Astro

Zvezde Vam otkrivaju kako da nadmudrite šefa

Ma koliko je vaš posao zanimljiv i dobar ako postoji neko zbog koga sve to bacate u drugi plan, sve pada u vodu. Ukoliko vaš poslodavac spada u „loše" šefove morate nešto da učinite kako krajnji ishod ne bi bio promena posla. Niko nije potpuno besmoćan pa da ćutke mora da trpi svog šefa, imamo obavezu da se izborimo za svoje principe, stavove i poštovanje svog šefa. Mišljenja smo da svako može da bude pristojan i uljudan sa svojim kolegama samo mu treba dati šansu.

Ako je Vas šef rođen u znaku Ovna

Morate biti oprezni da Vas ne zbrzi svojom komunikacijom i svojim stavovima koji će uvek biti ubedljivi, zbog energičnosti ovog znaka. Potrebno je da prvo prihvatite stav šefa, da ne bi postavio gard, a onda vremenom malo po malo ubacivati svoje ideje, da bi ste na kraju ostvarili ono sto želite.

Ako je šef rođen u znaku Blizanca

Morate prvo krenuti sa nekom petom idejom koja ne ide u prilog ni Vama ni njemu, i na taj način će se on suprostaviti Vašim idejama i dobićete šansu da uslovi idu na Vašu ruku. Inače, poenta je da će se oni buniti svakom Vašem stavu, zato ne trebate u startu prestaviti ono što želite

 

Ako Vam je šef rođen u znaku Bika

Oni su krutog stava, i nisu prilagodljivi. Sa njima ne možete razumno razgovarati, ima puno ograničenja u njegovom spektru razmišljanja. Tako da ga trebate na trenutak preštelovati da oseti u kojoj se situaciji nalazite posle njegovog naređenja, i on će popustiti, ali za par dana.

Ako je šef rođen u znaku Raka

Morate shvatiti da oni nemaju stabilnu osnovu, i potrebno je da pokažete veliko razumevanje, saosećajnost, da Vam je jasno zašto je izdao tako naređenje, ali istovremeno da kažete zašto niste u mogućnosti da sve to ispunite kako je on naredio, tako da će se on na kraju sažaliti na Vas.

 

Ako je šef rođen u znaku Lava

Prvo je potrebno da se divite njegovom planu, da bi ste mu nahranili ego. On će biti zadivljen što ga hvalite, tako da neće ni primetiti da u daljem razgovoru Vi, ustvari, oblikujete naređenje u Vašu korist.

 

Ako je šef rođen u znaku Vage

Morate shvatiti da oni imaju fine manire, ali u stavovima se krije površnost i sebičnost. Potrebno je da mu date što više, na koji sve način bi moglo da se sprovede njegovo naređenje. Što više ideja kod šefa Vage prave bag u mozgu, i onda možete uraditi šta god hoćete.

Ako je šef rođen u znaku Device

Morate biti oprezni, jer oni gledaju svaku sitnicu, detalj, to su kraljevi analize. Potrudite se da im nametnete suštinu, koja će sadržati i deo njegovih detalja, jer ako se par detalja uklapa, šef Devica će biti zadovoljan.

Ako Vam je šef rođen u znaku Škorpije

Oni obično kažu samo deo svojih stavova, tako da ne trebate brzati, već sedeti, mudro slušati i samo u jednom trenutku preseći njihov plan. Svađa i kompromis ne pale.

 

Ako je šef rođen u znaku Strelca

Kod njih morate nastupiti opušteno, optimistično, da ste orni za rad, puni elana, i onda mogu lako prihvatiti Vaš stav. Ako osete kontriranje ili Vaš strah, grč, onda ste ugasili.

Ako je šef rođen u znaku Vodolije

Oni su jako inteligentni, sa njima morate u startu biti otvoreni, bez bilo kog muljanaj i igrarija, jedino tako možete očekivati da promene svoje stavove

 

Pročitajte još
image

Ako je šef rođen u znaku Jarca

Njima je bitno da im date što više argumenata kako njihovim naređenjem dovode u rizik profit firme. Ako imate dobra ubeđenja, možete faktički promeniti njihovu naredbu u bilo kom smeru.

Ako je šef rođen u znaku Riba

Znajte da je zalutao ili je smuljao nešto da bi došao na tu poziciju. Njemu trebate samo poklackati samopouzdanje i podsetiti ga da je pre par dana davao skroz kontradiktorna naređenja, i imaćete ga u šaci.

Pročitajte još
image

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search