Jedna od najlepših žena na svetu se potpuno obnažila

Bivša mis univerzuma Olivija Kulpo fotografisala se za najnovije izdanje popularnog magazina "Sports Ilustrejted".

Dvadesetpetogodišnja glumica, model i misica Olivija Kulpo učestvovala je u neobičnom projektu "U svojim ličnim rečima" koji predstavlja oblik osnaživanja i izražavanja žena, što dokazuje da je ova tema sve aktuelnija u svetu modelinga.

Pored mnogih zvezda i bivša misica je ispred objektiva fotografa stala potpuno obnažena, dok samo reči "žena", "ljubav tranformiše", "nesavršenost" prekrivale njeno telo.

Imate pitanje o budućnosti?

Prve fotografije su se već pojavile u medijima, a osim što je Kulpovala dobila brojne komplimente za savršen izgled, pohvale je dobio i poznati magazin.

Svi smatraju da je ovo osvežavajući preokret za publikaciju koja je poznata po svojim seksepilnim fotografijama u kupaćim kostimima.

Inače, Olivija je osvojila titulu mis univerzuma 2012. godine, nakon čega je počela da gradi karijeru u svetu modelinga.

Do sada se pojavljivala u nekoliko filmskih ostvarenja, a njena prosečna vrednost zarade je 500.000 dolara, piše "Celebrity Net Worth".

Osim što je smatraju za jednu od najlepših dama na svetu, Olivija je mnogima modni uzor.

Nekadašnja misica putem Instagrama inspiriše dame širom sveta kako da se obuku za razne događaje, ali savetuje da lepo treba da izgledaju svakoga dana.

Preporučujemo