Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Pravoslavni vernici slave 2. avgusta praznik Proroka Ilije koji je veoma poštovan u pravoslavlju, a oduvek je važio za strogog i nepokolebljivog propovednika etičkih vrednosti.

  2. Leto baš nekako brzo protiče, a epidemija koronavirusa svakako je većni promenila planove. Kakve su, u celoj toj priči, poruke zvezda i horoskopa za avgust 2020. godine?

  3. Šta Vas u 2020. godini očekuje na poslovnom planu? Biznis, finansije, prihodi, novi poslovi, nove mogućnosti za zaradu...? Pročitajte detalje šta Vam zvezde predviđaju za godinu što sledi.

  4. Još od davnih dana legendarnog izgubljenog grada Atlantide, preko drevnih civilizacija Maja i Jevreja, uključujući kulture Dalekog istoka i američkih domorodaca, kristali i drago kamenje su

  5. Planete su definitivno odlučile da ovo vrelo leto bude nezaboravno. Prvi važan datum ovog meseca je 2. jul kada mlad Mesec ulazi u znak Raka i dolazi do totalnog pomračenja Sunca.

  6. Mesečeve mene i lunarne faze u 2020. godini: precizan kalendar faza Meseca za kompletnu godinu, koji Vam može pomoći da odredite, recimo, tačan period početka mesečeve dijete ili poslužiti u druge svrhe.

  7. Intuicija i mašta su jake i moćne u ovom periodu i nadahnjuju vas za mnoge vaše ciljeve i projekte. Sanjate svoje snove bez straha od ismejavanja ili neuspeha i dopuštajući im da poboljšaju vaš život, pomoći ćete sebi da uđete u stvarnost koja postoji oko vas i da naučite kako da iskoristite obe strane života da biste obeležili i pronašli svoj uspeh.

  8. Pustite se nizvodno tokom - to je najvažnija fraza i sugestija za vas u 2020. godini. Sve se može dogoditi i najslavnije epizode za vas ​​ mogu početi u svakom trenutku. Budite spremni.

Društvene mreže

© 2016 - 2020 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search