Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Horoskop otkriva tajne vašeg muža - horoskop otkriva koje tajne kriju svi znakovi zodijaka!

  2. Za privući novca potrebno je prvenstveno imati pozitivan odnos prema novcu, bez negativnih i pesimističlkih uverenja. Probajte ove jednostavne rituale koji vam mogu pomoći da konačno napunite novčanik, da budete srećne ruke i da vam novac lako dolazi.

  3. Imaćete godinu punu šansi prema numerološkim predviđanjima za 2022. Numerološki horoskop za 2022. godinu otkriva čemu treba da se posvetite u ovoj godini.

  4. Zakon privlačenja: Bez obzira da li želite opšte blagostanje, više novca, uspešniju karijeru, srećniju ili veću porodicu, optimalne izgled i zdravlje ili možda ljubavnu “bajku”, evo šta bi trebalo da znate o tome kako možete da iskoristite Zakon privlačenja i prednosti vašeg znaka Zodijaka kada pokušavate da privučete te ciljeve!

  5. U 2022. će se većina fokusirati na duhovni razvoj i duboko preispitivanje, a pomračenja u Škorpiji i tranziti u znakovima Ovna i Riba će ovu tendeciju naglasiti.

  6. Vi ćete 2022. godine biti u centru pažnje prijatelja i kolega sa posla. Imaćete želju da redovno učestvujete u raznim događajima, zabavama, kao i u okupljanjima sa bliskim prijateljima. Na proleće očekujte da će mnogi da vam se jave za neku vrstu pomoći, a vi ćete pružiti podršku svima kojima je to potrebno. Međutim, nemojte da zaboravite na sopstvene interese.

  7. Nova 2022. za Kineze počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi na svakih 12 godina.

  8. Uvek postoji nešto čudno u dvanaestoj kući i koliko god se trudili da je definišemo, možemo biti sigurni da će joj značenje proleteti kroz prste čim počnemo da mislimo da smo je uhvatili.

Društvene mreže

© 2016 - 2022 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search