U zanosnom izdanju: Ceca se skinula u bikini!

Pevačica je pozirala u minijaturnom bikiniju sa naočarima za sunce, okružena cvećem, ali nije navela gde je otputovala na odmor. Pretpostavljamo da je slavna pevačica otputovala na Kipar

MADA je za one koji su se vratili sa odmora leto već na izmaku, za Cecu Ražnatović ono tek počinje! Bar tako tvrdi najveća srpska folk zvezda koja je na "Instagramu" objavila fotografiju u kupaćem kostimu i obožavaoce ostavila bez daha.

Pevačica je pozirala u minijaturnom bikiniju sa naočarima za sunce, okružena cvećem, ali nije navela gde je otputovala na odmor. Budući da je nedavno izjavila da se ovog leta još nije skinula u kupaći kostim i okupala jer od paparaca ovde nema mira, izgleda da je, ipak, pronašla oazu za uživanje i opuštanje. Pretpostavljamo da je slavna pevačica otputovala na Kipar, gde ima velepnu kuću, ali i sigurno utočište od znatiželjnih pogleda.

- Za mene leto počinje - napisala je Ceca pored fotografije, a pratioci su je "počastili" komplimentima među kojima je bio i komentar da izgleda kao milion dolara.

Preporučujemo