Maca Diskrecija: "Nisam TO radila, nameštaju mi!"

Maca treba da uđe u Zadrugu, ali joj PRETI ZATVOR? "Nisam TO radila, nameštaju mi!". Bosanska starleta Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija uvekoko najavljuje svoj ulazak u rijaliti "Zadruga", ali ona bi umesto toga mogla da završi u zatvori, piše Srpski Telegraf.

Prema pisanju ovog dnevnog lista, rijaliti zvezdi preti hapšenje i izdržavanje zatvorske kazne i do 10 godina jer je, navodno, pokušala da iznudi 3.000 evra od jednog poznatog smederevskog bankara koji ju je zbog toga prijavio policiji.

Nakon izlaska iz istražnog zatvora, gde je bila zbog ucene jednog advokata za 5.000 evra, Maca je ponovila delo sa jednim poznatim bankarom iz Smedereva od kojeg je pokušavala da iznudi 3.000 evra. U poslednje vreme, ona je radila svoj posao u stanu, a mušterije je nalazila isključivo preko Instagrama jer je to najsigurniji način.

Bankara je prvo navukla provokativnim fotografijama, a zatim ugovarala seks sa njim, naravno, za izvesnu novčanu nadoknadu, sve dok on nije poželeo da odustane od susreta sa njom. Dogovarali su se da on dođe u Beograd u njen stan kada mu se ukaže prilika i obećavao joj je solidnu svotu novca za seksualne usluge, koje ona, inače, kako je javno priznala, i pruža muškarcima za lovu. Kada je on na kraju ipak odustao, Maca je doživela nervni slom - tvrdi izvor dnevnog lista.

maca diskrecija koket

Počela je sa pretnjama da će sve njihove prepiske i razgovore koje je snimila objaviti javno na svim društvenim mrežama. Tražila mu je 3.000 evra da to ne uradi, kao i da ne prosledi sve njegovoj ženi. Čovek nije znao šta ga je snašlo i odlučio je da sve ispriča supruzi. Zajedno su doneli odluku da sve prijave policiji. Maca je pozvana na saslušanje, pa je i otišla na informativni razgovor u pratnji jednog muškarca. Pošto je sve priznala, puštena je da se brani sa slobode - ispričao je izvor.

maca diskrecija koket 2

O ovim navodima Maca je izjavila sledeće:

Nisam nikog ponovo ucenjivala. Taj hoće pare preko mog imena, ali malo sutra. Iza svega stoji Sandić, kojeg takođe nisam ucenjivala, već sam ga razvela, pa mi se sada sveti. Biću uskoro zatvorena, ali na najlepšem mestu na svetu, a to je Pinkova "Zadruga" - poručila je Maca.

 

Izvor: Internet

 

Preporučujemo