Ava Karabatić osuđena jer nije nacionalista

Kako izveštava MONDO Ava Karabatić razočarana presudom u slučaju protiv bivšeg profesora koji joj je slao lascivne SMS poruke - mali perverznjak!

Voditeljka i pevačica Ava Karabatić, osuđena je u Zadru zbog navodnog ucenjivanja profesora zajedno sa majkom Sanjom.

Starleta je u oktobru 2009. godine privedena s majkom i tadašnjim verenikom Špirom Miličićem zbog sumnje da su preko lascivnih SMS poruka, koje je Avi slao profesor Nižić, pokušali ucenom od njega da dobiju devet hiljada evra. One su osuđene na šest meseci uslovne kazne.

Ava je u intervjuu MONDU najavila da će podneti žalbu na presudu, ali govorila i o razlozima zbog kojih je, možda, stigla ovakva presuda.

Ava na Sajmu knjiga

"Uvek sam govorila da se pravda i pravo ne poklapaju, ali bolje herojski poraz, nego Pirova pobeda. Razočarana sam presudom, ali svakog čuda dva dana dosta", rekla je Aca i dodala da joj najteže pada to što je ona dobijala lascivne poruke i ispala krivac. "Izgleda u Hravtskoj režim prava kao u Saudijskoj Arabiji, gde kamenuju žrtve silovanja, zato što su navodno provocirale muškarce."

Kad je Ava srela Đanija... VIDEO

"Najteže mi pada činjenica da se od žrtve pravi krivac. Naravno, za 15 dana ide žalba, u međuvremenu, ne bojim se ni zatvora ni kazne, važna mi je istina. Majka mi je jako bolesna, ima rak i moram biti jača nego ikada. Otac mi je nedavno pobedio tumor na mozgu, ja teži oblik gastritisa i čira...".

Ava je napomenula da će se žaliti na presudu, koja je, možda, takva kakva jeste i ljubavi prema Srbiji.

"Najvažnije, delovaće čudno, ali instinkt me ne vara, mislim da je ovako odlučeno jer volim Srbiju, živim u Beogradu, da je ovo posledica toga što sam se ogrnula srpskom zastavom i poljubila grb... ako je to cena, ponovo ću to učiniti!

Ja volim Srbiju i i Srbe i nikad nisam delile Hrvate i Srbe, ali neću lagati, ovde imam divan život, radila sam na divnoj televiziji, moji prijatelji su Beograđani... što se tiče presude, reći ću na kraju jednu latinsku izreku:

'Accipere quam facere praestat iniuram est - Nepravdu je lakše podnositi neko nanosti'".

EKSKLUZIVNO - Nova knjiga, novi biznis!

Ava Karabatić se nedavno, uspešno, oprobala kao spisateljica. Prvi tiraž njene autobiografije je rasprodan, štampa se novi, a Ava nam otkriva da se tu neće zaustaviti spisateljka karijera:

"Ekskluzivno najavljujem nastavak biografije pod nazivom 'Konačni obračun'", rekla nam je Ava i dodala da se tu neće zaustaviti. Ovog leta, tačnije u junu, Ava otvara modnu agenciju.

"Bila sam na pet fashion week-ova, a u Beogradu dočekana kao kraljica. Moja modna agencija će se zvati 'Avva" i otvaram je ovog leta". Na kraju je dodala i da bi od događaja u njenom životu mogao da se snimi jedan dobar film...

Izvor: mondo

 

POPULARNO