5 crnih haljina koje morate da imate u svom ormaru

Da li se u vašem ormanu nalazi samo jedna mala crna haljina?

Pa uz malo smisla za modu, jasno je da ovaj najveći klasik nije dovoljan samo u jednoj varijanti!

Zabavna, smela i uvek ženstvena mala crna haljina je garancija za glamur. A ako je elegancija vaš poziv, sigurna investicija će uvek biti mala crna haljina, miljenica svih dama od stila - kratka, bez rukava, sa rukavima, otvorenih leđa ili od čipke, izbor je na vama.

Ovo je naš vodič za 5 najboljih malih crnih haljina.

Imate pitanje o buducnosti?

Chic elegantna sa tankim bretelama

Modna kuća Miu Miu predlaže šik haljine A kroja. Ovaj model odlično se slažu uz sandale ili cipele na visoku štiklu. Naravno, uz ovakvu kombinaciju crveni karmin je slatka modna obaveza!

 

Retro damska

Ako je vaš favorit mala crna haljina bez ramena i pri tom je uska, jasno je da ćete izgledati kao diva iz starih holivudskih filmova. Ovakav komad odeće je bezvremenski i odlično se uklapa uz bisernu ogrlicu.

 

Opuštena varijanta za svaki dan

Opuštenije varijanta ovog večnog komada na bretele, možete upotpunite sa majicom koju ćete nositi ispod haljine. Ovakve haljine možete da kombinujte sa baletankama ili patikama. Zavisno od slituacije nabacite kraću kožnu jaknu i spremni ste za noćni provod.

Savršena za posao

Pronalaženje male crne haljine za sve prilike nije jednostavna. Ako želite da ovaj odevni komad bude namenjem npr. i za posao, ali i koktel posle posla, onda se opredelite za haljinu sečenu ispod grudi koja se širi u suknju do kolena. Sandale na štiklu i kaiš u potpunosti će upotpuniti vaš izgled.

Klasika za bilo koji tip građe

Rukavi na maloj crnoj su idelano rešenje za one koji nisu zadovoljni izgledom svojih ruku. U malu tašnu, antilop cipelice i teksas jaknu, smelo možete da odjurite u dan.

Preporučujemo