Feng Shui za pravu ljubavnu sreću

Ukoliko ste nezadovoljni svojim ljubavnim životom i stalno vam se ponavljaju iste greške u vezama i bezizlazne situacije ili nikako da se pojavi vaš princ vreme je da preispitate svoj životni prostor.

Verovatno se pitate kakve veze to ima jedno s drugim? Razmestite malo stvari po stanu i sve će se promeniti. Prema Feng Shuiju, ključ dobre sreće u ljubavi je u rasporedu nameštaja po kući.

Uz pomoć Feng Shui saveta, privucite ljubav ili zadržite dugu vezu i rasplamsajte strasti. Zamenite slike kako bi ojačali vezu, promenite raspored sedenja, pretvorite spavaću sobu u pravi epicentar svog ljubavnog života, odmaknite krevet od zida, postarajte se da odaberete boje koje će stalno osvežavati vašu vezu.

Imate pitanje o buducnosti?

Zamenite slike

Umetnost ima veliki uticaj na našu podsvest. Ukoliko ste okruženi slikama, fotografijama ili skulpturama solo osoba, postepeno ćete se prolagoditi toj viziji, pa ćete i u svoj život privući samoću. Ali, ukoliko ih zamenite slikama srećnih parova, ne samo da ćete privući ljubav, nego ćete i ojačati postojeću vezu.

Raspored sedenja

Vodite računa da stolice, kaučeve i fotelje razmestite tako da su okrenuti jedni ka drugima. Izbegavajte da sedite u fotelji kada ste sami kod kuće, jer to šalje poruku da ste dovoljni sami sebi. Umesto toga, uvek sedite na kauč ili na dvosed i – zamislite voljenu osobu kako sedi pored vas.

Televizor “ubija” romantiku

Ništa ne ubija romantiku kao kasno noćno gledanje televizora. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte da čitate ljubavnu poeziju ili roman u krevetu. Na taj način vaša podsvest će kreirati virtualni ljubavni magnet.

Seksi posteljina

Stari jastuk s najobičnijim ili detinjastim motivima neće učiniti vaš seksualni život nimalo zanimljivim. Umesto toga, kupite svilene ili satenske jastučnice i prekrivače – oni će podstaći strast.

Krevet – što manji, to bolji

Spavanje na velikom krevetu neće podstaći strast. Ukoliko želite pronaći ljubav svog života, a imate ogroman krevet, moraćete da ga zamenite manjim. Ako niste u mogućnosti, makar ubacite jastučiće koji će bar malo umanjiti slobodan prostor u krevetu.

Pripremite se za društvo

Ako živite sami, ostavite nešto slobodnog prostora u ormaru – na taj način privlačite društvo. Dobar metod je i da uvek u čaši držite dve četkice za zube, dva peškirića na vešalici, jer time pokazujete volju i za deljenjem intimnih stvari.

Spavaća soba

Vaša spavaća soba predstavlja epicentar vašeg ljubavnog života. Stoga, poslednja stvar koju treba da imate u njoj jeste fotografija vaših roditelja. Dečji umetnički radovi i igračke takođe će unazaditi vaš ljubavni život. Poštujte odnose sa porodicom, ali na mestima prikladnijim od vaše spavaće sobe.

Odmaknite krevet od zida.

Ako je vaš prilaz krevetu samo sa jedne strane, sprečavate svaku šansu za upliv ljubavi u vaš život. Razmestite krevet tako da ima dovoljno mesta za prolazak oko njega sa svih strana, a ako to nije moguće, onda makar neka vam je uzglavlje do zida. I pre nego što uspete da obiđete oko njega, u krevet će ušetati ljubav.

Ljubavni kutak

Po Feng Shuiju svaka prostorija podeljena je na devet kvadrata. Najudaljeniji desni ugao (gledajući od ulaznih vrata) poznat je kao kvadrat ljubavi. Stoga, učinite to mesto posebnim tako što ćete tu da postavite lampe, sveće, figurice (uvek u paru), te slike zaljubljenih ili parfemčiće.

Kakva boja – takva veza

Tople boje poput ružičaste ili crvene značajno će oživeti vaš ljubavni život. Nežnije nijanse poput rozikaste, koralne i druge pastelne nijanse privući će nežnog partnera, dok će tamnije, poput narandžasto-crvene i bordo, privući strastvenu osobu.

Preporučujemo