Astro

Saveti za igre na sreću - saznajte kakav ste tip

Lav će uložiti mnogo ali će mu se mnogo i vratiti, škorpija je rođena za igre na sreću dok ovan igra na velike kvote. Saznajte kako je najbolje da se kladite prema horskopskom znaku.

Ovan

Naravno, nemačka, engleska, ili japanska čak, liga. To je ono što je ovnu blisko i drago. Može da ovan bude vrlo široke ruke, da igra sa velikim ulozima i da očekuje velike dobitke.

Takođe, bliske će mu biti one igre sa velikim kvotama. On ne zna niti želi da čuje za bilo sta drugačije. Posebno srećni su mu dani u mesecu koji imaju 8-icu u sebi; 8., 18., 28.

Blizanci

Brži, energični i željni avanture i akcije svakojake vrste, doživljavaju kladionicu i/ili kockarnicu baš i bukavlno kao Meku i Medinu! Njima mozak toliko brzo radi, toliko su otvoreni i prijemčljivi za svaku ideju i igru, da za njih nema granica.

Samo blizanac može da iskombinuje najluđi tiket koji često i upali tako da nije čudo sto su jedni od najvećih dobitnika unazad nekoliko godina upravo pripadnici ovog znaka. Neka se drže 3., 13 i 23. u mesecu jer u jednom od tih dana oni mogu zaista postati milioneri!

Devica

Poslovična i proračunata, dobro ce razmisliti kako će svoj novac uložiti i gde. Po pravilu, dugi tiketi sa 10 i više parova i sa kvotama od kojih svaka ne prelazi 1,5, pripadaju devicama.

Teško ce devica postati milioner ali svakako da može da dobije taman toliko da sebe počasti nekim odevnim predmetom ili dobrom hranom na primer. 5-og, 15-og i 25-og u mesecu, bi bilo dobro da se drage device zanimaju sa tiketima.

Škorpija

Jedan od znakova koji, hteli ili ne, put ih svakako, pre ili kasnije nanosi u opskurni svet igara na sreću gde osećaju da njihova energija poprima smisao i neki viši oblik. Jer, u strasti koja se razvija kod njih prilikom klađenja, one vrlo lako nalaze alternativnu suštinu svog postojanja koja, za mnoge pripadnike ovog znaka, može postati primarna i jedina.

Za škorpije važi, ili samo zavisnici ili zavisnici i milioneri. 8., 18. i 28. dan u mesecu pojačavaju izglede skorpijama za velike dobitke.

Strelac

Veseo i za zabavu uvek oran strelac, neće propustiti da se okuša u igrama na sreću a kako je njegov zaštitnik Jupiter, planeta sreće, nije teško odgonetnuti i zašto.

Skoro da ne postoji strelac koji, ako samo malo unese sebe u bilo koju igru, neće iz kladionice izneti torbu punu para. Strelčevi bi mogli da se raduju 3., 13. i 23. u mesecu.

Vodolija

Razuzdana, nezajažljiva i neumerena, će padati i rasti poput plime i oseke, u jednom trenutku će imati hiljade i hiljade u džepu a u drugom će pasti u debeo minus i tako u krug. To je pravi primer i simbolika Urana koji je vladar ovog znaka. Za njih vazi da zaista trebaju naučiti kada stati.

Preporučeno je da kad dobiju treći put zaredom da stanu i odmore nekoliko dana. Srećni dani u mesecu za vodoliju su 7., 17. i 27.

Bik

Stabilan i razborit, s jedne, ali s druge strane i te kako materiji orijentisan bik, može da potraži dodatni izvor zarade i sreće u kockanju, jer biku nikad dosta para nije. Ipak, on zna kako i kad da se zaustavi. Igra na sigurno, njegova omiljena igra su fiksevi, male kvote i sigurni dobici.

Naravno da bik nije oličenje istinskog ljubitelja adrenalina koji kocka pruža, tako da teško da biku mogu mesta gde se vrti kocka da budu primamljiva. Ipak, ako se odluči, može da igra 6-og, 16-og i 26-og u mesecu.

Rak

Miran, povučen, osećajan, postojan i pozrtvovan rak kad i ako se slučajno nađe na nekom mestu gde se igraju igre na sreću, prvo sto izusti je: bože, šta ću ja ovde?

Ali, kako pripadnike ovog znaka zaista prati fortuna, ukoliko odigraju samo jedan tiket i ako im ‘dođe’ isti, ako dobiju, i ako osete dobitak, samim tim i sigurnost, sto je bazična rakova potreba, vrlo brzo se mogu ‘navući’ ali i zaista uz rakovsku volju i strpljenje, postati i vrlo uspešni kladioničari. Srećni dani su im: 2., 12. i posebno 22.

Lav

kraljevsku pojavu prati i kraljevski apetit u svakom obliku i na svim mestima. Lav se neće smiriti dok ne postane broj 1, dok ne ispliva na površinu na način da mu se svi dive i da kladionica priča o tamo nekom ko je ‘ojadio kladionicu prošli vikend’.

A, tako obično i biva, lav ce uložiti puno ali će mu se to i vratiti, pogotovo ako igra francusku ligu, tu je lav neprikosnoven. 1., 11. i 21. u mesecu, lavu trebaju doneti značajne dobike i priličnu sreću.

Vaga

Bezbroj puta će izmeriti i izvagati, pre nego što preseče. Svakako da ova osobina može jako brzo da i njih same umori tako da često i pre nego sto uđu neke ozbiljnije kladioničarske vode, one same dižu ruke od svega toga i vrlo brzo zaboravljaju na svoju kockarsku avanturu.

Ali, ako i odigraju tiket, ako se usude na rizik koji im donese dobitak taman toliki da sebi priušte na primer jedan dobar miris, onda vaga može da postane opsednuta kvotama i da, po pravilu, vrlo brzo uveća svoju kolekciju parfema i fine i skupe garderobe, što će joj pomoći da bude primećena i ostavi utisak. 6-i, 16-i i 26-i su dobri dani u mesecu za vage da se klade.

OGLAS

Jarac

Na pare najmanje gadljiv, spreman da učini sve ne bi li dosao do istih, u kladionici ili kockarnici bilo kog tipa, ce zaista videti način da zaradi novac i taj način će zaista imati efekat na njegov kućni budžet. Tako da, jarac će zaista igru klađenja shvatiti kao (dodatni) posao.

Ulagaće malo ali i dobijati poprilično. Jarac je jedan od retkih znakova za koji se može reći da ima najviše šansi da ‘pobedi kladionicu’. 4., 14. i 24. moraju da igraju jer tad im je dobitak praktično zagarantovan.

Ribe

Tajnama, manipulacijama i porocima svih vrsta sklone, često mogu prostor za igre na sreću (kladionice, kazina) da dozive kao svoju drugu kuću i to s razlogom, jer često imaju toliko uspeha da im se i te kako isplati da svoje vreme utroše na kocku . Klade se na sve i svašta, danju noću, svaki dan.

Za posmatrača, njihova igra je bez smisla i cilja, ali nikad ne treba potceniti intuiciju ribe, na koju se one, skoro isključivo oslanjaju. Sreća će im biti uvećana ukoliko posebnu pažnju obrate na klađenje 9-og, 19-og i 29-og u mesecu.

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search