Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete
 1. Saznajte iz ljubavnog horoskopa za mesec februar 2019. godine da li će za Vas biti "kratko i slatko" u najkraćem mesecu u godini

 2. Nismo bez mana, ali Bogu hvala pa svi mi imamo i onih dobrih strana zbog kojih zaslužujemo da budemo voljeni i poštovani. Uostalom, upravo o tome govori i ovaj tekst...

 3. Mesečni horoskop za februar 2019. godine: Posle januarske euforije i početka nove godine, u februaru se stvari definitivno vraćaju na svoje, ulazimo u novi krug obaveza, sada uz neke nove ambicije i prioritete. Saznajte kako najkraći mesec u godini izgleda sagledan iz ugla i kroz analizu astrologa...

 4. Izgleda da je vreme da se svedu računi. Naravno da svaki horoskopski znak ima svoje dobre i loše osobine, ali izgleda kod nekih mane znaju da preuzmu čitav karakter! Dakle, krećemo u svojvrsnu top listu, počev od vodećeg, najboljeg znaka.

 5. 21. januara 2019. godine se pojavljuje puni Mesec, kada Sunce u Vodoliji formira opoziciju Mesecu u Lavu (vrhunac u 06:16 časova). U noći na 21. januar videće se potpuno pomračenje ovog jedinstvenog super Meseca, i to jei poslednje potpuno pomračenjeMeseca do 2021. godine.

 6. Svaki horoskopski znak u 2019. godini ima svoj najsrećniji dan, saznajte koji je vaš!

 7. Nema napretka u onoj porodici u kojoj nema sloge. Muškarci uglavnom uspevaju da šarmantno održavaju komunikaciju sa tazbinom. Žene sve više primaju lično, pa se lakše uvrede i imaju turbulentniji odnos sa muževom porodicom zbog toga.

  Saznajte kako horoskop ocenjuje Vašeg zeta.

 8. Da li ime muškarca zaista otkriva kakav je u krevetu? Olovku u ruke i da pogledamo rezultate! Hajde malo da se poigramo.

  Najpre unesite ime Vašeg partnera, ili muškarca koji vam se sviđa i kliknite na dugme "Proračunaj kakav je u krevetu".

Društvene mreže

© 2016 - 2019 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search