TAJNA DEDINOG ŠEŠIRA Sentimentalna strana borca koji u ringu ne zna za strah

Poslednjih nekoliko meseci Konor Mekgregor je u centru pažnje... Dok se priprema za svoj izlet u svet boksa, i meč sa Flojdom Mejvederom, ovaj neustrašivi MMA borac otkrio je i svoju sentimentalnu stranu.

U ringu zaista deluje kao da se ne plaši ničega, uvek je potpuno “hladan”. Ipak, kada se zagrebe malo dublje, jasno je da je i Irac čovek od krvi i mesa i da ne krije emocije.

Dok traju pripreme za meč u kojem će zaraditi preko 100 miliona dolara, Mekgregor je otkrio nešto više nego zanimljivo.

Uz sportsku opremu koju nosi u trobi, u njegovom prtljagu uvek se nađe mesto za jedan poseban rekvizit - šešir njegovog dede.

- Imam ga od kada se borim... Posle dedine smrti, ostavio mi je nekoliko stvari, a šešir je jedna od njih. Stalno ga je nosio, i već 10 godina je u svakoj mojoj torbi. Nekada i zaboravim da je tu, ali nije bilo dana da sam krenuo bez njega. Šešir je tu da me podseća na put koji sam prošao. Kako je klinac iz Dablina stigao do svetla Las Vegasa - objasnio je Mekgregor.

Veliki meč između Irca i Mejvedera na programu je 26. avgusta i predstavljaće pravi spektakl. Ipak, Mekgregorove navijače brine samo jedno - kako će se njihov ljubimac snaći u čistom boksu.

Preporučujemo