Astro

Kakve promene Vam donose pomračenja sunca i meseca

13. juli

Prvo letnje pomračenje Sunca daće još veću dubinu svim našim osećanjima i potrebi da se emotivno vežemo. Srce je snažno i hrabro, spremno da se bori za sve što voli. Ništa nam nije teško kad se radi o ljubavi, deci, porodici i svemu onome što nam daje osećaj sigurnosti.

Rak, Škorpija i Ribe

Rak, Škorpija i Ribe sigurni su u ljubavi, a na svojim duhovnim putovanjima dobijaju važne uvide.

Blizanci, Vaga i Vodolija

Blizanci, Vaga i Vodolija izvlače na površinu svu svoju romantičnost i maštovitost kako bi učvrstili ljubavne veze i poslovne uspehe.

Jarac, Bik i Devica

Jarac, Bik i Devica osećaju previranja u sebi, pa uporište traže u poslu i stvaranju materijalne sigurnosti

Ovan, Lav i Strelac

Ovan, Lav i Strelac sigurnost traže u intimi svog doma, privremeno im je potreban mir.

 

Imate pitanje o budućnosti?

27. juli

Pun Mesec u Vodoliji, 27. jula, dolazi u svom tamnom izdanju, uz pomračenje Meseca. Donosi pojačanu svesnost, a naši bližnji su ogledala u kojima vidimo sebe onako kako se već dugo nismo videli. Želimo da menjamo sve što ne valja i popravimo sve što možemo, prvenstveno u odnosima sa drugima.

Rak, Škorpija i Ribe

Ribe, Rak i Škorpija intuitivno znaju da samo treba da se prepustimo toku života. Snaga njihovih osećaja pokrenuće pozitivne promene.

Blizanci, Vaga i Vodolija

Blizanci, Vaga i Vodolija izvlače na površinu svu svoju romantičnost i maštovitost kako bi učvrstili ljubavne veze i poslovne uspehe.

Jarac, Bik i Devica

Jarac, Devica i Bik mogu napokon završiti poslove koje su previše odugovlačili. Inovativni su u organizaciji poslova i godi im osećaj kontrole.

Ovan, Lav i Strelac

Vodolija, Vaga i Blizanci nemirni su i osetljivi. Mogli bi se razočarati u neko prijateljstvo, ali to će ih podstaći da se vrlo originalno dokažu na društvenoj sceni.

 

11. avgust

Drugo letnje pomračenje Sunca dolazi sa mladim Mesecom u Lavu, 11. avgusta. Energija ljubavi i samosvesti usmerava se unutra pa možemo ojačati ljubav prema sebi.

Lav, Vodolija, Škorpija i Bik

Lav, Vodolija, Škorpija i Bik vrlo su kreativni, zaigrani i osetljivi. Iz te unutrašnje osetljivosti mogu ostvariti još dublju povezanost s onima koje vole.

Ovan, Vaga, Strelac i Blizanci

Ovan i Vaga romantičnim će potezima osnažiti svoju ljubavnu vezu, a Strelac i Blizanci zablistaće idejama koje će otvoriti zanimljive poslovne mogućnosti.

Rak, Ribe, Devica i Jarac

Rak i Ribe mogu unovčiti svoju maštovitost, a Devica i Jarac spontani su u pokazivanju osećanja, spremni na neki veliki korak u vezi.

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search