PROLEĆNA NAGRADNA IGRA PORTALA POLIGRAF.NEWS

Pogodaka: 6451

Popularna besplatna nagradna igra našega portala Poligraf.News za korisnike pametnih telefona na području Srbije. Učestvujte i osvojite mesečno nagrade u kešu.

Tokom 2017. Poligraf je organizovao besplatnu mesečnu nagradnu igru za naše čitaoce. Ove godine nastavljamo. Nagradna igra za prethodni mesec je završena. Nova nagradna igra za aktuelni mesec je u toku. Instalirajte aplikaciju QUID i učestvujte!

Isplata osvojenih nagrada se vrši u dogovoru sa redakcijom portala Poligraf.News. Ako želite, osvojenu nagradu Vam možemo dostaviti putem Western Union ili isplatom na Vaš žiro račun.

Savet: U slučaju da Vam u aplikaciji nije dostupna ni jedna promocija, deaktivirajte GPS na Vašem pametnom telefonu, pa pogledajte ponovo.

INSTALIRAJTE QUID I UČESTVUJTE

Instalirajte QUID za Android Instalirajte QUID za Android

Dodatne informacije o QUID aplikaciji ćete naći ovde.

Nagradna igra portala Poligraf.News je počela u aprilu. Čitaoci portala i korisnici pametnih telefona sa područja Srbije mogu osvojite mesečno keš nagrade.

Pravo učešća imaju svi koji se nalaze na području Srbije. Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da instalirate aplikaciju QUID na Vaš pametni telefon i da u aplikaciji klinknete na link "učestvuj". To je sve.

Imate pitanje o buducnosti?


Quid je besplatna aplikacija koji Vas povezuje sa svim prodavcima u Vašoj blizini, bilo gde da se nalazite.Instalirajte besplatnu aplikaciju, registrujtes se i učestvujte u nekoj od nagradnih igara, koje su objavljene. Saznajte više o QUID: