Astro

Mesečni horoskop astrocentra ASTROSAV

 

 

Godišnji krug se lagano zatvara. Šta donosi njegova zavrsnica, konkretno mesec decembra, svakom do pojedinačnih horoskopskih znakova


Mesečni horoskop za mesec januar 2021. godine su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV

Mesečni horoskop Poligraf portala sastavljaju zvezde astrologije i najbolji astrolozi Balkana – Dr. Nura, Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za Vas.


Poligraf Nedeljni Horoskop Ovan

Ovan

Posao

U novu godinu ulazite pod uticajem velikog vatrenog trigona koji vam donosi mnogo energije za posao i uspeh kroz svaku borbu, incijativu i anagažovanje. Januar mesec nosi vama i neka nova pokretanja i nove projekte, a mnogim Ovnovima ovaj uticaj može doneti i promenu posla. Za one koji su nezaposleni, ovaj mesec je jako povoljan da pronađu posao, samo je potrebna inicijativa i angažovanje na tom polju.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili u vezi, odlično je vreme za ljubav. Ako na poslu postoji simpatija, uskoro ćete se obradovati. Nešto će uskoro početi da se dešava. Primetićete da ste, takođe, simpatični toj osobi i da su se emocije pokrenule. Moguće je da iskrsne nekakva situacija, pa da uskoro budete zajedno i van poslovnog okruženja. To bi moglo da označi početak veze. Ako ste u vezi, takođe je lep period za ljubav. Voljena osoba je već detaljno isplanirala kako da vas iznenadi i obraduje. To će vam se veoma dopasti.

Zdravlje

Slaba tačka su sinusi i grlo.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Bik

Bik

Posao

Polje posla je pod uticajem Venere u znaku Strelca, što će vam doneti širenje posla i napredovanje ukoliko je vaš posao u vezi sa strancima, inostranstvom, podučavanjem, marketingom i transportom. Za one koju nisu zaposleni sada je pravo vreme za pronalazak posla. Imate jaku podršku planeta, ali savetujemo da imate više sampozdanja, jer su veće sada šanse da nađete posao ako sami budete imali maksimalnu inicijatvu, a ne da se oslanjate na obećanja i da nešto čekate.

Ljubav

Posao i ljubav mogu lako biti povezani. Ako ste slobodni, imate prilike da upoznate interesantnu osobu, upravo kroz posao ili preko neke osobe sa posla. Ne samo da ćete uspešno sarađivati, već postoji mogućnost ljubavne romanse. Naravno, biće to tajna veza, makar u početku. Odličan je period za ljubav i to vam ide lagano. Bikovi koji su u braku imaju stabilan period. Dogovori oko zajedničkih investicija mogu izazvati nesporazume. Poslušajte šta vam voljena osoba predlaže, jer to može doneti uspeh. Prati vas sreća u braku.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Blizanci

Blizanci

Posao

Na polju posla može postojati neka nerovoza i nesigurnost, ali se vidi da ćete uskoro napraviti dobar plan i uspeti da sve rešite u vašu korist. Dobar je mesec za započinjanje poslova, edukaciju, ali i pronalaženje novog posla. Oni koji su u privatnim vodama, imaće dobrog uspeha i saradnje koja donosi finansijske dobitke i napredak. Za Blizance koji polažu ispite jako je povoljan period i treba ga maksimalno iskoristiti, jer ćete imati mnogo sreće sa ispitima.

Ljubav

Odličan je period za druženje sa prijateljima. Postoje šanse da preko prijatelja upoznate privlačnu osobu koja će vas zainteresovati. Isto tako ima mogućnosti da vam se prijatelj udvara i nudi ljubav. Uglavnom, vi ste u jednom lepom i zanimljivom periodu i dešavaće vam se simpatične situacije koje će vas radovati i činiti da vam život bude ispunjen i zanimljiv. Povoljan je period i za Blizance koji su u braku. Partner će vam posebno biti naklonjen, očekujte da vas obraduje pažnjom, a takođe i lepim poklonom.

Zdravlje

Mentalne napetosti utiču negativno na san. Potrebno je da se više odmarate i da se više krećete.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Rak

Rak

Posao

Polje posla je pod uticajima Urana i nekih promena koje će se dešavati naglo i neočekivano. Ovi uticaji imaju veliku tendenciju da sve ubrazaju. Imaćete mnogo posla i dosta obaveza, pa je potrebno da maksimalno budete skoncentrisani. Za one koji nisu zadovoljni poslom, pravo je vreme da potraže novi posao jer ovi uticaji to podržavaju i donose uspeh. Za one koji su nezaposleni, sjajni su uticaji da brzo pronađu posao, naročito ako je on u vezi sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama ili nekretninama.

Ljubav

Slobodni Rakovi biće zaokupirani mnogim stvarima, ali moguće je da se usput desi i nekakva ljubavna avantura, ali ništa ozbiljno. Akcenat je na poslu i poslovnim kontaktima… uglavnom se sve vrti oko toga. Osoba sa posla vam se neprekidno udvara, ali vi biste hteli da je izbegnete jer ne želite da pokvarite vaše prijateljske odnose, pošto nemate nameru da uđete u ozbiljnu vezu. Rakovi koji su u braku imaju pred sobom napet period. Moguće su nesuglasice sa partnerom. Najbolje je ne ulaziti u rasprave jer postoji mogućnost da dođe do ozbiljnije svađe.

Zdravlje

Slaba tačka su stomak i bešika. Čuvajte se prehlada!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Lav

Lav

Posao

Uticaji koji vama dolaze donose neki zastoj na polju posla, pa će se neki planovi odugovlačiti. Moraćete da budete dosta strplivi, jer ćete imati prepreke da realizujete vaše ideje i poslovne planove. Za one koji su u privatnom biznisu ovaj period nosi zastoj, naročito sa finansijama. Lavovi koju su u sferi ekonomije i bankarstva mogu očekivati pozitivne promene na poslju posla, ali i neki vid napredovanja. Za one koji traže posao jako je povoljan period krajem samog meseca.

Ljubav

Veliki vatreni trigon donosi vam ljubav, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Za sada je to samo površna komunikacija, ta osoba je prilično zatvorena i uopšte ne možete da saznate šta ona zapravo o vama misli. Potrebno je da prođe neko određeno vreme da bi se stvari iskristarisale. Vi kao da čekate samo jedan signal da biste stupili u akciju, ali on za sada ne dolazi. Samo strpljivo, iako to nije u vašoj prirodi. Povoljan je period i za sve one koji su u tajnim vezama. Zauzeti Lavovi i oni koji su u braku, imaće manje nesuglasice sa partnerom. Tvrdoglavi ste.

Zdravlje

Slaba tačka su noge, kolena i zglobovi. Više šetajte.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Devica

Devica

Posao

Uticaji na poslu doneće vam dobru i uspešnu saradnju sa kolegama i sa nadeređenima. Bićete i dosta okrenuti završavanju poslova iz prethodnog perioda i aktiviraće se neki dogovori koji su kasnili, pa ćete imati baš dosta obaveza. Ovi uticaji vama nose stabilnost na poslu, a takođe se vidi da ćete i finansijski biti zadovoljni. Za one koji su nezaposleni, nije najpovoljniji period za pronalaženje novog posla. Strpite se još neko vreme. Device koje su u poslovima u vezi sa modom, lepotom ili kreativnim poslovima imaće mnogo uspeha tokom ovog meseca.

Ljubav

Ovih dana ste dosta nervozni i rasejani i verovatno vam mnoge stvari ne idu po planu. To će se odraziti i na vaš odnos sa partnerom koji može da vam zameri da ste previše okupirani poslom i da samo na to mislite. Odlično je vreme da se opustite uz neki dobar film sa voljenom osobom. Oni koji su u braku mogu upasti u nekakvu gužvu zbog mnogo obaveza koje neće moći da ispune na vreme i kako je planirano. Ne dozvolite da vas to izvede iz takta i pokvari odnos sa partnerom.

Zdravlje

Slaba tačka su stomak i organi za varenje.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Vaga

Vaga

Posao

Vaša vladarka, Venera, u vatrenom znaku Strelca donosi vam uspeh na poslu, naročito ako je posao u vezi sa obrazovanjem, podučavanjem, strancima, marketingom i trgovinom. Imaćete nove ideje koje će svi rado prihvatiti i bićete podržani u tome. Ovaj uticaj vam može doneti napredovanje, a takođe i povećanje finansija. Za one Vage koje se bave kreativnim poslovima, ovaj mesec nosi dosta kontakata i mogućnosti da se izrazite na način koji vama najviše odgovara. Takođe, za nezaposlene Vage je sjajan period za pronalaženje posla koji ce trajati i doneti uspeh.

Ljubav

Ako ste u dužoj vezi, pred vama je jedan stabilan, zanimljiv period. Učvrstićete odnos sa partnerom, a mnoge Vage će pomišljati na brak. Povoljan je period za tako nešto, nećete pogrešiti. Slobodne Vage, takođe, imaju pred sobom zanimljiv period. Ako se budete dovoljno kretali i bili u kontaktima, uskoro vam se smeši novo poznanstvo. U pitanju je veoma prijatna osoba koja će vam se dopasti na prvi pogled. Osoba je verovatno i prilično uspešna, pa su mogući i nekakvi zajednički dogovori za posao. Ovde imamo spoj lepog i korisnog.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Skorpija

Skorpija

Posao

Vaš vladar, Mars, još uvek je nezgodno postavljen, pa vam može i na polju posla zadavati probleme. Svesni ste da se nešto mora promeniti, jer niste zadovoljni novonastalom poslovnom situacijom. Ovaj uticaj vam lako može doneti sukobe na poslu, ali time nećete nista postići, već možete još više sve zakomplikovati. Ipak, ovaj uticaj će proći, pa će vam doneti mogućnost da napredujete i da rešite većinu problema koje imate. Za nezaposlene Škorpije nije najpovoljniji period, sačekajte da dođu bolji dani.

Ljubav

Slobodnim Škorpijama dolazi jedan kraći period zatišja, ništa posebno vam se ovih dana neće dešavati. Moguće je odlaganje jednog susreta koji ste planirali, verovatno zbog obaveza ili zbog nekakve nepredviđene situacije. Dogovor ostaje, ali za neki drugi put. Zauzete Škorpije biće više van kuće, zauzete poslovnim obavezama. Dobar je period za posao i novac, ali isto tako postoji mogućnost tajne veze sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Ako ništa drugo, biće to nekakav flert, ništa dublje.

Zdravlje

Nervoza i napetost!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Strelac

Strelac

Posao

Vaš vladar, Jupiter, je ušao u vazdušni znak Vodolije, pa vam nosi mogućnost promene na poslu i novo pokretanje. Imaćete jako puno novih ideja koje ćete brzo moći da realizujete, jer ovaj uticaj to podržava. Sada ste ušli u takav period da lako možete ostvariti poslovne ideje i zamisli, koje su vama već određeno vreme bile u zastoju i pod uticajima koji nose prepreke. Naročito je povoljan period za one Strelčeve koji se bave kompjuterima i IT tehnologijama. Za nezaposlene Strelčeve je, takođe, jako povoljan period za pronalaženje posla. Imaćete pomoć prijatelja, pa je savet i da se njima obratite.

Ljubav

Bićete prijatno iznenađeni pozivom prijatelja koga već duže vreme niste videli. Obnovićete prijateljstvo koje je neko vreme bilo u zastoju. Ako ste slobodni, druženje sa prijateljima bi moglo da dovede do upoznavanja jedne zanimljive osobe koja bi mogla veoma da vam se svidi. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koju upoznajete preko starog prijatelja. Verovatno je rođena u nekom od vodenih znakova. Zauzeti Strelčevi imaju pred sobom jedan veoma zanimljiv i aktivan period sa voljenom osobom. Imaćete potrebu da često boravite u prirodi, na svežem vazduhu ili da imate sa partnerom zajedničku sportsku aktivnost.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Jarac

Jarac

Posao

Uticaji koji su već duže vreme prisutni i koji su vam nosili zastoj i prepreke, sada polako prolaze i za vas upravo počinje sjajan period kada ćete moći da se povežete na pravi način sa istomišljenicima i sa osobama koji imaju slične stavove kao i vi. Sada je povoljan period za postavljanje novih temelja i ciljeva. Poslovni period vam je naklonjen i vi ćete ga, kao i uvek, sjajno iskoristiti. Za one koji su u privatnom biznisu, sada je pravo vreme da unaprede posao, da ga prošire, ali i da naprave neke korekcije za poteze za koje su uvideli da ne funkcionišu baš najbolje.

Ljubav

: Osoba sa puta će vas kontaktirati, moguće zbog nekakvog posla ili neke usluge koju ste obećali. Sledi zanimljivi razvoj situacije. Osoba je verovatno vezana za putovanja zbog prirode svoga posla, ali primetićete da smišlja načine kako da i dalje ostane sa vama u kontaktu. Moguće je da, osim što ćete sa njom ostvariti odličnu poslovnu saradnju, bude i nekog udvaranja i poziva za neobavezno druženje. Ima mogućnosti da vam se ta osoba svidi, pa ako ste sami - može doći do ljubavne romanse.

Zdravlje

Slaba tačka su stomak i bešika.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Vodolija

Vodolija

Posao

Jupiter u vašem znaku doneće vam nove poslovne prilike, kao i širenje posla, pa je za vas upravo počelo sjajno vreme koje će vam doneti napredak, ali i finansijske dobitke. Ovaj uticaj vama donosi i nove poslovne prilike, pa ako niste zadovoljni postojećim, savet je da nešto promenite. Za one koji su nezaposleni, povoljan je period za posao, naročito za poslove u vezi sa ekonomijom, bankarstvom i finansijama. Za studente je jako povoljan period za polaganje ispita, pa je savet da se potrudite, jer ćete imati mnogo sreće!

Ljubav

Ovih dana ćete biti prilično poslovno aktivni, dosta ćete se kretati i komunicirati. Odličan je period za emotivne kontakte, naročito ako ste slobodni. Moguće je da upoznate nešto stariju osobu, verovatno rođenu u znaku Raka ili Bika. Sa takvom osobom imaćete odličnu komunikaciju i kapiraćete se u mnogo čemu, jer imate slična interesovanja i obostrano dopadanje. Ima izgleda da sa takvom osobom uđete u emotivnu vezu. Mogla bi to da bude veza koja ima perspektivu. Zauzete Vodolije imaće potrebe da se malo odvoje od svojih partnera. Više ćete vremena provoditi sa rodbinom i u društvu starih prijatelja nego sa partnerom.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Ribe

Ribe

Posao

Sada ste ušli u jako povoljan period koji će vam doneti poslovne uspehe i napredovanje. Uticaji koji dolaze su podržavajuci u svakom smislu, pa čak i ako želite da menjate posao. Za one koji su u privatnom biznisu nije najbolji period, biće više izdataka nego priliva novca i potrebno je da vodite računa o tome. Za nezaposlene Ribe je povoljan period za posao, naročito ako se bavite umetničkim zanimanjima, ali isto tako i ako se bavite poslovima koji su u vezi sa medicinom, psihologijom i farmacijom.

Ljubav

Kontakti sa prijateljima će vam doneti dobro raspoloženje. Postoji mogućnost upoznavanja osobe na kraćem putu, naročito ako je put u vezi sa poslom. U pitanju je osoba veoma prijatne spoljašnosti, odmerena, moguće rođena u znaku Vage ili Bika. Poslovno je uspešna. Dopašće vam se. Zauzete Ribe suočavaju se sa partnerovom posesivnošću. Partner može biti ljubomoran i sklon da vas kontroliše. Teško ćete izaći na kraj sa njim. Nesuglasice, svađe... pripazite se.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


 

Pročitajte još:

Pratite nas

Anketa: Ljubav za ceo život

Da li priželjkujete ljubav za ceo život?
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2021 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search