Kakav je tvoj partner u krevetu?

Seksualni odnosi su bitan deo partnerskog odnosa. Pre početka veze, u fazi izlazaka i upoznavanja, normalno je da se čovek pita kakav ga seksualni život očekuje sa budućim partnerom. Evo kako da saznate to na vreme.

Verovali ili ne, astrologija vam govori kakav je vaš partner u krevetu i pre nego što skinete odeću sa sebe!

Astrologija: Muška seksualnost 

Kada je seks u pitanju, kod muškarca se obavezno gleda polje seksualnosti, položaj i aspekti Sunca i Marsa. Mars je planeta koja vlada energijom, ali u užem smislu vlada konkretno erosom. Ako je vreme rođena nepoznato najviše informacija se može dobiti od položaja i aspekata Marsa.

Položaj Marsa ukazuje kako muškaraca sebe predstavlja, kako ispoljavanja svoju muževnost odnosno svoju seksualnost. Ako je Mars u nekom od vatrenih znakova (u koje spadaju Ovan, Lav i Strelac) ovo ukazuje da je muškarac strastven, energičan, inicijator, vođa i da otvoreno pokazuje šta želi i kako to želi da radi. Ovaj položaj daje vlasniku Marsa osećaj samopouzdanja i subjektivni utisak da je najbolji. Kako vatreni znaci imaju naglašen ego najbolje ih ostaviti da misle to što misle.

Ako je Mars u zemljanim znacima (Biku, Devici ili Jarcu) to znači da ume da bude jako uporan, strpljiv ii strajan u želji da osvoji partnerku. Bik spada u dva najerotičnija znaka (drugi je Škorpija) pa ovaj položaj Marsa ukazuje na naglašenu potenciju i smisao za uživanje. Mars u Devici može biti stidljiv i treba mu vremena da se opusti. Ovde se ne može reći da će Mars ostaviti najbolji utisak, jer Devica vlada higijenom, analizom, tako da će Mars očekivati klinički čisto mesto za upražnjavanje seksa, uz obaveznu higijenu pre i posle čina. Kako Devica vlada nečim sitnim, Mars u Devici može dati malu seksualnu aparaturu. Mars u Jarcu daje izdržljivost i to čak i u starijim godinama.

Mars u vazdušnim znacima (Blizancima, Vagi i Vodoliji) definitivno nije pokazatelj strastiniti dubine emocije. Navedeni znaci su intelektualni, tako da ovde Mars voli da priča o seksu, da uživa u flertu i ukazuje da muškarac može imati bujnu maštu. Seksualna energija pripadnika ovih znakova može biti stimulisana adekvatinim izražavanjem određenih ideja odnosno komunikacijom na temu seksa.

Imate pitanje o budućnosti?

Mars u vodenim znacima (u koje spadaju Rakovi, Škorpije i Ribe) govori o krajnje emotivnom pristupu seksualnom činu. Vodeni znaci spadaju u najemotivnije tako da ovaj Mars ume da bude nežan, uporan, senzitivan i osetljiv. Situacija je jedino malo drugačija kod Marsa u Škorpiji. Kako Škorpija ima reputaciju perverznog znaka, ovaj položaj Marsa može doneti takvu vrstu seksualnog iskustva ili prevedeno na svakodnevni jezik ovog muškarca teško ćete zaboraviti i uvek ćete ga se sećati sa smeškom na licu. Mars u Raku govori o momentalnim seksualnim željama. Kod njega nema šanse da se seks planira za neki drugi dan. Njemu je potrebno da do seksa dođe onog momenta kada su emocija probuđenje, a to znači u sadašnjem vremenu. Škorpija je već planer, a Riba se prilagođava okolnostima.

Jako je bitno pitanje da li je potencijalni partner potentan ili ne. Dobar aspekat izmedju Marsa i Sunca govori o jakom seksualnom nagonu. Dobar aspekat između Marsa i Saturna govori o izdržljivosti muškarca (ovo je maratonac za one koje vole takav seks). Dobar aspekat između Marsa i Jupitera  će teško ko izdržati. Loš aspekat između Marsa i Urana može dati niz totalno različitih problema, na primer, od brze ejakulacije, homoseksualizma, do sado-mazo igrarija. Čuvajte se muškarca koji ima aspekat između Marsa i Neptuna. Neptun su virusi, bolesti koje se teško dijagnosticiraju, tako da je najbolje da izbegnete polne polesti klasičnom zaštitom. Aspekat između Merkura i Marsa ukazuje da ovaj muškarac jako puno razmišlja na temu seksa, a i bavi se ručnim radom. Dobar aspekat između Marsa i Venere i Meseca govori kako dotični sa puno ljubavi ulazi u seksualni čin.