Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. U 2022. će se većina fokusirati na duhovni razvoj i duboko preispitivanje, a pomračenja u Škorpiji i tranziti u znakovima Ovna i Riba će ovu tendeciju naglasiti.

  2. Vi ćete 2022. godine biti u centru pažnje prijatelja i kolega sa posla. Imaćete želju da redovno učestvujete u raznim događajima, zabavama, kao i u okupljanjima sa bliskim prijateljima. Na proleće očekujte da će mnogi da vam se jave za neku vrstu pomoći, a vi ćete pružiti podršku svima kojima je to potrebno. Međutim, nemojte da zaboravite na sopstvene interese.

  3. Nova 2022. za Kineze počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi na svakih 12 godina.

  4. Uvek postoji nešto čudno u dvanaestoj kući i koliko god se trudili da je definišemo, možemo biti sigurni da će joj značenje proleteti kroz prste čim počnemo da mislimo da smo je uhvatili.

  5. Jedanaesta kuća u grafikonu analogna je znaku Vodolije na ličnom nivou. Ovo je kuća prijateljstva, ali i ta neobična tačka u horoskopu u kojoj pronalazimo načine da komuniciramo sa svojom unutrašnjom ličnošću i spoljnim Univerzumom.

  6. Kada govorimo o karijeri i našem socijalnom statusu, govorimo o našoj desetoj kući. To je mesto na kojem odlaze sve naše ambicije, i baš kao što je Mars uzvišen u desetom znaku.

  7. Ljubav u 2022. godini – šta, prema prognozi astrologa - očekuje pripadnike svakog zodijačkog znaka pojedinačno u nadolazećoj godini – godišnji ljubavni horoskop za 2022. g.

  8. Lova, novac, pare, pinka: saznajte šta godišnji horoskop predviđa za Vas u 2022. godini. Neki će imati priliku da se posvete razvoju svoje karijere, naprave značajan pomak u profesionalnom polju, a to donosi i poboljšanje novčane situacije.

Društvene mreže

© 2016 - 2022 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search