Mesečni horoskop astrocentra ASTROSAV za SEPTEMBAR 2018.

Pročitajte mesečni horoskop najboljih astrologa Balkana – Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Dubravka Marković, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za sve znake zodijaka.


Mesečni horoskop za mesec Mar. 2020. godine su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV i ASTROUSLUGE

Astrosav Mesecni Horoskop Ovan

Ovan

Jaka energija Marsa u Jarcu pratiće vas tokom celog meseca i doneće vam mogućnost za uspeh. Imaćete podršku osobe koja je na položaju ili vam je nadređena. Ovakvi uticaji mogu vam doneti veliki uspeh ovog meseca, ukoliko se maksimalno potrudite i date sve od sebe. Finasije su, takođe, u porastu, pratiće vas priliv novca, dobici i srećne okolnosti. Zbog toga, ovaj period je veoma povoljan za kupovinu nekretnina ili za bilo kakav vid prodaje. Oni koji su nezaposleni tokom ovog meseca veoma lako mogu pronaći odgovarajući posao.

Sada je povoljan period da se obnovi neki kontakt iz prošlosti koji je ostao nedefinisan ili nedorečen. Takođe, slobodnim Ovnovima smeši se novo poznanstvo ili nova ljubav sa osobom koju sreću na javnom mestu. Međutim, za one Ovnove koji su u dužim vezama nije naročito povoljan period. Kvadrat Venere i Saturna može pokvariti odnos sa partnerom i dovesti do zahlađenja, sumnji i nesporazuma. U ovom periodu lako može doći i do prekida veza, naročito onih u kojima već duži period vlada monotonija. Isti uticaj važi i za one koji su u bračnim vodama, jer nezadovoljstvo može eskalirati prekidima odnosa.

Slaba tačka su bubrezi i bešika, pa budite oprezni.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Bik

Bik

Sreća na poslu će vam biti prilično naklonjena ovog meseca. Jupiter u Jarcu donosi vam stabilnost u poslovima i finansijama kao i mogućnost da konačno materijalizujete poslovne ideje i planove. Budite obazrivi sredinom meseca, jer upliv Marsa donosi mogućnost za svađe, sukobe i nesporazume sa kolegama. Za Bikove koji se bave ekonomijom, finansijama, bankarstvom ili nekretninama, sjajan je period za realizaciju većih poslova, kao i za poboljšanje finansija. Nezaposleni Bikovi imaju veće šanse za zaposlenje tokom ovog meseca, a moguća je i pomoć od strane prijatelja.

Ovaj mesec je dosta osetljiv za one Bikove koji su u dužim vezama ili u braku. Kvadrat Venere i Saturna donosi emotivno nezadovoljstvo, ali i preispitivanje emocija, sopstvenih želja i uverenja. Vrlo je moguće da će vaš emotivni odnos tokom ovog meseca doći na veći ispit. Ne donosite odluke pod uplivom jakih emocija. Sačekajte još neko vreme. Druga polovina meseca je mnogo povoljnija za ljubav, naročito za one Bikove koji su slobodni. Smeši se ljubav sa osobom koju ćete upoznati na poslu ili na važnom poslovnom dešavanju. Uticaji su jako povoljni, pa se može razviti ljubav na duže staze.

Odlično!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV

Imate pitanje o budućnosti?

Astrosav Mesecni Horoskop Blizanci

Blizanci

Rasejanost koja će Vas pratiti tokom celog meseca dosta će uticati na poslovne rezultate. Postoji velika mogućnost da napravite greške za koje će vam biti potrebno dosta vremena da ih ispravite. Budite oprezni sa papirologijom, potpisivanjem dokumenata kao i sa sklapanjem poslovnih dogovora i ugovora. Uticaj retrogradnog Merkura može vam dosta otežavati poslovnu situaciju. Za Blizance koji su nezaposleni, takođe nije najpovoljniji period za posao, osim što postoji mogućnost da se ponovo aktivira neki posao na koji ste dugo čekali. Ovaj uticaj je jedino povoljan za one Blizance koji se bave nekim umetničkim zanimanjima, filozofijom, religijom i duhovnošću.

Odličan period za tajne ljubavi, tajne veze, kao i za povratak bivših ljubavi. Potrebno je da imate inicijativu ukoliko želite da obnovite neki ljubavni kontakt koji je prekinut. Slobodnim Blizancima sledi zanimljiv period i poznanstvo sa mlađom osobom koju će upoznati preko prijatelja ili društvenih mreža. Ima izgleda da ta osoba ipak bude zauzeta, ali je povoljan period za flert, udvaranje kao i za ljubavne avanture. Zauzetim Blizancima druga polovina meseca je mnogo povoljnija za ljubav. Uzivaćete u društvu voljene osobe, a moguć je i zajednečki put. Oni koji su u braku imaće stabilan i blizak odnos sa partnerom. Mogući su dogovori oko renoviranja stana ili opremanje stambenog prostora.

Slaba tačka su grlo i disajni putevi.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Rak

Rak

Trigon Meseca u Biku sa Saturnom i Plutonom opisuje ovaj period kao potencijalno jako uspešan za posao i finansije. Najbolje ćete profitirati kupoprodajom nekretnina, radom sa hranom, ali isto tako i putem poslova u vezi sa bankarstvom, finansijama i ekonomijom. Ovaj aspekt vam pruža mogućnost da osetite atmosferu i da reagujete na vreme i u pravom smeru. Oni koji su u privatnom biznisu suočiće se sa periodom koji donosi uspeh, povećanje i širenje posla. Sada je pravi moment da nešto promenite i proširite, ili da se udružite sa nekim i usvojite nove ideje. Ukoliko se bavite trgovinom, uvozom ili izvozom, imaćete jako lepe šanse da profitirate.

Trigon Venere u Biku i Marsa u znaku Jarca doneće vam dosta uspeha i povoljnih prilika na polju ljubavi. Sada je jako povoljan period za slobodne Rakove da uđu u emotivnu vezu. Osoba sa posla već duže vreme misli na vas, a to ste verovatno i primetili i osetili i spremni ste da reagujete. Zauzeti pripadnici ovog znaka, takođe, imaju lepe uticaje za ljubav. Nekima će se javiti i mogućnost da se tajno zaljube i uđu u tajnu vezu. Oni koji su u stabilnoj vezi uživaće u srećnim trenucima sa voljenom osobom.

Potrebno vam je više fizičke aktivnosti da biste se bolje osećali.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Lav

Lav

Sekstil Sunca sa Jupiterom i Marsom vama donosi veliku energiju, odlučnost i želju za uspehom. Sada je pravo vreme da svoje ideje i zamisli sprovedete u delo. Dobar je period za nove početke, ali isto tako i za veće poduhvate na planu već postojećeg posla. Maštajte, pravite velike planove, jer lako mogu da se ostvare. Osećaj sreće i lakoće pratiće vas celog meseca i ostavljaćete snažan utisak na sve sa kojima sarađujete. Za nezaposlene Lavove je jako povoljan period za pronalaženje posla. Lako može da se desi da iskrsnu čak i dve poslovne prilike. Nemojte da propustite onu priliku koja u vama budi lepši osećaj - polet, radost i ushićenje.

Polje ljubavi je pod jako lepim uticajima tokom meseca. Oni koji su slobodni uskoro to neće biti, jer sledi poznanstvo sa mlađom osobom, vedrog duha, talentovanom i jako privlačnom, koja će pokrenuti u vama leptiriće u stomaku. Mnogi će se zaljubiti, a mnogi će i ući u emotivnu vezu. Oni koji su zauzeti su već duže vreme pod jakim uticajem Urana, koji unosi nestabilnost u bračne ili duže veze. Sada je jako važno ostvariti iskren, prijateljski odnos sa partnerom i pojačati stepen tolerancije. Različitosti će se naći u sukobu mišljenja i očekivanja.

Proverite pritisak.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Devica

Devica

Tranzitna Venera i Mars u zemljanom znaku unose stabilnost u vaše polje karijere. Uticaji su povoljni za povećanje posla i širenje posla, kao i za nove poslove. Ipak, retrogradni Merkur moze vam tu i tamo praviti pometnju, pa mnoge stvari nećete moći da držite pod kontrolom, što će vam unositi nemir. Bolje je da sve veće odluke ipak ostavite za neki drugi put, ali ako smatrate da nema čekanja, savet je da još jednom sve proverite, ali i da se konsultujete još sa nekim, jer ćete tako moći lakše da uvidite da li vam je nešto promaklo.

Trigon Venere i Marsa ka vašem Suncu doneće vam jako lepa dešavanja na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Oni koji su sami upoznaće privlačnu osobu koja će probuditi uspavane emocije. Moguća je ljubav na kraćem putu ili poznanstvo sa osobom koja živi negde dalje od vas, u susednom mestu ili susednom gradu. Oni koju su zauzeti, takođe će imati skladan odnos sa svojim partnerima. Mnogi će se odlučiti za početak zajedničkog zivota ili proširenje porodice.

Pad imuniteta doneće osetljivost na prehlade, pa ćete biti podložni virusnim infekcijama.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV

Imate pitanje o budućnosti?

Astrosav Mesecni Horoskop Vaga

Vaga

Polje posla će biti pod izazovnim aspektima tokom meseca. Nailazićete na prepreke- u saradnji, dogovorima, kao i rokovima. Izbegavajte sukobe na poslu, jer možete sebi time više nauditi nego postići pozitivno rešenje. Polje posla moze doći u preispitivanje. Mnogi od vas će shvatiti da nisu na pravom mestu, pa će na dublji način početi da razmišljaju kako sebe vide u poslovnoj budućnosti. Povoljan je period za obrazovanje, kurseve, sticanje novih znanja i veština. Oni koji su nezaposleni na malo teži način će doci do željenog posla, pa se moraju naoružati strpljenjem.

Jak aspekt Venere i Saturna komplikovaće vas emotivni život u prvoj polovini meseca. Lako moze doći do konflikta sa voljenom osobom, kao i do nezadovoljstva ili sumnje u ljubav. Oni koji su u braku treba da budu strpljivi i tolerantni, da ne bi došlo do prekida odnosa. Druga polovina meseca je povoljnija za ljubavne odnose. Oni koji su slobodni mogu upoznati važnu osobu putem nekog vida druženja.

Osetljiviji će biti mokraćni putevi, bubrezi i bešika, pa povedite računa o tome.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Skorpija

Skorpija

Na polju posla ovog meseca možete postići veliki uspeh i napredak. Potrebno je samo da imate više inicijative. Aspekt Sunca i Jupitera donosi povoljne prilike kao i naklonost kolega i nadređenih. Oni koji su u privatnom biznisu imaju povoljne uticaje za napredak, širenje posla i dobru saradnju sa poslovnim partnerima. Imate uticaje koji vam mogu doneti i neke nove poslovne prilike. Jako su povoljni uticaji i za promene, unapređenja i partnerske odnose.

Ulazak Venere u znak Bika aktivira vaše polje ljubavi i partnerskih odnosa. Period je izuzetan za sve Škorpije, zauzete i slobodne. Ovaj uticaj podiže ljubavnu energiju, pa lako možete da ostavite snažan utisak na suprotni pol. Savet je da se što više krećete, družite, izlazite, jer najpre na nekom javnom mestu možete upoznati interesantnu osobu za vas. Naglasak će biti na strastima i privlačnosti, pa vam ova energija može prodrmati ljubavni život iz korena.

Moguće su glavobolje kao i bolovi u predelu vrata i ruku.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Strelac

Strelac

Jupiter u Jarcu donosi vam mogućnost materijalizacije poslovnih želja i planova. Povoljan je period za početak novog posla. Bitno je da ne odustajete ako naiđete na neke prepreke i da svoju zamisao dovedete do kraja, isplatiće vam se. Budite oprezni sa novcem tokom meseca, imaćete veću želju za trošenjem novca i to vas može dovesti u problem. Oni koji su u privatnom biznisu ovog meseca mogu napraviti veliki iskorak u poslovanju, naročito ako se bavite poslovima u vezi sa inostranstvom, strancima, podučavanjem i turizmom.

Polje ljubavi je pod jakim uticajem promena, što znači da u vaš život može ušetati nova ljubav sa osobom koja je iz inostranstva ili ćete je upoznati na putu. Ovaj mesec donosi mogućnost da upoznate osobu baš po vašoj meri, koja će vam biti inspiirativna i veoma zanimljiva. Takođe, povoljan je period za tajne ljubavi i tajne veze, ali budite pažljivi, jer ovaj uticaj može doneti i razotkrivanje. Za one Strelčeve koji su u stabilnim vezama ovaj uticaj donosi mogućnost za jako lep i prijatan kontakt sa voljenom osobom.

Slaba tačka su noge i prepone. Prijaće vam da više šetate i bavite se sportom.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Jarac

Jarac

Mart mesec je posebno dobar za Jarčeve. Lekcije koje ste naučili u predhodnom periodu konačno ćete moći da primenite i da, pritom, naiđete na razumevanje i podršku. Nagrada i napredak su sasvim izvesni kao i konačno rešenje nekog problema sa kojim se već duze vreme mučite. Taman kada ste pomislili da rešenja možda i neće biti i da se uzalud toliko trudite, ono će doći samo od sebe. Osećaj ce biti sjajan. Držite se ustaljenog ritma i posla koji znate da radite, jer tu sada leži mogućnost napretka i povećanja društvenog položaja, kao i povećanja prihoda.

Period preispitivanja, ćutanja, sumnji i nezadovoljstva se još neko vreme nastavlja. Ukoliko se još nije vratila osoba iz prošlosti za kojom patite, sasvim je izvesno da će se to desiti sada, tokom marta meseca. Ne gubite strpljenje i nadu. Velika je šansa da ovog meseca otpočne lepa ljubavna priča, koja će obeležiti vaš zivot. Osobe u braku će moći da odahnu, jer najveće brige prolaze i popuštaju i vraćaju se bolji i ispunjeniji dani. Savet je da ukoliko razmišljate o razvodu - odložite tu misao, jer ipak je to bila faza koja prolazi.

Proverite pritisak i ne odlažite redovne kontrole kod lekara.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Vodolija

Vodolija

Mesec mart Vodolijama donosi mogućnost sukoba sa pretpostavljenima, zbog različitosti stavova i ideja. Naglašeno je i nerazumevanje kolega koji mogu pomisliti da ste previše direktni i iskreni za njihov ukus. Ne nervirajte se, prihvatite da trenutno nije trenutak da vas razumeju. Ne odustajte od ideja, već ih sačuvajte za sebe i za neki bolji trenutak. Naglašena je i želja za promenom radnog okruženja i posla i to ne uzalud. Služajte svoje instinkte, dovešće vas na pravo mesto. Mnogi od vas će ozbiljno razmišljati o dodatnom obrazovanju.

Period izazova, slobodnih ljubavi, promena, ali i prekida dugih veza... Osećaćete se tesno u svojoj koži, partner vam može biti i dosadan, a dominiraće želja za upoznavanjem novih ljudi koji su vam slični. Možete lako ući u kratkotrajnu vezu, ali isto tako je i lako prekinuti. Družite se sto više, upoznajući druge bolje ćete razumeti sebe sada. Slobodnim Vodolijama smeši se ljubav sa osobom koju mogu upoznati preko posla ili nekog vida obrazovanja.

Moguće su stomačne tegobe, usled brzog života i nepravilne ishrane. Jedite sporije i redovnije.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Mesecni Horoskop Ribe

Ribe

Naglašena intuitivnost govori da ovog meseca možete iskoristiti sve povoljnosti vašeg znaka. Posebno povoljan period je za rad u grupi, za osobe koje se bave umetnošću, kao i za humane profesije. Prva polovina meseca je nešto nepovoljnija, jer je preosetljivost naglašenija, ali usmerevanjem energije na brigu o drugima možete umanjiti ovu neprijatnost. Druga polovina meseca donosi uticaje koji vam mogu doneti i neke nove poslovne prilike. Mnogi od vas će razmišljati o promeni posla.

Nežna, romantična osećanja obeležiće mesec mart. Moguće je da se zaljubite, ali i da patite, jer ćete misliti da partner ne može da razume vaša osećanja i potrebe. Za zauzete Ribe je period posebno izazovan za ulazak u ljubavne veze i tajne ljubavi. Moguće je i da mislite da vas partner vara ili da je neiskren. Slobodnim Ribama smeši se ljubav sa osobom koja je mlađa, koju ćete upoznati preko prijatelja.

Preosetljivost i želja za osamljivanjem. Preporuka: Sto više šetnje i boravka na svežem vazduhu. Budite umereniji u porocima.

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Pročitajte još: |

Pratite nas

Anketa: Ljubav za ceo život

Da li priželjkujete ljubav za ceo život?
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2020 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search