Astro

Saznajte koji je pravi put do srca znakova zodijaka

Jeste li u dilemi kako da priđete osobi koja vam se jako dopada? Možete se poslužiti klasičnim "trikovima" za udvaranje, a možete i upotrebiti sigurnu taktiku, sakupiti što više informacija, pa i o horoskopu, i obratiti pažnju na sve detalje.

Ovan

ovanBudite direktni sa Ovnovima. Oni će voleti ako ste puni energije i raspoloženi za avanture. Takođe, dajte im prostora.

Bik

bikSa Bikovima postupajte polako i pažljivo. Ne igrajte sa njima "nedostupne" igre, budite pouzdani i odani.

Blizanci

blizanciGledajte ih stalno, puno pričajte sa njima i pružite im prostor. Takođe, važno je da budete zabavni i uzbudljivi.

Rak

rakPitajte ih za pomoć, pričajte im o svojoj porodici, družite se kod kuće, budite prijateljski nastrojeni, brižni i tradicionalni.

Lav

lavLaskajte im da pokrenete inicijativu, pokazujte im naklonost, činite ih ljubomornim... Ukratko, pokažite im da vam je uvek zabavno sa njima.

Devica

devicaTražite pomoć od njih i uvek se dogovarajte. Ne igrajte se sa njima, pokažite im da imate zdrav razum i budite strpljivi.

Vaga

vagaDajte im slobodu, budite opušteni, slušajte ih, budite uredni od glave do pete i budite njihov najbolji prijatelj.

Škorpija

skorpijaBudite misteriozni, iskreni i verni. Nemojte im reći šta moraju da rade, jer ih to strašno nervira.

Strelac

strelacSa Strelčevima je važno da budete zabavni, iskreni i jednostavni. Pružite im pažnju i dajte im prostora.

Jarac

jaracJarcu pokažite da ste sofisticirani i elegantni, budite strpljivi i ambiciozni.

Vodolija

vodolijaBudite jedinstveni. Najpre morate biti dobar prijatelj, dati im slobodu, iznenaditi ih, ali ne bi trebalo da budete previše emotivni.

Ribe

ribeSa Ribama budite nežni i naučite da živite u njihovom svetu mašte. Priredite im romantično iznenađenje. Ribe ne žele da zavođenje i osvajanje prestanu. Ako osete da ih voljena osoba želi kontrolisati, Ribe mogu osetiti da im je svega previše, pa je najbolje malo se odmaknuti od njih.

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search