Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Priroda se budi a sa njom i naša životna energije, Jupiter nas podstiče da budemo produktivni i ostanemo u pokretu. April je zaista zanimljiv mesec koji treba iskoristiti za lični razvoj. Predstavljamo vam mesečni horoskop za april 2023. godine!

  2. Proleće – vreme buđenja ne samo prirode, već i emocija. Mesečni ljubavni horoskop za april 2023. godine: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe.

  3. Šta nas čeka u martu 2023. godine? Za Bik, ovaj mesec obećava da će biti neviđeno produktivan i zanimljiv mesec. Pozitivne promene će se dogoditi u gotovo svim područjima života. A sve što urade u martu biće odličan temelj za buduća dostignuća, iako će to ojetiti mnogo kasnije.

  4. Nikad nije kasno da promenite neke stvari u Vašem životu. Evo nekoliko novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebao usvojiti.

  5. Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2023. godine donosi razne mogućnosti da sada u potpunosti promenite svoj život onako kao što priželjkujete.

  6. Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2023. godine donosi raznovrsna ispunjenja, radost, uspeh, sreću i ljubav.

  7. Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2023. godine najvaljuje mogući uspeh, ali tek kada pobedite neka lična ograničenja ili pomerite svoje subjekstivne granice.

  8. Vaše ZVEZDANO nebo će se tokom 2023. godine otvoriti sa obiljem srećnih aspekata. Godina koja je pred vama, doneće vam uspone i padove, ali imajte u vidu da vam donosi i brojne mogućnosti i okolnosti koje bi trebalo iskoristiti na najbolji način.

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search