Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete
  1. Motivacija je krajnja sila koja Vas pokreće da budete aktivni. Motivacija ne samo da pokreće i vodi ciljno orijentisano ponašanje, već ga i podržava,  a ključ je za svaki životni uspeh.

  2. Saznajte Vaše slabosti, šta treba da promenite i kako da se postavite, da biste ostvarili Vaše ciljeve.

  3. Mesečeve mene za 2019. godinu možete koristit na primer za mesečevu dijetu. Mnoge religije propisuju post kao korisnu dopunu zdravom načinu života, a potvrđuje je i sauvremena i alternativna medicina. Mesečeva dijeta pritom služi ne samo mršavljenju već i čišćenju tela od svih otrova.

  4. Astralni test! Da li zaista pripadate znaku u kome ste rođeni? Mnoge osobe se uopšte ne prepoznaju u svom solarnom zodijačkom znaku, zato što je, u trenutku njihovog rođenja više planeta zauzimalo mesto u različitim znacima.

  5. Skormno smilje, imela, mimoza ili možda - čičak? Horoskop starih Slovena je horoskop naroda koji je izuzetno poštovao prirodu i živeo u punom saglasju sa njom. Podeljen je na periode od 10 dana.

    Pronađite svoj datum i cvet koji Vas opisuje.

  6. Karma drži čoveka u večnom toku zbivanja (samsara), koji se smatra izvorom patnje i iz kojeg se traži oslobođenje. Po hinduističkom shvatanju, smatra se da ljudska dela stvaraju silu koja pokreće kružni tok rađanja, te tako svaki čovek podleže posledicama (karma), svojih sopstvenih dela.

  7. Šta biste danas bili? Hajde da na trenutak se zamislimo i postavimo sebi pitanje: Šta bismo izabrali da budemo, kada bismo imali šansu da biramo šta god poželimo? Šta biste tada izabrali da budete i šta biste radili?

  8. Prije nego počnete pratiti svoju sudbinu, morate naučiti čitati karte i njihova značenja. Tarot ima 78 karti podjeljenih na Veliku i Malu Arkanu. U velikoj Arkani imate 22 karte a u Maloj 56.

Društvene mreže

© 2016 - 2018 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search