Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Šta o februaru kažu zvezde? Ovo je savršen mjesec za poslovni napredak ili pronalazak novog posla.

  2. Vrlo vjerovatno znate koji ste znak u horoskopu, ali je jednako vjerovatno da ne znate u kom znaku vam je mjesec. Evo kako da izračunate i šta to uopšte znači!

  3. Žena jarac je osoba koja će se popeti na svaku planinu i preći svaku reku, ostavljajući sve ostale iza sebe, u prašini – Žena Jarac!

  4. Sa verom u snove postavljaju se ciljevi, dobijamo snagu i zalet koji nas navode da učinimo nešto lepo u svom životu. Budućnost pripada onima koji veruju u svoje snove! Ove 2021. godine snovi su nam neophodni i zvezde kažu da se mogu ostvariti. O čemu sanja svaki znak Zodijaka?

  5. Numerološki horoskop za 2021. godinu otkriva čemu treba da se posvetite u ovoj godini. Stara, 2020. godina je definitivno bila šok za sve.

  6. Kakav uticaj imaju zvezde na Vaše zdravlje tokom 2021. godinu – precizna prognoza šta možete očekivati na polju zdravlja.

  7. Mnogi koji vjeruju u crnu magiju, kategorički tvrde da nijedna osoba na ovom svijetu nije imuna na nju. Takođe kažu da postoje kontramere za zaštitu ili istjerivanje crne magije koje morate primijeniti. U suprotnom, život će vam se pretvoriti u košmar i pakao. Ovo su znaci da ste, navodno, pod uticajem ovog fenomena.

  8. Numerološki gledano 2020 nosi broj 4, samo nas je kočila, usporavala, a i svjesni smo i ograničenja koja su nam data. Ovo nikako nije bila dobra godina niti za financije, a u 2021 godini ova godina nosi zbroj 5. Ukratko,ovo je vrijeme kada idu velike promjene u svijetu...

Društvene mreže

© 2016 - 2021 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search