Astro

Nedeljni horoskop za sve znake

 

Horoskop nedeljni– Veliki nedeljni horoskop za sve znake zodijaka. Nedeljni ljubavni horoskop, nedelji horoskop za zdravlje, nedelji horoskop za uspeh.


Veliki nedeljni horoskop za nedelju od 23.01.2023. g. do 29.01.2023. g. su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV

Čitajte veliki nedeljni horoskop Poligraf portala, koji sastavljaju najbolji astrolozi Balkana – Dr. Nura, Dušan Veličković, Sena, Olga, Venera sa papilotnom i njihovi timovi predviđaju budućnost za Vas.


Poligraf Nedeljni Horoskop Ovan

Ovan

Moguće je ostati bez važnih dokumenata, i značajan gubitak vremena. Sve što je vezano za papirologiju treba da se proverava i bez žurbe pristupi zadatku.

Sukob interesa , sukob volje, sukob i zbog ljubomore. Ovo nije jedna od mirnijih nedelja. Ljubavni parovi će imati sukobe i rasprave vezane za životne planove.

Na zdravstvenom planu nema promena, kondicija je odlična, imunitet je jak.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Pitaj Tarot savetnika, pozovi:
CHF 3.90/Min

Poligraf Nedeljni Horoskop Bik

Bik

Potrudite se da ne iskazujete mišljenje koje imate previše glasno jer se može pokazati kao pogrešan korak u Vašem nastojanju da unepredite poslovne okolnosti. Tokom nedelje u Vama vlada napetost. Iščekivanje nečega važnog za Vašu poslovnu budućnost je produženo i stvara frustraciju.

Osobe koje nemaju partnera, nastojaće da tako i ostane. Zauzete osbe osećaju monotoniju, nezainteresovanost za partnera i blaga nervoza i njegovom prisustvu.

Sjajno.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Blizanci

Blizanci

Čuvajte novac i manje predmete jer bi ste ih mogli izgubiti, telefon, novčanik i slično. Budite pažljivi sa važnom dokumentacijom, naročito ako se spremate na neki poslovni put.

Neki od vas će se preseliti. Nagli porast emocija za partnera. Sve što se ostavljalo za bolja vremena u ovoj nedelji dolazi na red. Slobodnima konačno ljubavni sastanak.

Na planu zdravlja odlična nedelja u kojoj započinjete dijetu.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Rak

Rak

Osobe koje nemaju posao tokom nedelje dobijaju pozitivan odgovor. Dobitak stiže ubrzo. Ovo je pravi trenutak da započnete neki novi projekat ili posao na novom radnom mestu. Prvi utisak koji ostavite je najvažniji, te se potrudite da bude pozitivan.

Na planu ljubavi samo oni koji tek ulaze u vezu mogu da očekuju dosta nežnosti i pažnje. Oosbe koje su duže u braku suošavaju se sa problemom neverstva. Sumnje nisu potvrdjene, ali se Vi osećate kao da jesu.

Pojačana nervoza.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV

Poligraf Nedeljni Horoskop Lav

Lav

Osobe koje su dugo u radnom odnosu, dobijaju pohvale, a neki od Vas i unapredjenje. Svima sleduje manji novčani dodatak. Ovo jeste za slavlje. Organizujte proslavu i počastite nove kolege i stare prijatelje za dobre vesti i početak novog posla.

Osobe koje su slobodne mogu se zainteresovati za zauzetu osobu. Kod zauzetih se situacija rasčišćava i odnos sa partnerom je mnogo živahniji i topliji.

Zdravlje je fantastično, nastavite sa zdravom ishranom i vezbama, prijaju Vam.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Devica

Devica

Osobe koje su u vezi treba da se suzdržavaju gledanja u tudj sokak. U eri interneta ljubavni sastanci su masovniji i ljudi se lakše upooznaju. Vama ova nedelja donosi duge prepiske sa nepoznatom osobom koja Vam budi maštu i nadu da ćete naći ljubav svog života.

Zdravlje Vas dobro služi, ali je neophodno da što pre započnete neki program detoksikacije.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Vaga

Vaga

U poslovnim vodama nove prilike, novi zadaci i rast popularnosti zbog kvalitetnog odnosa prema radnim izazovima. Nećete biti poštedjeni značajnijeg dobitka.

Samo osobe u dugim brakovima su poštedjene nastupajućeg izazova. Dobro razmislite pre nego što naparvite prvi korak. Nagli preokreti i promene planova zbog iznenadnog i neočekivanog zaljubljivanja bez obzira na to da li ste slobodni ili u vezi .

Na planu zdravlje potrebne su estetske korekcije.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Skorpija

Skorpija

Oni koju su bez posla u ovoj nedelji dobijaju radno mesto na koje su dugo čekali. Intezivna nedelja na svim planovima. Na finansijskom planu neočekivani dobitak stiže u zadnji čas. Osećaćete se kao pravi srećković.

U ljubavi novi momenti i novi izazovi sa osobom koja dolazi sa puta. Oni koji nemaju partnera mogu se zaljubiti ako odu na neki kraći put. Ako je to poseta familiji još je izvesnije.

Zdravstvena situacija je sasvim korektna i nema razloga za brigu, spavajte više.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Poligraf Nedeljni Horoskop Strelac

Strelac

Dobici su Vaši kao i pohvale, a nekima i nagrade za ostvarenja na profesionalnom planu. Ove nedelje imate sigurne pogodtke i gadjate ravno u centar.

Osobe koje nemaju partnera sasvim sigurno krajem nedelje ulaze u obnavljanje veze sa osobom iz ljubavne prošlosti. Podrška od partnera u ovom trenutku znači veoma mnogo i dobićete je. Budite zahvalni i to pokažite delima.

Zdravlje je dosta dobro, ako izuzmemo hitne stomatološke intervencije koje Vas očekuju.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Jarac

Jarac

Poslovna situacija daleko uspešnija nego protekle nedelje. Dodatak na postojeću platu je značajan u ovom trenutku.

Ostavite Vaše želje i sačuvajte partnera od emocionalnog bola. Ima prava da to očekuje od Vas. Susreti sa osobama iz ljubavne prošlosti uneće nemir u Vaš odnos sa sadašnjim partnerom. Osobe koje su same i ove nedelje ne menjanju ljubavni status.

Vaše zdravlje je jako, ali se savetuje redovni sistematski pregled za sve starije od 45 godina. Pazite na ishranu.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Vodolija

Vodolija

Na planu posla i novca slede gubici koje ste i očekivali, ali ste se nadali da ćete uspeti da izbegnete obaveze koje imate. Niste bili realni.

Okrenite se onima koji su već iskazali naklonost ka Vama. Vaša opsesivnost da osvojite osobu koja je po svemu slična Vašem bivšem partneru je pokušaj da zavarate sami sebe. Neuspešan, jer osoba do koje mislite da Vam je stalo nema isto mišljenje o Vama.

Zdravlje Vas dobro služi, ali su pojačane psihičke tegobe, nesanice, anksiozni napadi.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


Astrosav Horoskop Ribe

Ribe

Dobitak i gubitak u istom danu.

Oni koji su slobodni mogu se zaljubiti u osobu koja ima neki veći finasisjki problem. Nagle promene, ljutnje, frustracija Vašeg partnera su znak da je krajnje vreme da se posveti sebi i da ga malo odmenite u obavezama. Umor koji oseća je posledica maksimalnog davanja , te je savet da vratite istom merom. U suprotnom Vas može iznenaditi odlazak partnera.

Na planu očuvanja zdravlja potrebno je promeniti ishranu što pre i biti dosledan, vreme je.

Pripremili astrolozi astro-centra ASTROSAV


 

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search