Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete
  1. Kineski horoskop se deli prema godini rođenja, a ne prema mesecu, tako da vaš znak zavisi od godine u kojoj ste rođeni. Prema kineskom horoskopu 2019. je godina svinje, a trebalo bi je posvetiti raskidu svih zatrovanih veza i stvari koje oduzimaju energiju, a preporuka je i da se odmorite i okrenete sebi i porodici.

  2. Prihvatimo činjenicu da svi lažemo ponekad, bilo da su u pitanju male, takozvane bele laži, kojima se koristimo da ne bismo povredili tuđa osećanja ili je reč o pravim lažima. Neki horoskopski znaci poput Raka izbegavaju laži, a saznajte kako koji znak laže i ko se najviše služi lažima.

  3. Pročitali ste već toliko interpretacija o osobinam horoskopskih znakova i pretežno su svi nekako slični i mnoge naveden osobine možete da prepoznate kod osoba sa kojima ste u kontaktu. Sastavili smo na ovom mestu detaljan i precizan opis svih znakova zodijaka, koje će pomoći da bolje sagledate prijatelje, poznanike, partnere... ali i sebe same.

  4. Hoće li vas partner prevariti ili će vam biti veran? Ako to želite da saznate na vreme, ono što vam treba je jednostavan test koji pomoću analize mozga i jednačine otkriva šta možete očekivati od njega.

  5. Svaki horoskopski znak ima različite osobine. Ali, s obzirom na to da su muškarci i žene dva različita sveta i njihovi horoskopski znakovi se itekako razlikuju. Pa, opet, nisu ni svi muškarci isti... Ali što se njihovih mana tiče mogu se prepoznati izvesne mustre u njihovom ponašanju. Evo koje:

  6. Saznajte iz ljubavnog horoskopa za mesec februar 2019. godine da li će za Vas biti "kratko i slatko" u najkraćem mesecu u godini

  7. Nismo bez mana, ali Bogu hvala pa svi mi imamo i onih dobrih strana zbog kojih zaslužujemo da budemo voljeni i poštovani. Uostalom, upravo o tome govori i ovaj tekst...

  8. Tempus fugit - vreme leti: Koliko do juče pripremali smo se za doček Nove godine, a evo nas već i pred trećim mesecom u 2019. Da li ste racionalno iskoristili! Pročitajte analize i savete za mesec mart.

Društvene mreže

© 2016 - 2019 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search