Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Naravno da svi mi imamo sklonosti i potrebe da se žailmo, prigovaramo, pa i zanovetamo. Ipak, izgleda da su poripadnici pojedinih horoskopskih znakova tome skloni više od ostalih...

  2. Znamo da nema savršenih, ali i ipak postoje i nekakve mane iritantnije od drugih, koje su karakteristične i za pojedinačne znake Zodijaka...

  3. Dr. Nura – Planeta Merkur je posle Meseca najbrža planeta u Zodijaku, te se stoga jako često u toku godine kreće retrogradnim hodom, najčešće tri do četiri puta godišnje.

  4. U junu nas čekaju veliki problemi u ljubavi, pre svega zbog konjukcije retrogradnog Merkura i Venere u znaku Blizanaca! Očekujte prevare, paralelne veze i probleme u komunikaciji sa partnerom.

  5. Vođeni svojom planetom zaštitnicom, Venerom, muškarci rođeni u znaku Bika su veoma čulni i senzualni. Ovaj muškarac ima vrlo istančan ukus za sve, počevši od hrane koju voli, do žene pored koje želi da provede ostatak svog života.

  6. Maj je definitivno mesec proleća, što znači da nam sledi mnogo akcije i novih poznanstava, kao i vrućih ljubavi. Kada, ako ne sada?

  7. Kako najjednostavnije saznati da li je vaš dom ispunjen negativnom energijom i izbaciti je: čaša vode je dovoljna!

  8. Glavni razlozi za prekid veze za sve znake zodijaka: Posesivnost, Nepoštovanje, Rezervisanost, Zatvorenost, Neambicioznost,...

Društvene mreže

© 2016 - 2021 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search