Zašto je teško razumeti osobe rođene u znaku Riba?

Prepoznaćete ih po ogromnom razumevanju za ljude i događaje, ali i po emotivnosti i sklonosti ka maštarenju. Međutim, pripadnike ovog znaka Zodijaka je veoma teško razumeti. Evo i zašto!

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih ljudi.

Ribama je ugodno da budu podrška nekome. Pored toga što nisu predodređeni za vođe, njihovo prisustvo je važno u bilo kojoj stvari koje se prihvate.

Ribe u horoskopu: Opšte karakteristike

Godina Događaj
Trajanje: 19. februar - 20. mart
Element: Voda
Kuća u natalnoj karti: Dvanaesta
Vladajuća planeta: Neptun
Kvalitet: Mutable
Polaritet: Negativan
Zdravstveni problemi: Stopala, imuni sistem
Osnovne karakteristike Riba: Razumnost, racionalnost, emotivnost, empatičnost, intuitivnost, sklonost sanjarenju i maštarenju.
Zašto je teško razumeti Ribe?

1. Ribe su poslednji znak Zodijaka koji ima pomešane osobine ostalih 11. Zbog toga Ribe stalno razmišljaju o tome šta neko misli, kako se oseća, zašto tako misli i zašto se tako oseća. Često ne mogu ni sami sebe da shvate. 

2. Konstantno istražuju nove stvari, ali njihovoj sreći nema kraja ukoliko postoji neko sa kim će to i da podele. U ljubavnoj vezi se najbolje slažu sa ljudima koji su jednako "ludi" kao i one. Međutim, ukoliko se oseti u "zamci", pobeći će prvom prilikom.

3. Njihova izražena empatija je ono što će vas naterati da prvo njih nazovete kada vam je teško. Vrlo često će svoje emocije staviti na drugo mesto kako bi vam pomogli.

4. Sanjari koji teško razdvajaju stvarnost od mašte. I tada nastaju problemi.

5. Lako menjaju raspoloženje. Ukoliko ste na primer ljuti, a Riba je u blizini, brzo će negativna energija preći i na nju. Zato su vrlo probirljivi kada je reč o ljudima koji čine njihovo svakodnevno okruženje.

6. Na kraju teškog dana, Ribe često mogu biti negativne. Ljudi umeju da izvuku energiju iz njih toliko da su im ponekad "baterije" prazne. Ne brinite, tada se obično povuku u sebe.

7. Vide samo ono najbolje u ljudima. Zato se druže sa svima. Frazu "Nevin dok se ne pokaže suprotno" je sigurno izmislila neka Riba.

8. Moguće je ipak, da prođe mnogo vremena dok vas ne puste da im se skroz približite. Ali kad to konačno učine, zauvek ste miljenik Ribe.

9. Ribe vole da misle o ljudima i svetu koji ih okružuje, ali ne podnose pretenciozne osobe, koje uvek ističu sebe u prvi plan.

Preporučujemo