Rasplamsajte srtasti u vašoj postelji

Ljubljenje, maženje i kontakt očima su neizostavni dio seksa, ali ovih pet poza će osvježiti strast u vašoj postelji i navesti vas da se ponovo zaljubite u svog partnera.

Većina parova nakon nekoliko godina zapadne u rutinu iz koje je teško izvući se. Predstavljamo vam neke poze koje će vratiti bliskost i vatru u vašu postelju.

Kaubojka

Kada je žena na muškarcu, u pitanju je poza ranjiva za oboje ljubavnika, jer sama po sebi stvara emotivnu intimnost. On mora imati povjerenja u vaše odluke, a vi ste potpuno gole i izložene njegovom pogledu. Ova je poza idealna za mnogo dodirivanja i intimnog maženja.

Imate pitanje o budućnosti?

On vas čvrsto drži

U ovoj pozi muškarac drži ženu kao da je upravo uskočila u njegov zagrljaj. Vaše noge su obavijene oko njegovog struka, a ruke oko njegovog vrata. Ova poza pogodna je za spore pokrete, strastvene poljupce i romantično ljuljanje.

Misionarska poza na nogama

Ako okrenete misionarsku pozu za 90 stepeni, dobićete položaj za intenzivan seks. Mišići će ulagati dodatan napor da biste ostali u stojećem položaju. Čak i ako postoji zid ili nešto drugo na šta se žena oslanja, partneri fizički zavise jedan od drugog.

Preporučujemo