Usvojila dete uz pomoć lažnih papira?!

Oskarovka koja se razvodi na meti strašnih optužbi!

Glumica Anđelina Džoli navodno je prvog sina Medoksa usvojila koristeći se lažiranim papirima, prenosi britanska štampa.

Oskarovka je malenog Medoksa usvojila 2003. godine iz Kambodže, a sada jedan humanitarni radnik iz te zemlje izjavio da je, na njen nagovor, uneo lažne podatke u dokumenta kako bi se proces usvajanja ubrzao.

Mun Sarat (51) pomagao je Anđelini oko usvajanja siročeta u koje se "zaljubila" tokom snimanja u Kambodži, tako što je u papirima lažno naveo da je on dečakov otac.

"Anđelina je htela da usvoji dete, ali Medoksovi roditelji bili su nepoznati. Ja sam zato stavio svoje ime i potpisao da sam njegov otac, takođe sam naveo i lokalnu adresu. To je bilo neophodno kako bi ona mogla da odvede dete u Ameriku," rekao je on za "San".

"U sudskim dokumentima, dete se i dalje vodi kao moje, iako nije. Ona nikada nije razrešila taj problem," dodao je on i tom listu na uvid podneo sudski dokument iz avgusta 2003. u kojem je njegovo ime u polju "ime oca deteta".

U vreme kada je Anđelina usvajala svoje prvo dete, Amerika je uvela oštrije propise za usvajanje dece iz Kambodže zbog straha od trgovine belim robljem. Svojevremeno je Loren Galindo, agent za usvajanje, završila u zatvoru jer je gomili američkih parova omogućila usvajanje tako što je falsifikovala podatke dece.

Džolijeva i Bred Pit, koji se trenutno razvode, odgajali su šestoro dece, usvojene Medoksa (15), Paksa (13) i Zaharu (12), i biološku decu Šajlo (10), Noksa i Vivijen (8).

Izvor: Mondo.rs

Preporučujemo