Astro

Ljubavni horoskop – kako se muškarci udvaraju

Svaki od 12 znakova zodijaka se udvara na tipičan način. Saznajte kako to oni rade i uporedite to sa muškarcem koji se Vama udvara.

Imate pitanje o budućnosti?

Ovan

Ako se radi o muškarcu u znaku Ovna, on će trčati sa svih strana oko Vas, hvaliće se koliko može istrčati, možda Vas pozove i da radite vežbe zajedno.

Blizanci

Ako se radi o muškarcu u znaku Blizanca, videćete kako se znoji, da je pomalo nervozan, ali to ga ne ometa da priča milion na sat.

Lav

Ako se radi o muškarcu u znaku Lava, trudiće se da Vas nasmeje do suza, i častiti skupim pićima, ili stvarima.

Bik

Ako se radi o muškarcu u znaku Bika, bez greške će Vas pozvati na večeru, i hvaliti se šta sve zna spremiti.

Rak

Ako se radi o osobi u znaku Raka, uglavnom se sve svodi na patetiku, a nekada mogu loviti devojke i na neku svoju tužnu priču.

Devica

Ako se radi o muškarcu u znaku Device, oni će Vam malo pričati o psihologiji, napraviće više neki vid intelektualnog pristupa.

Vaga

Ako se radi o osobi u znaku Vage, oni će pokazati fine manire, malo Vas dizati u nebesa, mada imaju i veliki šarm.

Strelac

Ako se radi o muškarcu u znaku Strelca, tu je specifično stanje. Strelčevi zabavljaju masu svojim detinjastim duhom, i tačno osete koja se devojka najviše upecala na njegovu šalu.

Vodolija

Kada se radi o osobi u znaku Vodolije, ne možete nikako znati da li mu se svidjate. Oni su nepredvidljivi, ali sa druge strane čim mu se svidite sam će doći i biti direktan, ponekada i suviše direktan.

Škorpija

Ako se radi o muškarcu u znaku Škorpije, lako ćete primetiti njegovo interesovanje, jer ćete videti da ni na šta ne obraća pažnju, osim na Vas.

Rak

Kada se radi o osobi u znaku Jarca, on će se hvaliti materijalnim i finansiskim stanjem, pitaće Vas šta ste završili po pitanju obrazovanja. Njima je ljubav povezana sa materijalnim stanjem.

Ribe

Kada se radi o muškarcu u znaku Ribe, oni su jako pasivni, imaju malo problem sa samopouzdanjem, ali kada vidite da Vas često zove i želi češće da provodi vreme sa Vama, to je to, ali ćete možda morati Vi da ga muvate.

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search