Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Četvrta kuća je kuća doma i porodice. To je naša najdublja emocionalna srž, naše korenje i naše genetsko nasleđe, što se vidi kroz porodično stablo i naše pretke sa svim pitanjima njihovih odnosa, sukobima, strahovima i snovima.

  2. Kada govorimo o zadovoljstvu, govorimo o petoj kući. To je onaj deo svačije liste koji ukazuje na radosne aktivnosti, kreativnost, zabavu i zaigranu prirodu deteta u sebi. Lični izraz se skriva u ovoj kući

  3. Idealan partner za ženu Ribu je romantičan, privržen muškarac koji voli da se izmesti iz realnosti. Žene Ribe su jako emotivne, veliki sanjari i zanesenjaci, te nije lako ispratiti taj njihov karakter ukoliko ste previše realan i stabilan muškarac.

  4. Treća kuća se takođe naziva „Kuća komunikacija“, a njen moto glasi „braća“ iz latinskog termina fratres. Odnosi se na znak Blizanca na više ličnom, fizičkom nivou i govori o unutrašnjosti našeg uma.

  5. Na ličnom planu, ovo je kuća koja predstavlja vrednost koju dajemo sebi i svemu što radimo. U njemu smo u stanju materijalizovati svoju energiju u nešto što možemo dodirnuti, koristiti ili držati u rukama, kao da je to prirodna posledica energije koju nosimo u telu predstavljene kroz našu prvu kuću.

  6. U svakom ličnom tumačenju prva kuća definiše pojedinca, njegovo fizičko telo, snage i slabosti, kao i njihov iskonski karakter. Takođe se zove i Kuća sopstva, govoreći o našem glavnom životnom zadatku, našem pogledu na svet, egu i svemu onome što smo ovde da započnemo.

  7. Značenje kuća u natalnoj karti - šta koja kuća predstavlja u natalnoj karti: postoji 12 astroloških kuća i svaka od njih predstavlja neku oblast našeg života. Takođe svaka astrološka kuća ima svoj horoskopski znak.

  8. Horoskop koji potpuno razotkriva sve tajne svih znakova Zodijaka – svima nam, u nekim razdobljima života, izgleda kao da smo rođeni pod nesretnom zveezdom…

Društvene mreže

© 2016 - 2021 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search