Najdlakavija žena na svetu rešila je da se obrije i promeni izgled (FOTO)

Jedna devojka našla se u Ginisovoj knjizi rekorda zbog njenog čudnog izgleda

 
 

Iako je svetu poznata kao najdlakavija tinejdžerka i za sebe kaže da se ne oseća drugačije od ostalih, odlučila je da promeni svoj izgled i otarasi se dlaka koje su joj upropašćavale život.

Sumatra Susufan ušla je u Ginisovu knjigu rekorda davne 2010. godine zbog njenog Ambras sindroma koji je poznat kao "sindrom vukodlaka". On uzrokuje prekomeran rast dlaka i celo njeno telo bilo je prekriveno dlačicama, pa čak i njeno lice.

Ovakvo stanje je toliko retko da samo 50 osoba na svetu "pati" od ovog sindroma. Uprkos terapije laserom kojoj je bila podvrgnuta kao dete, dlake su nastavile da joj rastu kao i pre.

Njene nove fotografije šokirale su javnost. Sumatra je rešila da obrije dlake sa tela i svima pokaže nejno pravo lice. Njen otac otkrio je da se njeno stanje nije popravilo od kako je rešila da se obrije.

-Ja se ne osećam drugačije od ostalih i ja imam dosta prijatelja u školi. To što sam dlakava čini me posebnom, izjavila je ona.

Njen Facebook nalog pokazuje da se ona, od kako je ušla u Ginisovu knjigui rekorda, udala i ima muža koji je obožava. U jednom od postova ona je napisala zahvalnicu svom mužu i rekla mu da on nije samo njen prvi ljubavnik već i ljubav njenog života.

Preporučujemo