Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Veća ili manja samodestrukcija prisutna je u svima od nas, a da toga često nismo ni svesni. Kako na to gledaju astrolozi i koje su njihove sugestije da to prevaziđemo?

  2. Ako očekujete goste, a niste sigurni koje jelo da servirate, pročitajte šta Vam savetuje astro kuvar.

  3. Saznajte šta one koji su u vezi i one koji su slobodni očekuje na polju ljubavi i emocija tokom aprila 2021. godine.

  4. Stiže nam april - omiljeni prolećni mesec kada se, kao i priroda, rasplamsavaju i naše emocije u skladu sa sezonom Ovnova i Bikova!

  5. Venera sa Papilotnom – Ribe su vodeni, promenljivi, ženski znak, kojim tradicionalno vlada Jupiter, moderno Neptun. U njemu egzaltaciju ima Venera (ljubav) a izgon i pad Merkur (razum, intelekt). 

  6. Dr. A. Nura – Osobe iz sveta nauke ili oni koji smatraju da nešta znaju o nauci, često navode kako je neverovatno, nemoguće ili čudno da 'planete deluju na čoveka'.

  7. Astrologija ima rešenje i za svadbene činove. Zavisno od Vašeg horoskopskog znaka, evo predloga kako da zablistate na ovom značajnom životnom trenutku:

  8. Da li ste tipična Eva, klasična kućna pomoćnica ili imate nešto što je potrebno da biste bili model ili vamp? Pokazaćemo vam šta vaš horoskopski znak čini ženstvenim i zašto. Zabavite se čitajući.

Društvene mreže

© 2016 - 2021 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search