"Razbijač masnoća": Ovaj napitak ubrzava metabolizam i topi masne naslage

Pogodaka: 360

U sezoni praznika, svi tragamo za sredstvom koje će pročistiti naše telo i sagorevati masnoće. Pronašli smo upravo takav napitak koji dokazano daje rezultate.

Zahvaljujući sastojcima kao što su đumbir, pardajz i celer, ovaj napitak pokazao je brojne blagotvorne efekte na organizam. Osim što čisti telo od toksina, on ubrzava metabolizam i utiče na skidanje kilograma. grama.

Potrebno je:

* šolja soka od pardajza (2 dcl)

* 1/4 šolje soka od limuna

* kašičica narendanog đumbira

* jedna ljuta papričica (ili pola kašičice bibera)

* dve stabljike celera (srednje veličine)“VJEČITI” DOMAĆINI U DVA DANA?

Prema propozicijama, Partizan i Crvena zvezda će u prvim mečevima biti domaćini. S obzirom na poznate okolnosti, blizinu dva stadiona i termine odigravanja mečeva 19.00 i 21.05, trebalo bi očekivati da će UEFA doneti odluku da Partizan ili Crvena zvezda igra neko u utorak, u danu za Ligu šampiona, a neko u četvrtak.

Prema propozicijama, klub sa boljim koeficijentom, u ovom slučaju Partizan, trebalo bi da igra u četvrtak. UEFA je na potezu.

Priprema:

Pomešajte sok od paradajza, limunov sok, đumbir i mlevenu ljutu papričicu. Potom dodajte napitku celu stabljiku celera koji treba da jedete istvoremeno sa ispijanjem napitka. Ova količina je dovoljna za jednu šolju napitka.

Napomena:

Pripremljeni napitak morate redovno da pijete, najbolje tri puta na dan, a sjajne rezultate ćete primetiti za četiri nedelje. Napitak možete da čuvate u frižideru.

Preporučujemo