Astro

Mesečni horoskop za april 2021. godine

 

 

Planete u znaku Vodolije u kombinaciji sa retrogradnim Merkurom unele su nam pometnju u život, ali mart će nas umiriti. Već 5. marta Merkur pravi konjukciju sa Jupiterom u Vodoliji, što nam donosi dobre i lepe vesti.


Mesečni horoskop za mesec april 2021. godine su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV

Mesečni horoskop Poligraf portala sastavljaju zvezde astrologije i najbolji astrolozi Balkana – Dr. Nura, Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za Vas.


Poligraf Nedeljni Horoskop Ovan

Ovan

Posao

Ovaj period će biti dosta intenzivan za vas, tako da je savet da ne donosite ishitrene i nagle odluke, jer su greške veoma moguće. U jednom momentu ćete biti savršeno zadovoljni poslom, a već u sledećem momentu ćete imati potrebu da sve ostavite i krenete iz početka. Pripazite na svoje reakcije i na odluke koje je najbolje da ostavite za neki nadolazeći period. Oni koji su nezaposleni ovog meseca mogu naći posao koji je u vezi sa izdavaštvom, marketingom, rekalmiranjem, ali i sa podučavanjem. Za one u privatnom biznisu malo je teži period na polju finansija.

Ljubav

Slobodni Ovnovi su sada u periodu kada mogu lako da pokrenu ozbiljnu ljubavnu tematiku. Emotivni odnosi koji se uspostavljaju u ovom periodu mogu odvesti ka zajedničkom životu ili braku. Onima koji su u dužim vezama ili u braku dosta je osetljiv period. Ni sami ne uspevate da pohvatate sva osećanja koje imate u emotivnoj vezi. Promene raspoloženja će biti naglašene, što može dodatno zbuniti vašeg partnera. Savet je da se posvetite nekom hobiju, poslu i druženju sa prijateljima, dok ovaj nepovoljan uticaj ne prođe.

Zdravlje

Starije Ovnove mogu mučiti hronične tegobe. Sinusi su, takođe, osetljivi.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Bik

Bik

Posao

Prva polovina meseca donosi vam dosta obaveza i završavanje stvari koje ste ostavili za kasnije. Sada ćete morati da zasučete rukave i da preuzmete odgovornost da u što kraćem roku dovršite započeto. Potrebno je da napravite okvir, temelje i dogovore, jer već druga polovina meseca donosi vam promenu i poslovno pokretanje, pa je potrebno da budete spremni. Oni koji su u privatnom biznisu imaju jako dobar period pred sobom. Sa lakoćom ćete uspostavljati kontakte i dobre dogovore koji nose uspeh u poslovanju.

Ljubav

Bikovi koji su u dužim vezama i braku, biće dosta napeti i džangrizavi. Tražićete greške u partnerovom ponašanju i postupcima, što unosi veliki nemir u vaš ljubavni zivot. Prestanite da non-stop nešto preispitujete i analizirate i prosto pokušajte da se opustite i da uživate u zajedničkim trenucima. Slobodnim Bikovima smeši se ljubav sa osobom koju upoznaju kroz poslovne prilike. Dosta strasti i ljubavne energije biće podignuto tokom ovog meseca, ali postoji tendencija da partner/partnerka nije slobodan.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Blizanci

Blizanci

Posao

Bićete u kontaktu sa pozitivnim ljudima i u lepoj prilici da dobijete neka nova poslovna rešenja. Uticaj Merkura i Marsa donosi vam nestrpljivost i brzinu misli, ali i mogućnost nekog sukoba sa kolegama. Ipak, lako ćete prebroditi sve prepreke, na vaš uobičajeni, lepršav način, jer umete dobro da se snađete u svakoj situaciji i da lako izađete iz onih koje su potencijalno problematične. Za nezaposlene Blizance biće lepih prilika tokom meseca za pronalaženje posla i to sa više strana, ali je veoma moguće da vam prijatelj u svemu tome dosta pomogne.

Ljubav

Moguće su rasprave sa partnerom, ulaženje u sukobe, igre reči i nadmudrivanje, gde vi, kao i obično, izađete kao pobednik. Partner se povlači uvređen, a mogao bi da vas kažnjava ćutanjem ili ignorisanjem, što vas najviše nervira i najpre izvodi iz takta. Slobodni Blizanci su u mnogo boljoj poziciji ovoga meseca. Uticaji donose mlađu ili mladoliku osobu, energičnu i strastvenu, koja će imati inicijativu i obasipati vas komplimentima, a vama će se to mnogo dopasti.

Zdravlje

Više se krećite i trenirajte. Provodite previše vremena za kompjuterom ili telefonom.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Rak

Rak

Posao

Promenljiva komunikacija sa najbližim poslovnim saradnicima unosi nemir i gubitak koncentracije. Preterano ste osetljivi i to na svaku reč, što vas dovodi u situaciju da možete da uđete u rasprave i sukobe sa kolegama. Izbegnite to po svaku cenu, jer će vas dovesti u još stresniju situaciju koja će negativno uticati na posao. Za one koji su u privatnom biznisu jako je povoljan period za posao, naročito ako imate nameru da krenete sa nekim novinama. Uticaj Venere i Sunca u znaku Ovna donosi vam odlične poslovne prilike i mogućnosti, a finansije će biti u porastu.

Ljubav

Partner može biti previše zahtevan i malo sluha imati za vasa osećanja. Kao da je postao sebičan, želi da bude u prvom planu i da se sve vrti oko njega, a i navikli ste ga na tako nešto. Uticaj koji je prisutan može doneti sukobe i nerazumevanje u partnerskim odnosima. Slobodnim Rakovima smeši se ljubav sa osobom koju poznaju preko prijatelja ili društvenih mreža. Pred vama je velika mogućnost da imate romatičnu ljubavnu romansu.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Lav

Lav

Posao

Polje posla će vam biti kao zabava u narednom periodu. Sve vam ide od ruke, lako postižete sve što ste zamislili i imate dobru saradnju sa kolegama i nadređenima. Uticaji su povoljni za napredak i za povećanje finansija, tako da obećana nagrada neće izostati. Za nezaposlene Lavove sjajan je period za pronalaženje posla na duže staze koji će doneti odličnu zaradu. Za one koji su u privatnim vodama, takođe je jako povoljan period - imaćete jako uspešne kontakte i saradnju koja će vam doneti profit i napredak.

Ljubav

U poslednje vreme mnogo toga krijete u sebi i partner to oseća. Neke vam stvari nisu baš najjasnije, a naročito ste zbunjeni padom emocija i nekom monotonijom koja je zavladala. Ovo su prolazni uticaji u onim vezama koje su zasnovane na dubljoj povezanosti. Međutim, ovaj period doneće mnogim pripadnicima ovoga znaka prekid emotivnih veza. Slobodnim Lavovima smeši se ljubav sa osobom koja je na nekoj poziciji, viđena ili popularna po nečemu. U pitanju je dosta uspešna i energična osoba koja će se ovoga meseca pojaviti u vašem životu.

Zdravlje

Slaba tačka noge i zglobovi.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Devica

Devica

Posao

Poslovna situacija je dosta stabilna, ali vi imate potrebu da nešto menjate, a naročito da se oslobodite nekih osoba sa kojima poslovno sarađujete. Ipak, nemate još adekvatnu zamenu, pa radite na tome da je pronađete. Oni koji traže posao sada ga lako mogu naći ukoliko su ti poslovi u vezi sa tehnikom, kompjuterima, elektronikom i novim tehnoligijama. Devicama koje su u privatnim vodama sledi period prepun promena i izazova. Dosta ćete se iscrpljivati, teret može biti veliki, ali se vidi da ćete uspeti u svemu tome.

Ljubav

Između vas i osobe koju volite potpuno je normalna situacija, tu i tamo sa nekim izazovima, pa ne dozvolite da se u vas uvuče bespotrebna sumnja ili mračne misli koje vas dovode u situaciju da imate potrebu da kritikujete partnera. Slobodnim Devicama odličan je period za ljubav i ljubavne romanse, ali postoji jak uticaj za vezu koja će biti tajne prirode. Ukoliko ste i vi zauzeti to vam neće mnogo smetati, ali ako ste slobodni tada se može desiti da posle početnog zanosa dođe do nezadovoljstva.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Vaga

Vaga

Posao

Prva polovina meseca povoljna je za pripremu, organizaciju i dogovore, a druga polovina meseca je povoljna za akciju. Proverite svu papirologiju, mogu se prikrasti neke greške i naći neki propusti, pa ih ispravite na vreme. Za nezaposlene Vage, koje se bave nekim od umetničkih zanimanja, povoljan je period da do izražaja dođe njihova urođena kreativnost i da ostvare svoje zamisli o kojima već duže vreme razmišljaju. Sada je pravo vreme da izađete u javnost sa svojim idejama koji su fantastični.

Ljubav

Za one koji su u dužim vezama nije baš stabilan period u partnerskim odnosima. Neke neizgovorene reči, sitne laži i skrivanja dovode do destabilizacije odnosa i utiču na gubitak poverenja. Ukoliko ovakva sitacija duže potraje, može ozbiljno narušiti vas ljubavni odnos. Za slobodne Vage sjajan je period za ljubav i nova poznanstva. Biće aktuelna mlađa odoba, moguće rođena u jednom od vatrenih znakova. Ovaj period podstiče strasti, podiže ljubavnu energiju i novi ljubavni početak se približava.

Zdravlje

Slaba tačka vam je probavni sistem.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Skorpija

Skorpija

Posao

Osoba sa kojom poslovno sarađujete počeće da vam šefuje i da vam prebacuje obaveze koje nisu vaše, što vam se definitivno neće dopasti. Nešto od toga nećete baš moći da izbegnete, ali ako toga bude previše, počeće da vam kuva u stomaku i nećete izdržati da se ne pobunite, što moze dovesti i do konflikta. Za one koji su u privatnim vodama sprema se iznenađenje. Novi kontakti, sa ljudima od uticaja, doneće vam i nove prilike za poboljšanje vaše poslovne situacije. Neće izostati ni finansijska dobit, koja može biti i veća od očekivane.

Ljubav

Vaš emotivni partner biće više okrenut svojim poslovnim obavezama, a vi niste baš voljni da budete u drugom planu, pa nećete baš imati mnogo razumevanja. Sa druge strane, sada je odličan period da se okrenete samo sebi, da nađete načina kako da sebi udovoljite, a u sve to uključite i druženje sa prijateljima, naročito onima koje dugo niste videli. Za slobodne Škorpije sada je povoljan period da uspostave dobar odnos sa osobom iz prošlosti koja im i dalje puno znači. Mnogi od pripadnika vašeg znaka obnoviće stare veze jer će se pojaviti osoba iz prošlosti.

Zdravlje

Skloni ste isrpljivanju. Više se odmarajte.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Strelac

Strelac

Posao

Vaše impulsivno ponašanje i preterane reakcije doneće vam problem sa šefovima i nadređenima. Skloni ste da namećete svoju volju, a da tuđe greške iznosite u prvi plan. Možete stvoriti dosta neprijateljstva u vašem poslovnom okruženju ukoliko dozvolite sebi tako nešto. Oni koji su u privatnim vodama imaće dosta izazova tokom meseca. Dogovori će da se izjalove, a vi gubite strpljenje. Ipak, vidi se da će se na kraju sve dobro završiti. Prva polovina meseca nije najpovoljnija za finansije i mogući su iznenadni troškovi.

Ljubav

Nervoza i napetost kojoj ćete biti skloni ovog meseca, odraziće se i na vaš odnos sa partnerom. Ne dozvoljavate da vam se bilo šta kaže i ne prihvatate kritiku, iako uopšte niste u pravu. Međutim, partner vam gleda kroz prste, zato što vas neizmerno voli i razume vas. Slobodni Stelčevi mogu lako uleteti u tajnu ljubavnu romansu sa zauzetom osobom, a moguće da je ta osoba iz poslovnog okruženja. Polet energije i strasti biće naglašen, ali postoji tendencija da taj odnos neće dugo trajati.

Zdravlje

Više se odmarajte.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Jarac

Jarac

Posao

Uticaji donose gubitak koncentracije, pa su greške izvesne u ovom periodu. Saradnici će od vas zahtevati dosta toga, ali vi nećete imati strpljenja niti energije da im izlazite u susret, kako ste ih inače navikli. Sve će vas nervirati i izvoditi iz takta, ali ne brinite - i vi ćete nervirati druge. Druga polovina meseca nosi mogućnost za neke nove poslovne početke. Finansije dolaze i odlaze, pa se potrudite da sve obaveze izmirite na vreme.

Ljubav

Moguće je da se mimoilazite u načinu funkcionisanja i razmišljanja sa svojim partnerom. Postali ste opterećeni poslom i obavezama i niste raspoloženi u poslednje vreme, pa ste skoni da budete cinični i mrzovoljni, zbog čega će voljena osoba sa punim pravom početi da vas izbegava. Za one koji su slobodni smeši se nova ljubav sa nešto starijom osobom, ozbiljnom, sličnih stavova i pogleda na život. Moguće je da Jarčevi u ovom periodu uđu u emotivnu vezu koja ima tendenciju da postane ozbiljnija priča.

Zdravlje

Teško se opuštate, pa su moguće nesanice.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Vodolija

Vodolija

Posao

Preko prijatelja i poznanika možete doći u kontakt sa veoma ozbiljnim poslovnim saradnicima sa kojima se vredi dogovarati i uspostaviti poslovnu saradnju. Takođe, povoljan je period za pronalaženje dodatnog posla i lako možete doći do dodatnog prihoda. Ukoliko ste nezaposleni, potegnite svoje veze i poznanstva i ne propuštajte šansu koja vam dolazi. Za one koji polazu ispite veoma je povoljan period, jer srećne okolnosti će biti na vašoj strani.

Ljubav

Monotonija u vezi se oseća već duže vreme - puno nekog praznog razgovora ili pak ćutanja. Niste spremni da se suočite sa nedostacima, pa vam je lakše da sve izbegavate. Za one koji su slobodni nailazi jako interesantan i dinamičan period. Osoba iz prošlosti, sa kojom već duže vreme čak ni kontakt nemate, iznenada će se pojaviti u vašem životu. Takođe, prijateljstvo i ljubav su isprepletani, pa se lako neko prijateljstvo može pretvoriti u emotivnu vezu.

Zdravlje

Osetljiviji stomak i organi za varenje.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Ribe

Ribe

Posao

Trošite dosta energije na posao, ali krajnji rezultat opet izostaje. Sve se nekako približi realizaciji, ali nepredviđene situacije remete konačnicu. Tek krajem meseca će se posao pokrenuti u željenom pravcu. Za one koji su nezaposleni smeši se posao iz snova. Osoba od povrenja se dosta zauzela za vas i lepa vest uskoro dolazi. Za one koji su u privatnom biznisu finansije će zadavati muku kao i problem sa rokovima ovoga meseca.

Ljubav

Romantičan period je pred vama. Osoba koja vam se već neko vreme dopada, sada će početi da se otvara i da vam pokazuje naklonost koju čekate vec neko vreme. Slobodne Ribe imaju pred sobom jako uzbudljiv mesec za emotivna dešavanja. Za one koji su u tajnim vezama postoje prepreke da se vide sa voljenom osobom. Nekakve situacije stalno iskrsavaju, pa odlažu ljubavni susret. Za one koji su u dužim vezama ili u braku sledi period stabilizacije. Dobro se slažete sa voljenom osobom.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


 

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2021 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search