Mesečni horoskop astrocentra ASTROSAV za SEPTEMBAR 2018.

Pročitajte mesečni horoskop najboljih astrologa Balkana – Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Dubravka Marković, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za sve znake zodijaka.


Mesečni horoskop za mesec Jun. 2023. godine

su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV i ASTROUSLUGE

Astrosav Mesecni Horoskop Ovan

Ovan

Na poslu je nesporazum. Nastavite neobaveznu vezu sa jednim kolegom. To je najbolje. Moguća je novčana dobit na početku meseca, što će Vas obradovati. Neki rođeni u ovom znaku će imati malo vremena da završite sve obaveze. Saznaće se da su neke ispričane priče učinile svoje.

Iznenadni događaji obeležavaju početak ovog meseca. Za neke Ovnove će biti mnogo strasti sa osobom koja im se dopada već neko vreme. Ovnovi u braku ne bi trebalo da razmišljaju o tajnoj vezi, jer mogu sami sebi da naprave komplikacije.

Moguća glavobolja.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Bik

Bik

Postoje prepreke, čak i loša iznenađenja, ali zapamtite kroz kakve ste situacije prolazili ranije. Posebna tenzija postoji u odnosu na novog kolegu. Nemojte se ljutiti, zaslužio to neko ili ne. Neprijatni razgovori su neminovni jer će se tako rešiti nesuglasice.

Mudri ste i uzdržani da parteru ne kažete sve što Vam je na umu i što je najbolje u ovom trenutku. Ne želite da napravite grešku koju nećete moći da ispravite na vreme. Radostan događaj biće u najužem krugu. Nemirni period je sada iza Vas, pa uživajte u danima koji su pred Vama.

Osetljivi ste.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV

Astrosav Mesecni Horoskop Blizanci

Blizanci

Ako ste u poslovnoj vezi sa jednom zenskom i muskom osobom , sada nećete moći da se podnosite. Tokom ovog meseca nećete voleti da započnete bilo šta novo, pogotovo ako se radi o nekim ljudima koji Vam ne odgovaraju.

Neki pripadnici ovog znaka suočavaju se sa problemom bekstva iz kolotečine u svom emotivnom polju. Ostajete koliko je potrebno i dugogodišnje partnerstvo se sada završava. Ostali ste u ovoj vezi koliko je trebalo. Okrenite novi list.

Problemi sa krvnm pritiskom.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Rak

Rak

Završite stare ili novozapočete poslove. Problemi kod kuće mogu sačekati. Vaša analitičnost i upornost su na vrhuncu. Definišite svoje buduće ciljeve. Dajte jasne, ali diskretne signale osobi do koje Vam je stalo. To je osoba povezana poslom koja ce inicirati na saradnji.

Niste mnogo efikasni kada je u pitanju pridržavanje plana jer Vam je potrebno mnogo vremena da se emotivno oporavite u samoći. Trenutno ste u toj fazi. Izbegavajte da odgovarate na pitanja koja će Vam postavvljati, jer će Vas to još više zbuniti. Morate da osetite da li ste spremni za dalju vezu kao par.

Nervni sistem je napet.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Lav

Lav

Sada se čini da istina ne stiže do Vas. Stiže glas iz inostranstva koji su željno iščekivali, dolazi sastanak na koji ćete morati još malo da sačekate. Najverovatnije će se sve desiti početkom meseca, ali ono što želite nećete dobiti do samog kraja. Pod stresom ste zbog svega, bolje se organizujte.

U ovom periodu moraćete da promenite neke navike i to će Vas veoma unervoziti, što će osetiti i Vaša voljena osoba. Međutim, samo malo pažnje i ponovo ćete biti opušteni i zadovoljni.

Smena dobrih i losih perioda.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Devica

Devica

Zapamtite da nestrpljenje nije pravi način da se nešto postigne. Konsultujte se sa starijim i iskusnijim, a istovremeno koristite svoju intuiciju. Neke stvari i situacije jednostavno ne možete izbeći. Vidite svoje potrebe i stavite ih ispred drugih.

Vi i Vaš partner se ne razumete na najbolji način, želite isto, ali razgovarate drugačije. Još malo vremena i počeće dobar i povoljan razvoj događaja na ljubavnom polju. Nemate razloga da budete napeti, razvoj događaja Vam ide u prilog.

Odlicno.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV

Imate pitanje o budućnosti?

Astrosav Mesecni Horoskop Vaga

Vaga

Vaša namera da postignete ono što ste nameravali da uradite je jaka kao sila prirode. Sada ste odlučni i posedujete zavidnu koncentraciju. Dobro se nosite sa radom pod pritiskom. Vaši planovi mogu biti osujećeni zbog okolnosti i gresaka koje su se zadesile.

Vi ste ljubazna, svesna i energična osoba koja predstavljate prefinjenu i razumnu osobu koju uzbuđuju nove ideje, ali koja ipak radije sve odmeri pre nego što u nešto pokrene. Potrebno Vam je mnogo vremena da resite neku stvar ali kada jednom donesete odluku, težiite samo najboljem.

Dobrog ste zdravlja.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Skorpija

Skorpija

Stigle su povoljne poslovne promene, iskoristite ih , a sve će to više nego povoljno uticati na Vaše opšte raspoloženje i odnose sa ljudima. Sada imate priliku da započnete novi posao i nije dobro propustiti šansu.

Dobićete zanimljiv ljubavni glas. Počnite da ostvarujete ono što želite, a toliko želite, samo još ne želite to sebi da priznate. Niste realni, pa pogrešno procenjujete namere drugih, kao i njihove postupke. U prijateljstvu Vas može izdati osoba kojoj ste verovali.

Unosite što voše voća i povrća.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Strelac

Strelac

Mogući su problemi sa ljudima sa kojima ste do juče dobro sarađivali. Sreća Vas je oduvek služila, ali sada su se neke situacije okrenule i ne možete da se snađete u toj novoj poslovnoj saradnji. Polovina meseca je povoljnija za Vas.

Često ćete biti suočeni sa rokovima koji se naziru koji zahtevaju neprekidan rad, kao što je to slučaj u ovom periodu. Emotivno ćete uživati u drami koja Vam se dešava, ali pokušajte da Vam to ne postane navika.

Zdravlje je dobro.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Jarac

Jarac

Vredna ste i ambiciozna osoba. Predan radnik koji zna šta želi i hoće. Pokušajte da ne zanemarite svoje emocije. Malo nežnosti nije na odmet. Pazite na moguće propuste na poslu. Sačuvajte novi plan, trebaće Vam.

Posetite neke voljene osobe ili možda provedite sate zajedno sa određenim osobama sa kojima imate teme o svim zajedničkim događajima. Biće to pozitivno ispunjeno vreme. Ipak, ne zaboravite na partnera koji Vas očekuje.

Problemi sa zubima.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Vodolija

Vodolija

Kod nekih kolega Vaš trud i briga nisu prihvaćeni na adekvatan način, ne onako kako ste očekivali, pa se javlja osećaj razočaranja. Ne zadržavajte se na razočarenju ali u isto vreme ne preduzimajte prevelike korake, bar ne sada i u ovom trenutku.

Vaš partner nije omekšao, on samo čeka šta ćete dalje! Pored njega očekujte poziv od osobe koju dugo čekate a koja može pozitivno da utiče na Vaš dalji staus. Bicete više nego prijatno iznenađeni u prvoj polovini meseca.

Solidno.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Ribe

Ribe

Jedna zanimljiva osoba može Vam ponuditi dobar plan. Ne odbacujte ideje. Jednostavno shvatite da ne možete zabiti nož u leđa onima koji Vas cene i žele Vam pomoći. Opustite se i ne delujte odmah i sada. Ne brzajte sačekajte. Ovo nije najbolji mesec ali ćete značajnu promenu dobiti.

I u ovom periodu biće Vam teško da upravljate vremenom i organizujete se kako u privatnom životu, tako i na poslu. Bićete skloni sanjarenju, potcenjivanju sebe, reagovaćete na svaku promenu. Ako Vam je partner suđen ostaće u Vašem životu.

Previše ste osetljivi.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Pročitajte još: |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search