Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Horoskop otkriva tajne vašeg muža - horoskop otkriva koje tajne kriju svi znakovi zodijaka!

  2. Ako ste sanjali ubistvo, mora da vas je taj san jako uplašio, međutim, važno je da znate da nema razloga za brigu, a evo šta znači sanjati ubistvo.

  3. Za privući novca potrebno je prvenstveno imati pozitivan odnos prema novcu, bez negativnih i pesimističlkih uverenja. Probajte ove jednostavne rituale koji vam mogu pomoći da konačno napunite novčanik, da budete srećne ruke i da vam novac lako dolazi.

  4. Tarot prognoza: Tarot karte potvrđuju da Vam ove godine definitivno neće biti dosadno! Tri znaka rješavaju finansijske probleme, a jedan dobija najgoru kartu.

  5. Ljubavni horoskop za leto 2022: Koga očekuju ljubavne romanse? Ko je više okrenut na karijeru nego na romantični život? Ko će biti posebno zavodljiv(a) ovog leta? Koga treba da zaobiđete kada su ozbiljne emocija u pitanju?

  6. Veliki mesečni horoskop za Juni 2022.: Pred nama je i leto, koje počinje upravo u mesecu junu. Juni 2022. je mesec u kome ćete težiti opuštanju, emocijama podrške i razumevanja.

  7. Imaćete godinu punu šansi prema numerološkim predviđanjima za 2022. Numerološki horoskop za 2022. godinu otkriva čemu treba da se posvetite u ovoj godini.

  8. Zakon privlačenja: Bez obzira da li želite opšte blagostanje, više novca, uspešniju karijeru, srećniju ili veću porodicu, optimalne izgled i zdravlje ili možda ljubavnu “bajku”, evo šta bi trebalo da znate o tome kako možete da iskoristite Zakon privlačenja i prednosti vašeg znaka Zodijaka kada pokušavate da privučete te ciljeve!

Društvene mreže

© 2016 - 2022 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search