Reks Tilerson snimljen kako se bez pantalona kliže kroz prazan Stejt Department

VAŠINGTON - Uz zvuke vječnog Boba Segera preko interfona, državni sekretar Reks Tilerson je snimljen kako se pojavluje iza zida i kako se kliže preko voštanih mermernih podova potpuno praznog Stejt departmenta potvrdili su poligrafovi izvori u srijedu.

Najviši diplomata u državi je snimljen kako, obučen samo u košulju, sa bijelim čarapicama i neobično kratkim gaćicama, izvodi razne plesne figure i poteze u lavirintu napuštenih kancelarija i konferencijskih prostorija, dok pjeva u savijeni spoljnopolitički dokument, koji u nekim momentima takođe koristi kao improvizovani saksofon.

"U redu, Rekse, pa gađao si plafon Biroa za borbu protiv terorizma sa zašljenim olovkama, napravio si laso od zastavama u Sali saveznika i premlatio si te glupe stare slike u lobiju karate udarcima – Šta je sljedeće?", mrmljao je Tilerson, pauzirajući da jede iz fišeka svoj pomfrit, prije nego što je bacio svežanj novo-izdatih američkih pasoša u kantu za smeće.

Imate pitanje o budućnosti?

Izvori su potvrdili, da je Tilerson, nakon što je shvatio da je ostao sam u prostorijama zgrade Harri S. Truman (američko ministarstvo inostranih poslova, ili kako amerikanci nazivaju "Stejt Department") počeo oko 13:30, da se zabavljava plesom za PC terminalom u slobodnoj kancelariji za vanredne situacije u Diplomatskoj i konzularnoj službi, nakon čega je vezujući kravatu oko glave komandoški puzao kroz labirint tunela, koje je izgradio koristeći namještaj iz prostorije Džon Kvinsi Adams.

65-godišnjak je, prema našem izvoru, naslagao prepiske iz Kancelarije podsekretara za kontrolu naoružanja i međunarodne sigurnosti, koje je pozicionirao kao mete i pokušao ih oboriti pokretnom stolicom.

Preporučujemo