Rekord: Ovaj muškarac je imao seks sa svojom ženom u nedelju 25. marta od 1:58 do 3:01

Muškarac postigao seks rekord
Seks rekord

Novi Pazar – Ovaj muškarac je bomba u krevetu! Džemal Prpić iz Novog Pazara postigao rekord u seksu, jer je vodio ljubav sa svojom ženom u nedelju 25.3.2018 od 1:58 do 3:01. On svoju ogromnu izdržljivošću pripisuje dobrom fitnesu.

 "Bilo je tačno 1:58 ujutru, kada smo se Jorgovanka i ja vratili kući sa porodičnog slavlja i počeli se odmah maziti", priča 55-godišnjak. "Sjećam se toga, jer samo nekoliko sekundi pre sam pogledao slučajno na radio budilnik pored kreveta."

Došlo je do vrućeg seksa. "Moram da priznam, nije izgledalo tako dugo", prisjeća se Džemal. A kada sam ponovo slučajno pogledao na sat na telefonu, bio sam iznenađen. Bilo je: "3:01 sati! Prošlo je bilo više od sat vremena! Pomislio sam: apsolutno ludilo! Osećao sam to mnogo kraće, ali tako kako je Jorgovanka umorno izgledala, predpostavljam da je doživela dvanaest orgazama i jedva je čekala da i ja konačno svršim." Kao svaki verziran ljubavnik, Džemo je svojoj voljenoj Jorgovanki učino uslugu i odmah zaspao nakon tog maratonskog seksa.

Imate pitanje o budućnosti?

Džemo Prpić je i dalje veoma entuzijastičan zbog svog uspeha u krevetu: "Bilo je neverovatno! Jedna od najboljih noći mog života. Jorgovanka Vam to može potvrditi, ali se nažalost zatvorila prije pola sata u kupatilu, a nemože da me čuje, jer je njena električna četkica za zube nekako danas mnogo bučnija nego obično.", objašnjava on.

Piše: Tigar