevjenčani suprug i ljubavnik zajednički su napali i nanijeli fizičke povrede ženskoj osobi sa inicijalima A.P. (31), a ovaj neobični dogadaj desio se sinoć u Cazinu, potvrdili su iz MUP-a Kantona Una-Sana (USK)

Policijska stanica u ovom gradu dobila je anonimnu dojavu o verbalnoj svađi u kojoj su učestvovali pomenuta A.P., njen nevjenčani suprug A.B. (26), kao i lice Š.P. (23) sa kojim je pomenuta ženska osoba bila u ljubavnoj vezi.

Incident se dogodio nakon što je suprug otkrio kako njegova supruga ima ljubavnika, pa je odlučio da ga pozove kako bi zajednički raspravili cijelu stvar.

Imate pitanje o budućnosti?

Susret se dogodio ispred zgrade u kojoj živi nevjenčani bračni par, a nakon verbalne svađe između dvojice muškaraca, oni su se zajednički okomili na A.P. zadavši joj više udaraca u glavu.

Na lice mjesta je ubrzo stigla patrola policije, pa je žena odvezena u Dom zdravlja u Cazinu gde je konstatovano kako je pretrpjela lakše tjelesne povrede. Dvojica muškaraca su saslušani i osumnjičeni za krivično djelo nasilničkog ponašanje.

A.P. sa nevjenčanim suprugom ima dvoje maloljetne djece, a navodno je sa ljubavnikom u paralelnoj vezi oko godinu dana.

Preporučujemo