Megan Merkl proslavila devojačko veče, ali bez Kejt Midlton

Proslava devojačke večeri bez Kejt Midlton
Čudna situacija

Megan Merkl proslavila je devojačko veče sa prijateljicama, ali jedan detalj bode u oči, na slavlju se nije pojavila Kejt Midlton.

Glumica i buduća princeza Megan Markl provela je devojačko veče sa svojim najbližim prijateljicama, piše Ju-es vikli.

Ona je ovo veče za pamćenje organizovala uz pomoć prijatelja, i to dva meseca pre velikog dana kada će reći čuveno "da" svom izabraniku, princu Hariju.

Buduća mlada je izabrala luksuznu kuću na jednoj farmi u blizini Londonda, a rustični stil i spa, koji uključuje unutrašnje i spoljašnje bazene, teniski teren, časovi jahanja i restoran su bili pravi izbor za ušuškavanje u toploj atmosferi i beg iz grada.

Imate pitanje o buducnosti?

Ovoj proslavi je prisustvovala mala grupa Meganinih prijatejla, uključujući dizajnerku Miša Nunu.spisateljicu Lindzi Džil Rot, kao i Violet von Vestenholcno, dama za koju se sumnja da je kumovala upoznavanju ovog para.

Ipak, mnoge je iznenadilo zašto se na ovom lepom događaju nije pojavila njena majka Dorija Regland, kao i vojvotkinja Kejt MIdlton.

Neki smatraju da je Vilijamova supruga opravdano odsustvovala s obzirom da je u sedmom mesecu trudnoće, ali drugi smatraju da ovo nije bila luda zabava, već miran dan proveden u lepoj atmosferi, te je trebalo da ispoštuje lepu glumicu.

"Kejt u poodmakloj trudnoći bez problema posećuje škole, gradilišta i razne ustanove, tako da ovo ne bi trebalo da joj bude problem. Očigledno je nešto drugo u pitanju", kazao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Preporučujemo