Astro

Nedeljni horoskop astrocentra ASTROSAV


Nedeljni horoskop za nedelju od 18.06.2018. godine do 24.06.2018. godine godine su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV i ASTROUSLUGE.

Poligraf Nedeljni Horoskop Ovan

Ovan

Prilično teška nedelja za sve Ovnove, barem kada je posao u pitanju. Očekujte veliki broj komplikacija.

Ovnovi koji su u dugoj vezi ili braku će morati da donesku neke definitivne odluke - nema više prolaznih i polovičnih rešenja.

Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas malo veći pad imuniteta. Podložni ste raznim tegobama i teškim stanjima. Obavezno se u ovom periodu obratite svom lekaru radi pregleda. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Bik

Bik

Iako ste mislili da igrate na kartu sreće, ova nedelja ne obećava mnogo kada je sreća u pitanju. Iako je teže, bolje je da "zavrnete rukave".

Zauzeti Bikovi mogu da očekuju mirnu nedelju sa partnerom. Slobodni mogu da očekuju poznanstvo sa dosta starijom osobom.

Generalno dobro zdravstveno stanje. Nema pokazatelja za veće zdravstvene probleme. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Blizanci

Blizanci

Blizanci koji se bave privatnom poslom mogu da očekuju ozbiljnije komplikacije, koje će dovesti do ozbiljnih problema. Nemojte da paničite, već pokušajte da iznesete situaciju onako kako dolikuje.

Od partnera očekujete bezuslovnu podršku, a to već duži vremenski period ne dobijate. Očekujte svađu i postepeno zahlađenje odnosa.

Kada je u pitanju zdravlje želudac vam je prikazan kao slaba tačka, kao i svi organi za varenje. Pazite na ishranu. Takođe, podložni ste stresu pa su moguće i tegobe na nervnoj bazi. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Rak

Rak

Planete pokazuju probleme sa dokumentacijo. Proverite sva dokumenta pre nego što odete na put.

Nažalost, ovo je jedna od težih nedelja za mnoge Rakove. Mnogi će odlučiti da okončaju vezu ili brak i da stave tačku na sve.

Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa grlom i sinusima, prolazna prehlada ili kijavica. Izbegavajte cigarete i duvanski dim, kao i alkohol. Ako ste skloni alergijama pazite. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV

Imate pitanje o budućnosti?

Poligraf Nedeljni Horoskop Lav

Lav

Ove nedelje ćete imati drastično veće troškove nego inače. Povedite računa o tome kako i koliko trošite, jer biste mogli da zapadnete u ozbiljne finansijske probleme.

Na polju ljubavi nemate veće promene, sav fokus vam je usmeren na polje posla i zarade.Savetujem Vam da pokušate da razdvojite posao i ljubavni život.

Kada je u u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog nedostatka nekih vitamina i minerala u organizmu. Skloni ste naglim gubicima kilograma. Povedite računa o ishrani i posetite lekara. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Devica

Devica

Planete najavljuju povratak osobe iz prošlost - osobe koja Vam je mnogo značila. Ogromna je šansa da će ta osoba da unese određene komplikacije u Vaš život.

Kada se radi o zdravlju ova nedelja vam je jako teška. Mogući su problemi sa glavoboljom, umor, bezvoljnost i slične tegobe. Potrudite se da mirujete i da se čuvate. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com


Poligraf Nedeljni Horoskop Vaga

Vaga

Na poslovnom planu su moguće određene kočnice i zastoji, ali ne gubite veru i snagu. Budite uporni i sve će biti u redu.

Vage bi mogle da stupe u odnos sa zauzetom osobom, što će mnogo da im zakomplikuje život. Moguće je i da ćete patiti zbog te osobe.

Na polju zdravlja su naglašeni problemi vezani za cirkulaciju, vene, krvotok kao i za štitnu žlezdu. Moguć je hroničan osećaj umora ali i problemi sa insomnijom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Skorpija

Skorpija

Pred vama je prilično napeta nedelja u kojoj ćete morati da se organizujete bolje nego inače.

Škorpije koje su već neki vremenski period u nedefinisanom odnosu sa nekom osobom, će dobiti priliku da definišu taj odnos. Slobodne Škorpije bi mogle da stupe u avanturu sa osobom sa kojom se već duži vremenski period čuju.

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za noge, zglobove, kolena i kosti. Takođe, bilo bi dobro da povećate unos magnezijuma zbog mišića. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV

Imate pitanje o budućnosti?

Poligraf Nedeljni Horoskop Strelac

Strelac

Poslovna situacija se postepeno popravlja, postoje naznake za napredovanje. Samo nastavite da radite i da se trudite.

Na ljubavnom planu nema značajnijih promena, moguće je da kod Vas vlada osećaj dosade.

Na polju zdravlja se vide problemi sa kičmom i leđima. Masaža će vam prijati ali i povremena umerena fizička aktivnost. Potrudite se da pazite na svoja leđa i ne podižite težak teret. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Horoskop Jarac

Jarac

Moguće su određene pravne kočnice i sudski sporovi, koji će da Vas spreče da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali.

. Na polju ljubavi nemate previše inicijative, uživate u samoći koju cenite više no išta.

Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas manji problemi sa jetrom, trebali biste da ograničite unos alkohola i gaziranih sokova. Oko svega se posavetujte sa lekarom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Horoskop Vodolija

Vodolija

Zabrinuti ste za Vašu finansijsku situaciju, jer trošite više nego što zarađujete. Bespotrebno brinete, biće dovoljno samo da počnete da trošite novac racionalnije.

Mogući su problemi sa ljubomorom i posesivnošću. Očekujte burnu nedelju.

Na polju zdravlja su naglašeni manji problemi sa probavom srednom nedelje ali ne bi trebalo da bude drastičnih promena. Generalno stanje držite pod kontrolom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


Astrosav Horoskop Ribe

Ribe

Planete pokazuju neki "prekid" na poslovnom planu. Moguće je da ćete okončati neku poslovnu saradnju, dati otkaz i slično.

Planete ne najavljuju nikakve zančajnije promene. Slobodne Ribe će ostati slobodne i dalje.

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za uši, sluh, moguće su upale uva ili česte glavobolje. Kao i problemi sa vidom. Budite na oprezu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Izvor: www.astrousluge.com i ASTROSAV


 

Anketa

Kakav izgled intimne zone vi volite kod svog partnera/partnerke?
QUID Kupuj Pametnije

QUID kupuj pametnije

Kuponi, nagradne igre, popusti za lojalnost, informacije, pozivi na događaje
i još mnogo toga!

QUID Kupuj Pametnije na App Store
QUID Kupuj Pametnije na Google Play
hiperlokalni marketing

Društvene mreže

© 2016 - 2018 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search