Astro

Saznajte šta svaki znak zodijaka mrzi

Ove stvari izbacuju iz takta svaki horoskopski znak...

Ovan

Ne voli da mu se priča šta treba da radi. Svako ko mu nameće svoju volju biva odstranjen. Ne voli svog šefa. Kad ga ima, ponaša se kao da ga nema. Može ovan sve ljude da skloni fino i diskretno, a može i direktno. Ne pričajte mu o njegovim manama.

Bik

Ne voli da mu neko kvari uživanje, da mu neko dira hranu ili sve one umetničke stvari za koje je on grčevito vezan. Ponekad kao da ne može da shvati da su nematerijalne stvari takođe važne. Sputavanje kreativnosti ili samovolje izaziva nervozu kod bika.

Blizanci

Recite im da ćute, da se ne šale sa vama i sigurno nećeze imati bliske kontakte od tad. Recite im da je ono što čitaju loše i nekvalitetno, bilo da je to knjiga ili novina, pa ćete ih lako uvrediti. Nikako im ne govorite da ne znaju da voze i da treba da smanje telefonske razgovore i poruke.

Rak

Ako hoćete da iznervirate raka, nađite mu neku obavezu koja nema veze sa domom, ljudima i porodicom. To će ga izbaciti iz koloseka. Promena ustaljenih navika nije na njegovom spisku. Menja samo ako on sam to želi. Ne voli kad mu neko uskraćuje brbljanje o svemu i svačemu ili ga neko tera da se uozbilji ili da odraste.

Imate pitanje o budućnosti?

Lav

Ne voli kad mu se naređuje. Ne pitajte ga za novčano stanje. Izbegavajte razgovor o njegovom partneru, to ne treba da vas zanima. I ne dirajte lava dok spava, to bar svi znamo. Ne voli kad se neko hvali i kad je bolji od njega. Ne voli kad nije u centru pažnje.

Devica

Ne kritikujte odeću ove osobe. Ni nameštaj u njenom domu. Na to je posebno osetljiva. Neće to lako podneti, zameriće vam. Ne pokušavajte da devicu uklopite u svoj raspored, neće vam uspeti, sem ako ona sama to ne želi.

Vaga

Ne pokušavajte da naterate vagu da kaže svoje mišljenje, a da zna da se ne slaže sa vašim. Čak i kad se ne slaže, ublažiće razliku u različitosti stavova. Vaga ne voli svađe i rasprave, pa će vas ignorisati. Loše mišljenje o drugima će zadržati za sebe, sem ako je neko ne isprovocira. Uvek misli da je u pravu.

Škorpija

Ne zapovedajte joj. Ne popujte joj. Neće vas poslušati. Uradiće baš suprotno. Čak, ako je kritikujete, može vas toliko zbog toga povrediti, jer je sama uvređena, da će i njoj posle biti žao. Teško prašta. Ne voli laž. Zlopamtilo.

Imate pitanje o budućnosti?

Strelac

Ne voli obaveze. Ne voli da radi bilo šta na šta ga drugi teraju. Ne voli autoritete, ni zatvorene, male skučene prostore. Ne voli ljude koji ćute.

Jarac

Ne podnosi neozbiljnost, posebno tuđu. Ali retko kad su ove osobe same neozbiljne. Ne voli sastanke koji su u određeno vreme. Stalno kasni, u svemu. Ne voli kad ga neko požuruje. Retko kad je tolerantan prema onima koji imaju drugačije stavove od njega.

Vodolija

Ne podnosi neozbiljnost, posebno tuđu. Ali retko kad su ove osobe same neozbiljne. Ne voli sastanke koji su u određeno vreme. Stalno kasni, u svemu. Ne voli kad ga neko požuruje. Retko kad je tolerantan prema onima koji imaju drugačije stavove od njega.

Ribe

Ne mogu da žive bez misije, bez toga da su potrebni nekom. Zato teško podnose ignorisanje od strane drugih. Realan svet nije njihov svet. Imaju svoje viđenje sveta. Ne prihvataju da prihvate pravo stanje stvari. Zbog toga ne mogu da shvate da neko ne razume svrhu njihovog postojanja na svetu. Sve što rade drugi moraju da primete, inače se nije ni desilo. Ali ih najviše nervira kada oni pomažu, a drugi to ne cene. Ponekad se samo iskupljuju, tako da nije prava pomoć.

Pročitajte još: |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search