Astro saveti

logo astrosav newOdgovori na Vaša pitanja - Jedina prava adresa kada su u pitanju vrhunski spiritualni saveti i prognoze za život. Usmerite Vaš životni put. Kontaktirajte vodeće svetske astrologe i spiritualne medije.

Horoskopski znak ponekad zovu i Sunčev ili Sunčani znak, jer on zapravo označava astrološko sazvežđe u kojem se zateklo Sunce u trenutku vašeg rođenja.

Vaš horoskopski znak svakako nije jedini astrološki element koji Vas određuje. Važan uticaj imaju i podznak, Mesečev znak i brojni drugi. Položaj Meseca, kao i sam podznak, mogu u velikoj meri da utiču na osobine pojedinca, tako da se osoba ne prepozna u karakteristikama jednog znaka.

Opis znakova i planeta upravo i služi da bolje upoznate sami sebe.

Astrosav centar za astro savete i horoskop
  1. Merkur koji je još uvek retrogradan u Vagi kreće direktno od 4. novembra. Kada uđe u kvadrat sa Saturnom, kod pojedinih osoba mogu se pojaviti problemi u komunikaciji, sumnjičavost, nesigurnost, kao i problemi sa zubima, sluhom, kostima i bubrezima.

  2. Pluton je rimski bog podzemlja, grčki bog Had. Ime Pluton potiče od grčke reči ploutos, što znači bogatstvo. Pluton u astrologiji predstavlja silu koja upravlja velikim promenama geoloških razdoblja i vrsta, unutrašnjom strukturom materije, svetom atoma, osvajanjem svemira.

  3. Šarmom osvaja, a karakterom obara – Muškarac Vaga!

  4. Nije to trik ni magija, žena Vaga je rođena sa tom harizmom!

  5. Od 9. septembra do 13. novembra 2020. godine kreće retrogradni Mars u znaku ovna, koji se poslednji put desio 1998. godine i neće se ponoviti do 2067. godine.

  6. Snovi su poput pisama nesvesnog uma, a nisu napisani istim jezikom koji koristimo i u budnoj stvarnosti, te ih moramo tumačiti i analizirati svaki detalj.

  7. Možda ste već negde čuli ili pročitali priču o Mesečevim čvorovima kao demonima koji se zovu Rahu i Ketu i koji su nastali od demona ili zmaja? Da li ste znali da su oni moćniji od bilo koje planete, a ponekad i od svih zvezda?

  8. Nakon što ste verovatno već pročitali mnoge obimne horoskope, vreme je i za jedan suštinski. Pred vama je astro prognoza za ovu jesen, za svaki od 12 znaka horoskopa - u mini izdanju. Opširnije verzije svakako ćete već naći u drugim tekstovima na ovoj adresi!

Društvene mreže

© 2016 - 2020 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search