Saznajte šta to najviše privlači muškarca

Uvek prisutna dilema kod lepšeg pola je šta to najviše privlači muškarce? Rezultat nije ni najljepša haljina, kao ni najbolja šminka. U nastavku pročitajte: šta je to što muškarca najprije privuče.

Iskren, razoružavajući osmeh, to je ono na šta svaki muškarac pada. Posle osmeha, sledi topao, srdačan pozdrav, kao i komplimenti.

Muškarci vole tajanstvene žene oko kojih moraju da se potrude, da ih osvajaju ili da maštaju o njima, tvrde britanski stručnjaci na osnovu rezultata istraživanja koje je obuhvatilo 126 ispitanika oba pola od 18 do 55 godina.

Žene koje su odmah "otvarale karte" pred udvaračima bile su im zanimljivije u početku, ali bi njihovi kavaljeri već posle nedelju dana tražili nove izazove, odnosno partnerke koje im nisu već na prvom sastanku otvarale dušu ili pričale svoju životnu priču.

Imate pitanje o buducnosti?

Ono što najviše privlači pažnju muškaraca, otkrili su britanski psiholozi, nije savršeno našminkano lice ni sveže isfenirana kosa, već iskren, razoružavajući osmeh.

Posle osmeha, sledi topao, srdačan pozdrav, kojem retko koji predstavnik jačeg pola može da odoli. Naravno, tu su i komplimenti, jer i oni vole kada ih žene pohvale i daju im do znanja šta ih to privlači kod njih, pošto na taj način njihovo samopouzdanje raste.

Kada je seks u pitanju, čekanje se pokazalo kao dobra strategija, jer u periodu upoznavanja muškarac ima priliku da ženi dokaže da li je zaslužuje ili ne. A ona može da mu da do znanja da li je privlači ili samo želi da flertuje sa njim, tvrde stručnjaci.

Preporučujemo