Astro

Ljubavne veze – šta ukazuje ljubavni horoskop o prevari?

Ljubavne veze su idilične sve dok se u njih ne umeša treća osoba. Sa kojim horoskopskim znakom možete biti sigurni, a sa kojim ste uvek “na klizavom tlu” ?

Imate pitanje o budućnosti?

Ovan

Muškarci rođeni u ovom znaku mogu biti skloni prevari ukoliko ne doživljavaju dovoljno uzbuđenja sa partnerkom. Ukoliko su zadovoljni, rado će nastaviti život sa njom.

Bik

Bikovi retko iniciraju bilo šta što bi im pomoglo da pronađu partnerku. Zbog hedonističke prirode, skloni su prevari, ali nikada neće načiniti prvi korak.

Blizanci

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su najskloniji prevari. Vole da flertuju, preziru monotoniju i stereotipizaciju. Veoma su ubedljivi, te će vas lako navesti da pomislite kako se ništa nije desilo.

Rak

Kada uđu u bračnu zajednicu i osnuju porodicu, izbegavaju bilo kakav rizik od preljube. Prevariće partnera jedino ukoliko su duboko povređeni I razočarani u njega.

Lav

Lavovi nisu preterano skloni prevari iako vole da flertuju. Strast i požuda im ne igraju bitnu ulogu ukoliko nema emocija.

Devica

U partneskim odnosima su požrtvovane i posvećene. I njima se može desiti da načine preljubu, ali isključivo ako ih je partner duboko razočarao i povredio.

Imate pitanje o budućnosti?

Vaga

Vagama prija pažnja, te uživaju u udvaranjima i flertu. Prija im pažnja, vole udvaranja i flert. Međutim, izbegavaju prevaru, posebno u braku. Čak i ako dozvole sebi da načine prevaru, uradiće sve što mogu kako bi sačuvali brak.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka imaju dvostruke standard. Prevaru ne opraštaju, ali su skloni tajnim avanturama I rizicima.

Strelac

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veoma teško ulaze u brak. Međutim, kada stupe u bračnu zajednicu, izbegavaju preljubu iako su, često, veoma željni novih avantura.

Jarac

Jerčevi su vrlo strastveni I uživaju u različitim seksualnim avanturama. Ali, kada iskreno zavole neku osobu, biće joj apsolutno vredni. Bitno je napomenuti da su pripadnici ovog znaka skloniji prevari u starijem dobu.

Vodolija

Za osobe u Vodoliji važi da mogu težiti punoj ravnopravnosti i dogovoru prilikom donošenja bilo kakvih odluka u ljubavnoj vezi, a takođe je prisutna i velika sloboda koju svojim partnerima mogu biti skloni da daju.

Ribe

Mogu da idu iz krajnosti u krajnost. Ili se ne vezuju, te ulaze iz jedne u drugu vezu, ili su slepo zaljubljeni samo u jednu osobu, koju potpuno idealizuju.

Pročitajte još: |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search