Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Šta Vas u 2020. godini očekuje na poslovnom planu? Biznis, finansije, prihodi, novi poslovi, nove mogućnosti za zaradu...? Pročitajte detalje šta Vam zvezde predviđaju za godinu što sledi.

  2. Mesečeve mene i lunarne faze u 2020. godini: precizan kalendar faza Meseca za kompletnu godinu, koji Vam može pomoći da odredite, recimo, tačan period početka mesečeve dijete ili poslužiti u druge svrhe.

  3. Intuicija i mašta su jake i moćne u ovom periodu i nadahnjuju vas za mnoge vaše ciljeve i projekte. Sanjate svoje snove bez straha od ismejavanja ili neuspeha i dopuštajući im da poboljšaju vaš život, pomoći ćete sebi da uđete u stvarnost koja postoji oko vas i da naučite kako da iskoristite obe strane života da biste obeležili i pronašli svoj uspeh.

  4. Pustite se nizvodno tokom - to je najvažnija fraza i sugestija za vas u 2020. godini. Sve se može dogoditi i najslavnije epizode za vas ​​ mogu početi u svakom trenutku. Budite spremni.

  5. Nemojte se opterećivati nekim nepotrebnim napetostima i izbegavajte previše razmišljanja u vašoj vezi jer ste potpuno jasni o tome šta želite u vašem životu i šta vaše srce želi. U vašem poslu verovatno je da ćete impresionirati sve sa vašim kreativnim idejama. Pronalazite više novih načina da uradite nešto.

  6. Nagrade za uloženi trud će vam brže stizati, nove veze kao i unapređenje starih, sve je to na vidiku i posebno važi za drugu polovinu 2020. godine. Isplati se da nastavite sa izgradnjom svog spoljašnjeg sveta sa velikom pažnjom i marljivošću, ali morate da ostavite daleko vidljivije tragove za energiju koju ulažete.

  7. Nova godina se bliži, svi su znatiželjni da što pre otkriju kakve će promene doneti, pa je čuveni ruski astrolog Pavel Globa odlučio da javno podeli svoja predviđanja koja se tiču finansijskog stanja.

  8. Škorpije, koristite svoju pozitivnu energiju da pomognete drugima da napreduju u svojim životima. Možete izabrati šta želite da radite kao i ono šta ne želite u 2020. godini. Zato maksimalno razumno iskoristite ovu godinu.

Društvene mreže

© 2016 - 2020 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search