Astro

Poziv koji će promeniti život

Vodolija

Drage Vodolije, dobro pazite šta želite. Možda vam se i ostvari. Pred vama je period u kome se potpuno menja vas emotivni status.

Već u prvim danima maja u vaš život ulazi partner iz prošlosti. Vama će biti izuzetno drago da ga vidite nakon svega ali ćete želeti samo čisto prijateljski odnos. Prosto će vam prijati što je neko sa kim ste prošli kroz lepe i manje lepe trenutke u životu ponovo kraj vas, ali nećete želeti da se te situacije ponove. Ali, njemu je itekako stalo do vas i vrlo brzo će vam to i reći.

Naravno da je samo na vama da li ćete mu dati priliku da bude deo vašeg života u smislu kao vas partner. To jednako zavisi od toga da li sada imate nekoga, ali i do toga da li vi želite isto što i on. Kako god, nemojte nigde žuriti. Sve su opcije otvorene, a vi uradite onako kako vam nalaze vaše srce. Ovo nije situacija gde treba da zapostavite svoj razum. To je činjenica. Pazite sta radite kako se ne bi ste posle kajali, piše "Luftika".

Devica

Drage Device, vi ni ne slutite kakav vas mesec maj čeka. No, ono sto je sasvim sigurno je da bi ste mogli da počnete svoj život ispočetka u narednom periodu.

Mnoge dame rođene u znaku Device će imati priliku da promene svoj život. Sve ce početi sa ponudom za novo radno mesto koje ne samo da uključuje bolji i plaćeniji posao, nego i prelazak u drugi grad. Ovo je šansa da Device koje su sada slobodne u novom okruženju pronađu svoju srodnu dušu jer su sve opcije otvorene.

Ali, ono što moramo da naglasimo jeste da ste vi zaslužili sve to, jer ste dali sve od sebe.

U vašem radnom okruženju ste sada jedna od najvrednijih radnica koja pri tome ima kreativne ideje i naravno, shodno tome, divnu priliku da napreduje i da bude nagrađena za svoj trud. Već u prvim danima meseca maja vama stiže poziv koji ce vam možda promeniti život.

Imate pitanje o budućnosti?

Blizanci

Dame rođene u znaku Blizanca će u narednom periodu imati priliku da se uvere koliko je jednoj bivšoj ljubavi stalo do njih. Reč je o osobi iz vaše prošlosti koja vam je mnogo značila i koju zapravo nikada i niste preboleli. Ali, ono sto je sigurno je da ni vi niste prema njemu ravnodušni i u narednom periodu dolazi do pomirenja među vama.

Ali nema potrebe da žurite. Dobro razmislite šta je ono što želite, i nema potrebe da svaki put rizikujete.

Istina je da među vama postoje jake emocije, ali bi bilo pametno da počnete od nule, odnosno od početka. Ma, koliko da vam se to činilo teško - za početak je dobro i da budete prijatelji.

Od ljubavi još niko nije pobegao tako da je sreća sada na dohvat ruke.

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search