Astro

Moćni jutarnju ritual za privući novac

Za privući novca potrebno je prvenstveno imati pozitivan odnos prema novcu, bez negativnih i pesimističlkih uverenja.

Probajte ove jednostavne rituale koji vam mogu pomoći da konačno napunite novčanik, da budete srećne ruke i da vam novac lako dolazi.

Magija može da pomogne u mnogim oblastima života, pa i kada je reč o finansijama. Sve je energija, što znači da je to i novac koji je samo njen materijalizovani oblik. Imajte na umu da prilikom izvođenja rituala morate da budete opušteni, pozitivni i da verujete u magiju – Moćni ritual za privući novac – Magija:

Najvažniji magnet za novac zapravo jesu naše misli. Evo koja 2 jutarnja rituala pomažu da privučete novac:

  • 1. Jutarnje afirmacije imaju snagu da motivišu, pokrenu nas da ostvarimo ono što želimo i stvorimo u životu poztivine vibracije. Ponavljajte ih često ujutru kako biste aktivirali u svom životu energiju obilja i podstakli sebe da privučete novac koji želite. Izgovarajte ih svakodnevno kada ustanete ili ispred ogledala dok se spremate za posao. Možete smisliti i sami svoje afirmacije, najvažnije je da u njima postoji vaša namera, ali u sadašnjem vremenu. Kada ih izgovarate, pokušajte da proživite ono što govorite.

    Evo nekoliko primera najjednostavnijih i najboljih finansijskih afirmacija:

    „Menjam svoj život i privlačim novac.“ „Dobro radim svoj posao.“ „Novac me voli zato što ga volim.“ „Uspeh me privlači kao magnet.“

  • 2. Jutarnja meditacija – koristi se za obnavljanje energije i stvaranje motivacije. Možete staviti u svoj um bilo koju misao, bilo koju sliku, postići bilo koje raspoloženje. Odmah nakon buđenja, umijte lice i razveselite se. Zatim sedite na minut. Zatvorite oči i razmislite o tome kako postižete svoj cilj. Na primer, ako treba da uspešno prođete intervju za posao, zamislite taj proces i predstavite se u najboljem svetlu, piše Najžena.

    Ako ovog dana imate puno problema koje treba da rešite, zamislite kako radite stvari i kako to uspevate. Najvažnija stvar u procesu meditacije je fokusiranje na zadatak, ulazak u stanje toka. Meditacija dobro ide uz afirmacije. Dok meditirate, možete u sebi ponavljati „Privlačim novac i uspeh“, a zatim vizualizujete ovaj proces. Na ovaj način vaš um usmeravate na finansijski uspeh

Pročitajte još: | |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search