Astro

Mesečni horoskop za JANUAR 2021. godine

 

 

Godišnji krug se lagano zatvara. Šta donosi njegova zavrsnica, konkretno mesec decembra, svakom do pojedinačnih horoskopskih znakova


Mesečni horoskop za mesec mart 2021. godine su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV

Mesečni horoskop Poligraf portala sastavljaju zvezde astrologije i najbolji astrolozi Balkana – Dr. Nura, Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za Vas.


Poligraf Nedeljni Horoskop Ovan

Ovan

Posao

Mesec je dosta napet po pitanju posla. Budite obazrivi jer uticaji nose i mogućnost konflikta sa kolegama ili nadređenima. Osoba sa posla vam može donositi probleme, naročito početkom meseca. Druga polovina meseca je pod laganijim uticajima, pa očekujte razrešenje poslovne situacije na koju ste dugo čekali. Za nezaposlene Ovnove povoljan je period za pronalazak posla, naročito ako su poslovi u vezi sa zdravstvom i farmacijom, mada je generalno jako povoljan mesec za sve nove poslovne početke.

Ljubav

Uticaj Venere kroz vaše 12 polje, polje tajni, donosi vam dosta mašte i sanjarenja u ljubavi, ali je i povoljan period za tajne ljubavne veze. Osoba iz daljine može biti privlačna za vas, naročito ako ste slobodni. Za one koji su u dužim vezama ili braku, nije naročito povoljan period, jer nosi neku odsutnost topline i bliskosti u odnosu. Moguće su ljubomorne scene i sumnje u iskrenost i vernost partnera. Svađa može da preraste u ozbiljnu krizu, pa se pripazite.

Zdravlje

Sklonost prehladama, osetljivost sinusa.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Bik

Bik

Posao

Finansije će vam biti naklonjene tokom ovog meseca. Imate uticaje koji vam mogu doneti i neki neočekivani novac ili neočekivanu priliku za zaradu. Saradnja sa osobom koja je povezana sa inostranstvom, donosi vam uspeh u poslu i sa finansijama. Uticaji su jako povoljni za one koji se bave trgovinom, transportom, saobraćajem, ali i podučavanjem. Za nezaposlene Bikove sledi povoljan period u drugoj polovini meseca, kada može da vam se otvori jako povoljna poslovna prilika.

Ljubav

Dosta intenzivan mesec je pred vama. Jako burna dešavanja sa izraženim emotivnim naboljem, doneće dosta strasti u emotivne odnose. Takođe, uticaji istovremeno su jako loši za komunikaciju, pa može doći do burnih reakcija i nesporazuma u partnerskim odnosima. Malo više kompromisa, ali i strpljenja može spasiti situaciju. Slobodni Bikovi biće skloni da se brzo zaljubljuju, pa ovaj uticaj će vam doneti vise inicijative u ljubavnim odnosima. Oni koji su zauzeti imaju jako povoljan mesec da izglade stare nesuglasice i da pronađu opet zajednički jezik sa voljenom osobom.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Blizanci

Blizanci

Posao

Snažan uticaj Merkura u znaku Vodolije donosi naglašenu kreativnost kroz posao. Mnogi od pripadnika ovog znaka upustiće se u nove i dodatne poslove, a imaće potrebu i da rade više stvari u isto vreme. Dobra zarada neće izostati. Povoljan je period za sve one koji se bave tehnikom, kompjuterima, pisanjem, medijima i izdavaštvom. Za nezaposlene je jako povoljan period da pronađu posao i to najpre uz pomoć prijatelja ili poznanika. Isto tako, uticaj Jupitera u Vodoliji donosi vam jako dobru saradnju sa strancima ili putem poslovanja povezanim sa inostranstvom.

Ljubav

Mart je vaš mesec strasti, zaljubićete se, a šta više, veza bi mogla i da traje u budućnosti. Oni koji su u dužim vezama mogu lako početi sa planovima za zajednički zivot ili brak. Blizancima druge dekade sledi mogućnost upoznavanja veoma zanimljivog partnera putem posla ili nekakvih usluga. Blizanci koji su u bračnim vodama potrebno je da budu više tolerantni prema partnerima, jer su uticaji napeti, pa lako mogu dovesti do nesuglasica.

Zdravlje

Pad imuniteta i slabost. Pojačajte uzimanje odgovarajućih vitamina i minerala.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Rak

Rak

Posao

Prilično obećavajući mesec po pitanju posla i finansija. Uspevate sa lakoćom da privučete pažnju saradnika za svoje ideje i predloge. Ostvarujete uspešnu saradnju i idete ka svojim ciljevima ubrzano. Dosta ćete biti anagazovani, ali isplatiće vam se. Za nezaposlene Rakove prva polovina meseca je povoljna za pronalazak posla, iako je sumnja da će taj posao biti za duže staze. Rakovima koji su u privatnom biznisu finansije će biti naklonjene, a može biti i aktuelno vraćanje nekog starog dugovanja.

Ljubav

Uticaj mladog Meseca doneće mnogim Rakovima novu ljubav i strastveno zaljubljivanje. Veoma je moguće da ta osoba bude i zauzeta kada je upoznate. Ipak, strasti i emocije biće snažne toliko da će vam to biti manje bitno, na početku. Odličan je mesec za sve tajne ljubavi i tajna zbivanja na polju emocija. Venera u vodenom znaku Riba donosi snažne emocije, erotiku, bliskost i duboko prožimanje u partnerskim odnosima. Oni koji su u braku imaju lepu priliku da osveže i poprave svoj odnos sa partnerom.

Zdravlje

Podložnost upalama i bakterijskim infekcijama.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Lav

Lav

Posao

Imate osećaj da sve što radite ide na komplikovan način i jako sporo, pa je to počelo da vas zamara. Jak uticaj Saturna na vaše Sunce donosi vam usporavanje na polju posla, ali i finansija. Mogući su i neki problemi, sukobi i sudar karaktera sa šefovima i nadređenima. Ovaj uticaj vam može doneti i dosta nervoze, pa su greške moguće kao i to da sami sebe saplićete i dodatno usporavate. Savet je da se prepustite i da sačekate da sve samo od sebe dođe, a višak energije usmerite na sportske aktivnosti.

Ljubav

Mnogo toga ste uspeli da prevaziđete, ali ovoga meseca lako se mogu otvoriti novi ,,frontovi,, sa partnerom gde će se nove bitke voditi. Savet je da budete tolerantni i da ne reagujete na prvu loptu, jer ovaj uticaj je prolaznog karaktera. Slobodni Lavovi će biti zapaženi kod suprotnog pola, čak je verovatnoća da dve osobe budu aktuelne tokom ovog meseca. Mnogi od vas će pomišljati da je i došlo vreme da se skrase, naročito oni koji su u dužim, ozbiljnijim vezama.

Zdravlje

Slaba tačka je nervni sistem. Napeti ste.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Devica

Devica

Posao

Čeka vas bolja finansijska situacija u ovom mesecu, bićete zadovoljni. Ukoliko sarađujete sa strancima, ovaj mesec donosi uspeh u pregovorima i poslovanju. Bićete odlučni i na visini zadatka, jer ste naoružani snažnom energijom koja će vam itekako biti potrebna. Nezaposlenim Devicama nije najbolji mesec za pronalaženja adekvatnog posla, ali svakako da će biti nekih prilika, koje možete iskoristiti, bar na neko kraće vreme. Onima koji su u privatnom biznisu ovaj mesec donosi uspeh i lakoću u saradnji sa poslovnim partnerima.

Ljubav

Prva polovina meseca biće prilično stabilna za Device koje su u dužim vezama ili u brakovima. Mirno i opušteno funkcionisanje donosi snažan uticaj Venere kroz polje partnerskih odnosa. Druga polovina meseca je pod uticajem Neptuna, što može unositi neku sumnju u odnos, ali i nerazumevanje i nesklad u komunikaciji, što dovodi do sukoba i oštrih reči, pa se pripazite. Slobodnim Devicama, smeši se ljubav sa osobom koja može biti i zauzeta. Sada je povoljno vreme za tajne veze, tajne šeme, ali takođe ovaj uticaj može doneti i zaista snažne emocije i jako zaljubljivanje.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Vaga

Vaga

Posao

Vage će ovog meseca biti jako zauzete, na sto strana. Dosta je povoljan period za posao i poslovnu saradnju, naročito u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca donosi neku nervozu i rasejanost. Ne dozvolite da vas drugi pritiskaju i prenose vam nervozu, vi imate svoj tempo poslovanja i trudite se da tako i ostane. Polje finansija je povoljno postavljeno, biće novca i zarade, samo se potrudite da ne potrošite sve odmah. Za one koji su nezaposleni, sjajan je period za posao, naročito u oblasti koja je u vezi sa kreativnim zanimanjima, marketingom i reklamiranjem.

Ljubav

Vaša vladarka Venera, u romantičnom vodenom znaku Riba daće vam posebnu čar i privlačnost tokom ovog meseca. Ukoliko ste slobodni, udvarača i novih prilika neće nedostajati, a takođe je moguća promena situacije i napredak sa osobom koja vam se već duže vremena dopada. Za one koji su u brakovima ili dužim vezama uticaji nose sklad u odnosu sa partnerom. Sada je jako povoljan period da opet rasplamsate ljubavnu energiju i osvežite vašu vezu, a odlazak na neki kraći put bi veoma u tome pomogao.

Zdravlje

Odlično!

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Skorpija

Skorpija

Posao

Jako je povoljan mesec za posao, ali druga polovina meseca nosi opasnost da vas neko zavede, da pokuša da vas prevede žednog preko vode, pa obratite pažnju na taj deo, da ne biste pravili bespotrebne greške. Posao ali i finansije su jako dobro postavljeni i uticaji nose uspeh i napredovanje. Mnogi od vas će napredovati na poslu, a takođe se vidi i znatno uvećanje finansija. Za nezaposlene Škorpije je sjajan period za pronalaženje posla, samo je bitno da imate veću inicijativu u tom smeru.

Ljubav

Venera u Ribama nosi dosta romantike i naglašava strasti, pa će mnoge Škorpije, slobodne, ali i zauzete imati sjajan period za ljubav i zabavu. Zabava će se više odvijati u spavaćoj sobi, a manje kroz neke konkretne izlaske i tome slično. Za one koji su u tajnim vezama, period nosi puno strasti, bliskosti i jakih emocija, a veze koje su bile u zastoju ovoga meseca će se pokrenuti u potpunosti. Za one koji su slobodni ovaj uticaj nosi magnetizam i mogućnost da privučete pravog partnera za sebe.

Zdravlje

Slaba tačka su grlo i sinusi.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Strelac

Strelac

Posao

Sa jakim uticajem Merkura i Jupitera imaćete tokom meseca mnoge srećne okolnosti, privućićete povoljne poslovne prilike i jako dobe dogovore i poslovne kontakte. Sada je došlo vreme da planirate na veliko i na duže staze i imaćete uspeha u tome, kao i da donesete dobre odluke, a da presečete nesto staro što vas je sputavalo u proteklom periodu. Nezaposleni Strelčevi mogu imati dosta uspeha u poslovima u vezi sa novom tehnologijama, kompjuterima, tehnikom i elektrotehnikom.

Ljubav

Slobodni Strelčevi imaće dosta uspeha tokom ovog meseca. Simpatična je mlađa osoba koju upoznajete preko prijatelja ili društvenih mreža, a takođe i osoba koju poznajete iz prošlosti. Za one koji su u braku nije najbolji period, moguće su sumnje u ljubav i preispitivanje, naročito ako ste flertovali sa strane ili se upuštali u tajne ljubavne veze. Problemi će se koncentrisati druge polovine meseca, a tada nemojte bežati kao sto često i činite, već se potrudite da razuverite partnera i da mu nedvosmisleno pokažete koliko vam je stalo do njega.

Zdravlje

Slaba tačka su ramena i ruke.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Jarac

Jarac

Posao

Finansije će biti jako promenljive tokom ovom meseca, imaćete i dobitke, ali i izdatke. Naglašeno je polje karijere, ali i polje vaše ličnosti, gde se vidi da ćete biti dobro pozicionirani i kod kolega i kod nadređenih. Mnogi od pripadnika vašeg znaka mogu očekivati unapređenje i napredovanje. Privatni poslovi će biti jako podržani u smislu nekih novih poslovnih kontakata i planiranja novih poslova sa jasnom mogućnošću realizacije. Jedino što je nestabilnije je protok novca i finansija, pa možete imati i neke probleme sa rokovima.

Ljubav

Zauzeti Jarčevi imaju velike šanse da se upletu u neku tajnu priču. Ovaj mesec nosi vam želju da doživite duboku i intenzivnu emociju, pa ukoliko niste zadovoljni u postojećoj vezi ili bračnom odnosu, lako ćete da podlegnete ovom uticaju. Taj odnos može da vam donese veliku količinu strasti, a te emocije neće moći lako da se sakriju, što vam može doneti i velike probleme u postojećoj vezi. Budite oprezni i pokušajte sve to da izbegnete.

Zdravlje

Slabe tačke su mokraćni putevi i bešika.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Vodolija

Vodolija

Posao

Ovog meseca bićete veoma praktični, videćete prave šanse i moći ćete i da ih iskoristite. Budite taktični u kontaktu sa ljudima i nemojte da se prema nekome ophodite naređivačkim tonom, da ne biste ostavljali pogrešan utisak i izazvali antipatije kolega i saradnika. Ovaj mesec vama nosi uspeh i neki novi polet na polju karijere. Za one koji nisu zaposleni jako je povoljan period da konačno dođu do posla iz svojih snova. Za studente je povoljan period za polaganje ispita i to onih težih ili onih koje ponovo polažete!

Ljubav

Ovog meseca će vam partnerski odnosi biti na prvom mestu. U vašem emotivnom odnosu potrudite se da sto više vremena provodite sa voljenom osobom, a takođe se potrudite da se krećete i da budete u kontaktima i sa zajednickim prijateljima. Povezivanje sa drugima, kao i unošenje neke dinamike u odnos, mnogo će popraviti situaciju među vama, koja već izvesno vreme nije baš na zavidnom nivou. Za one koji su slobodni smeši se ljubav sa osobom koju mogu upoznati poreko posla ili nekih usluga.

Zdravlje

Slaba tačka su vam cirkulacija i krvni sudovi.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Ribe

Ribe

Posao

Ovaj mesec nosi priliku za napredovanjem, a takođe su moguće i velike promene koje će vam otvoriti vrata ka višim ciljevima. Potebna je vaša veća odgovornost da se usmerite u potpunosti ka onome što želite i čemu se nadate već duži vremenski period. U odnosu sa nadređenima i kolegama budite korektni i od reči i ne obećavajte ono što ne možete da ispunite. Za one koji traže posao sada je lako i da ga pronađu, vidi se mogućnost neke veze, protekcije ili pak preporuke. Možete se osloniti na druge da vam pomognu.

Ljubav

Polje ljubavi je jako naglašeno tokom ovog meseca, Venera je u znaku Riba i kroz vaše prvo polje učiniće da budete izrazito privlačni za suprotni pol. Tako da, za one koji su slobodni, neće biti velikih prepreka da na lagan način osvoje srce osobe do koje im je stalo. Za one koji su zauzeti takođe je povoljan period za ljubav i bliskost sa voljenom osobom. Takodje, polje tajnih veza bice aktivirano tokom ovog meseca, pa će mnogi od vas imati neke tajne šeme i tajne veze, bilo da ste slobodni ili zauzeti .

Zdravlje

Više se odmarajte.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


 

Pročitajte još: |

Pratite nas

Anketa: Ljubav za ceo život

Da li priželjkujete ljubav za ceo život?
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2021 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search