Astro

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2018.

Ovan

Posao: Tokom ovog meseca ćete biti okrenuti poslu više nego prethodnog. Dobro aspektovan Mars daće vam snagu i energiju za nove poslovne izazove i dešavanja. Međutim, morate da imate na umu i to da Mars u Ribama traži perfekcionizam, tako da sve što radite morate da radite polako i maksimalno skoncentrisano. Pod jakim uticajem Venere, kreativnost će vam biti naglašena, tako da će ovo biti produktivan mesec za sve Ovnove koji se bave nekom kreativnom delatnošću. Mogući su problemi sa dugovima, posebno ako ste u prethodnom periodu podigli kredit. Za Ovnove koji se nisu zadužili u prethodnom periodu stiže novac nakon 15. u mesecu. 

Ljubav: Prenaglašene emocije, ponajviše zbog uticaja Meseca u znaku Lava. Savetujem vam da povedete računa o tome šta i kako pričate partneru, jer veoma lako mogu da sevnu varnice - posebno nakon 9. novembra kada će Jupiter ući u znak Strelca. Ženski Ovnovi koji su slobodni mogu da očekuju neku vrstu "fatalne" zaljubljenosti, najverovatnije sa osobom rođenom u znaku Strelca ili Jarca. Međutim, velike su šanse da ćete u izaći povređeni iz ovog odnosa. 

Zdravlje: Mars u Ribama donosi probleme sa nervnim sistemom i očima. Aspekti Merkura ukazuju na probleme sa kičmom, kukovima i zglobovima. 

Bik

Posao: Tokom ovog meseca treba da slušate svoju intuiciju, jer će vas odvesti baš tamo gde treba da budete. Sunce u sedmom polju naglašava to da je odličan mesec za uspostavljanje neke nove saradnje ili partnerstva. Pod uticajem Retrogradnog Merkura moguće je da će se u vaš život vratiti neki nezavršeni poslovi ili stari saradnici i kolege. Očekujte novčani prihod iz inostranstva. 

Ljubav: Tokom novembra možete da očekujete turbulentan ljubavni život. Ženski Bikovi bi mogli da budu zaneseni osobom u uniformi i velike su šanse da će biti povređeni, jer je to osoba koja vodi neki svoj život i nije spremna na kompromis. Muški Bikovi bi mogli da dožive odbijanje od osobe koja im se već duži vremenski period dopada. Bikovi koji su u braku moraju da obrate pažnju na komunikaciju sa partnerom - verujem da ne primećujete kako se partner udaljava od vas, ali ako ovako nastavite mogli biste da budete u ozbiljnom problemu. Bolji period za zauzete Bikove će nastupiti u poslednjoj nedelji meseca. Savetujem vam da odete sa partnerom na kraće putovanje, da se opustite i popričate o svemu.

Zdravlje: Prva polovina meseca može da bude problematična, jer donosi probleme sa kičmom, vratom i rukama. Savetujem vam da što pre posetite lakara.

Blizanci

Posao: Blizanci koji su u prethodnom periodu pokrenuli sopstveni biznis, mogu da očekuju određene poteškoće. Moguće je da je posao stao, a da vi nemate dovoljno volje da mu se posvetite i izvadite iz krize. Poželjno bi bilo da unajmite nekog ko će to da uradi umesto vas, jer ćete u suprotnom bankrotirati. Blizanci koji traže posao, treba da se aktiviraju tokom ovog meseca, posebno ako vaša struka ima veze sa informacijama i informacionim sistemima. Pažljivo sa trošenjem novca! Vodite evidenciju i pokušajte da se ne rasipate - planete najavljuju finansijsku krizu. 

Ljubav: Emotivno ste na raskrsnici! Moguće je da ste u prethodnom periodu prekinuli odnos, najverovatnije tajni, i da vas je to puno pogodilo. Iako vam deluje kao da nećete moći dalje, planete pokazuju da to nije bila prava ljubav i da su ispred vas mnogo lepša dešavanja. Naime, već u drugoj polovini meseca postoje povoljni aspekti da ćete sresti jednu veoma obrazovanu, elokventnu i šarmantnu osobu u kojoj ćete pronaći sve ono što ste tražili. Blizanci koji su u vezi ili braku će zbog ulaska Venere u peto polje poželeti neki tajni odnos, a mnogi će to i ostvariti. Moj savet je da se suzdržite od niskih strasti, jer su ogromne šanse da će vas partner otkriti.

Zdravlje: Mogući su problemi sa bešikom i organima za varenje. Savetujem vam da se pričuvate, utopljujte se, pijte dosta čaja i povećajte unos vitamina i minerala. 

Imate pitanje o budućnosti?

Rak

Posao: Novembar će za većinu Rakova biti znatno dinamičniji od oktobra. Sam početak meseca može da bude prilično težak, jer donosi napor i iscrpljenost. Već u drugoj nedelji možete da očekujete preokret - bićete značajno opušteniji, pa ćete lakše rešavati poslovne izazove i probleme. Rakovi koji rade za banke, trgovinske lance ili multinacionalne kompanije mogu da očekuju značajno poboljšanje na polju karijere. Zbog uticaja Retrogradnog Merkura, morate da budete obazrivi prilikom pravljenja dogovora i sklapanja ugovora, posebno ako sarađujete sa inostranstvom. Dobri aspekti za saradnju sa osobom rođenom u znaku Jarca ili Škorpije. Novac vam dolazi nakon 13. i nakon 20. u mesecu. 

Ljubav: Ovnovi koji su u vezi sa Škorpijom ili Ovnom će imati dosta težak početak meseca - moguće su brojne svađe i rasprave, pa čak i raskid ili privremeno odvajanje od partnera. Slobodni Rakovi treba više da se izlaze i druže, jer planete najavljuju upoznavanje zanimljive osobe na nekom od socijalnih dešavanja.

Zdravlje: Savetujem vam da povećate unos vitamina i prirodnih sokova, jer vam je imunitet u padu. Takođe, mogući su problemi sa očima i krvnim pritiskom. 

Lav

Ljubav: Dobar period za sve slobodne Lavove. Napokon ćete da se opustite, izlazite i družite, a to će uticati pozitivno na pripadnike suprotnog pola. Mogućnost veze na nekom kraćem putovanju. Što se tiče zauzetih Lavova, mogući su posesivnost i sumnja, koji će izazvati brojne trzavice u vašoj vezi/braku. Poželjno je da ozbiljno popričate sa partnerom o tome što vas muči, jer je to jedini način da razrešite problem koji imate. 

Zdravlje: Hladnoća vam ne prija, jer je Lav znak Sunca i toplote. Mogući su problemi sa prehladom, bolnim grlom, glavoboljama, pa i stomakom. Savetujem vam da se oblačite toplije i da povećate unos čajeva i vitamina.

Devica

Posao: Device mogu da podnesu i prevaziđu svaki poslovni izazov i krizu. Međutim, zbog umora i stresa ste zapostavili sebe, pa su mogući zdravstveni problemi. Mogući su konflikti sa kolegama, jer pod uticajem Marsa nećete razmišljati o tome šta i kako pričate. Posebno su naglašeni problemi sa osobama rođenim u znaku Blizanaca, Lava ili Vodolije. Dobar period za Device koje imaju privatan biznis. 

Ljubav: Tenzija i nerazumevanje u vezi ili braku će obeležiti ovaj mesec. Moguće su česte svađe zbog nerešenih stvari iz prošlosti, koje će ponovo izaći na površinu. Moguće je razdvajanje od partnera. Slobodne Device su prilično razočarane suprotnim polom, te će se ovog meseca posvetiti sebi i planiranju svog života, a partner će doći kad se najmanje budete nadali.

Zdravlje: Mogući su problemi sa cirkulacijom i venama.

Vaga

Posao: Vage su znak sa gvozdenom voljom, te nikada ne odustaju dok ne ostvare ono što su zamislile. Tako će biti i tokom ovog meseca. Moguće je da ćete biti malo rasejani, ali to neće uticati negativno na vaš posao. Jedna Škorpija vam može pomoći da unapredite vaše finansije, dok će vam Devica pomoći da napredujete u poslu. Druga nedelja u mesecu donosi veći novčani prihod. 

Ljubav: Početak meseca može da bude prilično težak za sve Vage koje su u vezi ili braku, jer ćete biti prilično hladni i nezanteresovani, što će u partneru izazvati neki nemir i sumnju. Sve što treba da uradite je da objasnite partneru da Vam je potrebno malo mira i slobode. Slobodne Vage će imati sličan osećaj, pa će verovatno ceo mesec provesti nerazmišljajući o ljubavi. 

Zdravlje: Pod uticajem Sunca u Škorpiji možete da imate problem sa krvnim pritiskom i cirkulacijom. Mogući su nervoza, stres, pa čak i depresija. 

Škorpija

Posao: Početak meseca može da bude prilično težak za sve Škorpije, a epilog zavisi isključivo od vaše volje, želje i ambicioznosti. Škorpijama će biti još teže ako u natalnoj karti imaju opozocije i kvadrate sa Saturnom, Uranom, Neptunom i Plutonom ( ako Vas zanima kakvi su Vam aspekti u natalnoj karti pozovite naše astrologe na broj 0906/400-058). Škorpije koje su imale neki pravni problem u prošlom periodu će dobiti loše informacije, ali će se situacija promeniti nakon pomračenja Sunca. Škorpije koje imaju privatan biznis moraju da obrate pažnju na radnike, jer je moguća krađa ili loša organizacija na poslu. Novčani priliv možete da očekujete nakon 13. novembra. 

Ljubav: Škorpije koje su u vezi ili braku će napokon shvatiti šta stvarno osećaju prema partneru, pa će to otvoreno i da pokažu. Možete da očekujete značajno poboljšanje odnosa u narednom periodu. Slobodne Škorpije bi mogle da dožive neku vrstu pritiska od osobe sa kojom se čuju duži vremenski period - mogući su pozivi telefonom, slanje velikog broja poruka i slično. 

Zdravlje: Povedite računa o bubrezima, bešici i stomaku, generalno. Merkur najavljuje povratak bolesti i tegoba iz prošlosti.

Strelac

Posao: Strelčevi bi trebalo da se maksimalno angažuju tokom ovog meseca. Venera u Vagi vam donosi odličan period za ostvarivanje prosperiteta, kada je posao u pitanju. Strelčevi koji rade u javnom sektoru, moraju da budu spremni na velike promene, nažalost negativne. Dobra vest je da ćete iz tih promena dosta toga naučiti, pa možda i napredovati u karijeri. 

Ljubav: Osmeh na licu i optimizam će načiniti da sijate, pa ćete delovati magnetski na pripadnike suprotnog pola. Zato sa sigurnošću mogu da kažem da će ovo biti veoma dobar mesec za Strelčeve koji vole da upoznaju nove, zanimljive ljude. Međutim, planete na najavljuju ulazak u neki ozbiljniji odnos. Zauzeti Strelčevi će zbog Retrogradnog Merkura imati problem u komunikaciji sa partnerom. Moguće je da će partner biti zlovoljan i nezaintereosvan i da će Vas to jako pogoditi. Savetujem Vam da pokušate da izbalansirate taj odnos i da nakon nekoliko dana mirno popričate o tome što Vas muči. 

Zdravlje: Jarac ulazi u Vaš znak i najavljuje probleme sa plućima i krvnim pritiskom. Moguće su i hronične tegobe.

Imate pitanje o budućnosti?

Jarac

Posao: Novembar će, barem kada je posao u pitanju, biti bolji od oktobra. Generalno, uz dobru organizaciju ćete ostvariti sve što ste zacrtali. Retrogradni Merkur u 2. polju će Vam doneti finansijsku stabilnost, ali budite spremni na promenu kada Merkur krene direktno. Savetujem Vam i da obratite pažnju na svoje saradnike i kolege - posebno na osobu rođenu u znaku Škorpije. Nakon 12. novembra možete da očekujete povećanje prihoda. 

Ljubav: Zbog Retrogradne Venere u 10. polju male su šanse da će se nešto bitnije promeniti u životu slobodnih Jarčeva. Velike su šanse da čeznete za već zauzetom osobom i da ste zbog toga prilično nesrećni. Moguće je da ćete krajem meseca upoznati osobu rođenu u znaku Bika, Device ili Jarca, ali nešto konkretno možete da očekujete tek narednog meseca. Zauzeti Jarčevi koji su u vezi ili braku sa Vodolijom, Blizancem ili Vagom mogu da imaju problem sa emocijama - one će biti prenaglašene i teško ćete ih iskontrolisati.

Zdravlje: Veliki broj kvadrata u Vašoj natalnoj karti donosi otežanja, tegobe i zdravstvene probleme. Budite spremni na to.

Vodolija

Posao: Polje karijere Vam je veoma naglašeno tokom ovog meseca i možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja. Mars u osmom polju Vam daje dodatnu energiju i podstrek, pa ćete se truditi više nego inače, a zbog toga ćete ostvariti veoma dobre poslovne rezultate. Ulazak Merkura u znak Strelca će Vas osloboditi i doneti nove poslovne ideje. Vodolije koje žele da odu u inostranstvo, to će ostvariti tokom ovog meseca. 

Ljubav: Kada Merkur krene retrogradno osećaj samoće i usamljenosti će biti potisnut, tako da se nećete previše obazirati na ljubav i pronalazak partnera. Zbog toga ćete se ovog meseca više posvetiti sebi. Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju prilično miran mesec, bez većih tenzija i trzavica. 

Zdravlje: Mogući su problemi sa stomakom, tako da Vam savetujem da povedete računa o ishrani, jer bi stanje moglo dodatno da se pogorša.

Ribe

Posao: Tokom ovog meseca ćete dobiti nagrade za sav trud koji ste ulagali u posao u prošlom periodu. Možete da očekujete povećanje plate, unapređenje ili neke dodatne olakšice. Možete da očekujete i poboljšanje finansijske situacije - novac će Vam stizati sa više strana. 

Ljubav: Moguće je da Vas privlači osoba sa kojom poslovno sarađujete, a da to pokušavate da prikrijete. Ukoliko ste slobodni, treba da se opustite, jer Jupiter u Strelcu i Retrogradna Venera donose dobre aspekte za ljubav. Ukoliko ste u vezi ili braku savetujem da odolite tome, jer biste veoma lako mogli da budete otkriveni. Moguće je da su se muške RIbe malo zapustile i da je vreme da povedete računa o svom izgledu, jer ćete tako uticati pozitivno i na sebe i na partnera.

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search