Astro

Dnevni horoskop astrocentra ASTROSAV

 

 

Dnevni horoskop za 21.04.2021.

godine su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV

 

Astrosav Dnevni Horoskop Ovan

Ovan

Za osobe rođene u periodu između 21.3. i 20.4.

Posao: Sa kolegama ne uspevate da ostvarite harmoničnu komunikaciju, jer ste tvrdoglavi i držite se isključivo sopstvenih ideja.

Ljubav: Brak je stabilan. Partner je fokusiran na poboljšanje finansija koje ga jako brinu, a vi ste posvećeni porodici.

Zdravlje: Reproduktivni sistem je osetljiv.

Inače, vladajući planete su Mars i Pluton. Ovan je vatreni znak, omiljena boja je crvena, a dragi kamen je dijamant. Ovnov metal su željezo i čelik, a cvet je čičak. Ovan ne voli površnost, prodike, ustupke.


Astrosav Dnevni Horoskop Bik

Bik

Za osobe rođene u periodu između 21.4. i 21.5. Vladajući planeta je Venera.

Posao: Očekuje vas ozbiljan zastoj na poslu i veća zabrinutost zbog toga. Zastoj u procesu rada znači i kašnjenje priliva novca.

Ljubav: Potpuno ste nezadovoljni vezom. Imate utisak da kriza ne može da se prevaziđe. Razmišljate o raskidu.

Zdravlje: Neraspoloženi ste.

Inače Bik je zemljani znak, omiljene boje su ružičasta, svetloplava, svetolozelena, a omiljeni dragi kamen su safir, smaragd, beli koral, alabaster. Bikov metal je bakar, a cvet su ruža, verbena, ljiljan, lan, maslina, datulje, pinija, vanilija. Bik obožava novac i seks, a ne voli iznenadne promene i komplikacije. Suprotni znak Biku je Skorpija.


Astrosav Dnevni Horoskop Blizanci

Blizanci

Za osobe rođene u periodu između 22.5. i 21.6.

Posao: Očekuje vas prekid poslovne saradnje. Bićete prilično neraspoloženi zbog novonastale situacije.

Ljubav: Veza je u totalnom kolapsu. Toliko ste nezadovoljni da nemate želju ni da se borite za njen opstanak.

Zdravlje: Ukoliko ste u situaciji najbolje da odložite operaciju.

Muški Blizanci su generalno najbolji horoskopski znak i atraktivne osobe, izdržljive, vešte sa rečima, takođe i razumne. Vladajući planeta je Merkur. Blizanci su vazdušni znak, omiljene boje su žuta, narandžasta, a omiljeni dragi kamen je ahat. Bikov metal su živa, platina i aluminij, a cvet su đurđice. Blizanci vole Humor, promjene, druženje.


Astrosav Dnevni Horoskop Rak

Rak

Za osobe rođene u periodu između 22.6. i 22.7.

Posao: Jako ste vredni, znate šta hoćete. Na putu ka cilju nema nikakvih prepreka. Očekuje vas zadovoljavajući finansijski dobitak.

Ljubav: Komunikacija sa partnerom je u prekidu. Ljuti ste i nemate nikakvu nameru da pozovete drugu stranu i izgladite problem.

Zdravlje: Neraspoloženi ste.

Vladajuća planeta je Mesec. Rakovi su vodeni znak, omiljena boja je srebrnosiva, a omiljeni dragi kamen su biser i oniks. Rakov metal su srebro i selen, a cvet je medveđa šapa. Rakovi vole porodicu, kuću, književnost. Često su kuvari, učitelji, trgovci nekretninama.


Astrosav Dnevni Horoskop Lav

Lav

Za osobe rođene u periodu između 23.7. i 23.8.

Posao: Očekuju vas iznenadni i veći poslovni problemi koji vas izbacuju iz koloseka. Jasno vam je da je potrebno vreme da bi se problemi rešili.

Ljubav: Bračni partner je nezadovoljan odnosom i hladan prema vama. Nije u pitanju prolazna nego dublja bračna kriza.

Zdravlje: Imunitet je u padu.

Vladajuća planeta je Sunce. Lavovi su vatreni znak, omiljena boja je zlatna, a omiljeni dragi kamen je gorski kristal. Lavov metal je zlato, a cvet je ljiljan. Lavovi vole sport i estradu. Često su glumci, pevači i advokati.


Astrosav Dnevni Horoskop Devica

Devica

Za osobe rođene u periodu između 24.8. i 23.9.

Posao: Posao je u fazi zastoja i štagod pokušali da uradite neće dati rezultate. Gubite samopouzdanje i imate utisak da niste dorasli problemima.

Ljubav: Loše ste volje zbog problema na poslu. Iz toga razloga vas emotivna sfera uopšte ne zanima.

Zdravlje: Neraspoloženi ste.

Vladajuća planeta je Sunce. Device su zemljani znak, omiljena boja su zelena (sve nijanse) i smeđa, a omiljeni dragi kamen je smaragd. Devičin metal su živa, aluminij i nikal, a vole cveće živih boja: neven, tratinčica i endivija. Device vole Analizu, računanje, red, preciznost.


Astrosav Dnevni Horoskop Vaga

Vaga

Za osobe rođene u periodu između 24.9. i 23.10.

Posao: Niste u potpunosti objektivni. Pravite poslovne planove koji nemaju realnu podlogu tako da neće moći ni da se realizuju.

Ljubav: Nezadovoljni ste vezom i prekidate je. Svesn ste da ne postoji teoretska mogućnost da se veza obnovi.

Zdravlje: Čuvajte se polno prenosivih bolesti.

Vladajuća planeta je Venera. Vage su vazdušni znak, omiljena boja je ružičasta, a omiljeni dragi kamen je safir. Vagin metal su bakar i bronza, a cvet je hortenzija. Vage vole eleganciju i ukrase. Dobre su u zvanjima vezanim uz kulturu, lepotu i umetnost.


Astrosav Dnevni Horoskop Skorpija

Skorpija

Za osobe rođene u periodu između 24.10. i 22.11.

Posao: Očekuje vas veći priliv novca. Na poslu nema značajnijih dešavanja, sem što ste u guzvi na šta ste navikli.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni emotivna sfera se svodi ili na maštanje ili na tajna dešavanja bazirana na seksualnoj osnovi.

Zdravlje: Mogući su problemi sa bubrezima.

Vladajuća planeta su Mars i Pluton. Skorpija je vodeni znak, voli jarke boje: tamnocrvena, crna, smeđa, tamnozelena, srebrnosiva, a omiljeni dragi kamen je opal. Skorpijini metali su olovo, železo, crveno zlato, a cvet je pelargonija. Skorpije vole seks, borbe, rizik, tajne. Rođeni su organizatori i dobri rukovodioci.


Astrosav Dnevni Horoskop Strelac

Strelac

Za osobe rođene u periodu između 23.11. i 21.12.

Posao: Posao je u zastoju. Toliko ste nezadovoljni poslom da razmišljate o prekidu radnog odnosa.

Ljubav: Bračni partner je u ogromnim poslovnim problemima tako da ga emotivna sfera ne zanima.

Zdravlje: Očekuju vas problemi sa bešikom.

Vladajuća planeta je Jupiter. Strelac je vatreni znak, omiljene boje su ljubičasta, tirkizna, tamnoplava, a omiljeni dragi kamen su topaz, smaragd, ametist. Strelčev metal kalaj, a cvet je karanfil. Strelci vole putovanja, avanture, sport. Često su glumci, pisci, muzičari, umetnici, sportisti, filozofi, astrolozi, naučnici.


Astrosav Dnevni Horoskop Jarac

Jarac

Za osobe rođene u periodu između 22.12. i 20.1.

Posao: Gubite sudski proces i prilično ste razočarani i neraspoloženi zbog toga. Posao je u ozbiljnoj krizi i stagnira.

Ljubav: : Očekuje vas veća kriza u braku. Druga polovina i naročito vi ste nezadovoljni odnosom i smatrate da je došao do kraja.

Zdravlje: Nervi su preosetljivi.

Vladajuća planeta je Saturn. Jarac je zemljani znak, njegove boje su: zelena, siva, crna, smeđa, a omiljeni dragi kamen su antracit i tirkiz. Jarčev metal je olovo, a cvet su bršljan i maćuhica. Jarčevi vole tradiciju, pravila, štednju. U poslu su odgovorni, marljivi i konzervativni.


Astrosav Dnevni Horoskop Vodolija

Vodolija

Za osobe rođene u periodu između 21.1. i 19.2.

Posao: Posao je toliko loše prikazan da ukazuje na mogućnost prekida poslovne saradnje. Jako ste zabrinuti zbog toga.

Ljubav: Brak je u krizi jer ste vi nezadovoljni njime. Emocije su vam se ugasile i smatrate da više nemate ni zajedničke teme sa partnerom.

Zdravlje: U depresiji ste.

Vladajuća planete su Uran i Saturn. Vodolija je vodeni znak, njene boje su tirkizna i plava, a omiljeni dragi kamen je akvamarin. Vodolijini metali titanium, olovo i aluminijum, a cvet su orhideja i zanovijet. Vodolije vole druženje i timski rad. One su najbolji astrolozi, teolozi i praktičari svih okultnih nauka.


Astrosav Dnevni Horoskop Ribe

Ribe

Za osobe rođene u periodu između 20.2. i 20.3.

Posao: Jako ste vredni i optimistični. Saradnja sa inostranim saradnicima se završava tako da ste fokusirani na druge projekte.

Ljubav: Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Ukoliko ste u vezi komunikacija sa partnerom je u prekidu.

Zdravlje: Zdravlje je solidno.

Vladajuća planete su Neptun i Jupiter. Ribe su vodeni znak, njihove boje su ljubičasta i srebrna, a omiljeni dragi kamen je hematit. Njihovi metali su titanium, kalaj i bronza, a cvet je lokvanj.

Društvene mreže

© 2016 - 2021 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search