Astro

Horoskop 2022. g. – astrolog Pavel Globa predviđa uspeh

Horoskop 2022. g. – Čuveni ruski astrolog Pavel Globa prognozira veliku sreću za sledećih šest znakova Zodijaka u 2022. godini.

Horoskop Ovan 2022. g.

Ovna očekuju prijatna iznenađenja tokom cele godine. Od januara do marta moraće da preispitaju način na koji žive i da postave prioritete. Naredna godina im donosi velike materijalne dobitke.

Horoskop Blizanci 2022. g.

Počevši od januara nove godine, Blizanci će ubirati plodove sopstvenog rada. Za one koji planiraju promenu posla, maj je idealan mesec.

Horoskop Devica 2022. g.

Za predstavnike ovog znaka naredna godina biće povoljna za osnivanje ili jačanje porodice. Device će bukvalno biti zatrpane ljubavlju.

Pitaj astrologa, biraj:

0901 770 077

CHF 3.90/Min

Horoskop Vaga 2022. g.

Umerenost i stabilan život Vaga u 2022. neće biti poremećen. Predstavnici ovog znaka će zvezde nagraditi harmoničnim odnosima, a oni koji se odvaže da preuzmu inicijativu, postići će sve što zacrtaju.

Horoskop Škorpija 2022. g.

Škorpije će uživati u naklonosti zvezda koje će im pomoći da ostvare planove. Upornost, rad i trud će im se višestruko isplatiti. Unapređenje je praktično zagarantovano.

Horoskop Vodolija 2022. g.

Vodolija neće morati da ulaže mnogo truda da bi uspela u novim projektima. U periodu od januara do marta zvezde obećavaju napredovanje u karijeri, a proleće će biti u znaku posla i rada na karijeri.

Pročitajte još: |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search