Tramp (SAD), Evropska Unija, NATO uvlače planetu u nuklearni rat

Tramp, Emir Kusturica, SAD, Evropska Unija, NATO, nuklearni rat
Hoće rat

“Tramp je sudbina velike imperije i velike kulture koja dobija svoga Nerona, to je palikuća čitave planete”, kaže režiser Emir Kusturica komentarišući današnju izjavu američkog predsednika Donalda Trampa.

Tramp je Rusiji poručio „da se spremi za američke rakete — nove lepe i pametne“, i da „Rusija nije trebalo da bude partner životinje koja gasom ubija sopstveni narod i uživa u tome“.

Kako navodi Oliver Ston u intervjiu koji je dao tokom Džimi Dor Šou: "Tajne službe drže Trampa za vrat, i on mora da radi šta oni hoće. Sa druge strane američka administraciju nije shvatila Putinovu poruku koju je dao pre par nedelja", navodi Ston.

Na svim vodećim medijima zapada vladaju zagovornici rata protiv Rusije

Dok ima ljudi kao što su Oliver Ston, Džimi Dor, Ebi Martin u Americi, (minimalna) nada postoji, da će kriminalni psihopate iz SAD i EU, koji bi da bombarduju čitav svet, biti obuzdane.

„Retorika Zapada ostaje pusta laž da je neko negde napravio nešto, i ovog i već mnogo puta u pitanju je podvala sa hemijskim oružjem. Kao da im se ništa ranije nije desilo, kao da nam Bler nije priznao da je lagao, kao da nisu od Drugog svetskog rata započeli i vodili 14 ratova i svuda ubijali civile i decu i sada opet lažu da žele da ljude zaštite od, kako Tramp naziva Asada, ’životinje‘. Čudo je komfor, najprivlačniji pojam novog čoveka, ’haj-tek‘ pagana, koji će progutati ovu laž u zapadnoj hemisferi i na kraju se dugo raspadati u vlastitim lažima i nemoralu. I na kraju će se raspasti“, rekao je Kusturica.

Tajna je u tome što će Rusi, ako ne odgovore na američki napad na Siriju, morati da prihvate bombe u Rusiji, zaključio je on.

Izvor: delomično Iskra