Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete
  1. Pred nama je turbulentan period. Marsom je u Raku i četiri planete u retrogradnom pokretu: Saturn, Jupiter, Pluton i Neptun od 21. juna.

  2. Od četiri priložene karte izaberite katu koja Vam dok je gledate najprivlačnija. Zatim pročitajte tumačenje...

  3. Mnoge stvari idealizujemo, uključujući ljubav i brak. Mnoge osobe se brinu o tome da li će njihov brak biti uspešan i sretan. Evo kako zvezde predviđaju brak za sve znake horoskopa

  4. Lice i naličje sastavni su deo svega, pa i ličnosti. Svako poseduje dobre i loše osobine. Horoskop navodi sledeće najružnije osobine za sve znake zodijaka:

  5. Ako vas neka sila sprečava da uspete u nekom području Vašeg života, onda bi to moglo biti vezano uz porodičnu karmu.

  6. Srpska pravoslavna crkva i vernici slave 12. maja praznik Svetog Vasilija Ostroškog koji se, zbog isceliteljskih moći njegovih moštiju i svetih molitvi, naziva i Čudotvorcem.

  7. Saznajte da li je Vaša veza pod sretnom zvezdom. Neki horoskopski znaci prirodno odgovaraju drugima, dok se drugi ne slažu ili imaju problem u komunikaciji. Uporedite Vaš horoskopski znak sa znakom Vašeg partnera i saznajte koji astrološki aspekti utiču na Vašu vezu.

  8. Pluton je započeo svoj retrogradni hod i njegova magija trajaće sve do 3. oktobra 2019. godine.

Društvene mreže

© 2016 - 2019 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search