Sudar trendova - biseri susreću mrežaste čarape

Pogodaka: 531

Sudar trendova - Biseri su postavili na farmerke, majice i tašnice, ali u nizanju bijelih kuglica dizajneri nisu zaboravili niti na hit modni detalj, koji nam se ove jeseni vratio na velika vrata - mrežaste čarape.

moda toni garrn carape

Kako nositi seksepilne mrežaste čarape koje su ukrašene bijelim biserima dobro zna Toni Garrn (25) koja nije propustila proslavu 25 godina talijanskog brenda Calzedonia u Madridu. Kako se radi o kompaniji koja je najpoznatija upravo po svojem asortimanu čarapa, naravno da je taj modni dodatak bio u prvom planu.

Njemačka manekenka, koja je osim po svojem vitkom stasu poznata i kao jedna od bivših djevojaka glumca Leonarda Di Caprija, privukla je pažnju u maloj crnoj haljini (aluzija na Koko Šanel?), čiji proziran dio stavlja dekolte u prvi plan. Ipak, njezinu izazovnu haljinu zasjenile su zanimljive čarape ukrašene bijelim biserima koji će, baš kao što su i u slučaju Toni Garrn, "začiniti" svaki jednostavan look.

 

Lažne bisere možete naći i na brojnim drugim komadima, kao što su farmerke, majice, rukavice pa čak i gležnjače, a svaki od njih bit će idealan za nadolazeću party sezonu i blagdane.

 

Preporučujemo