Astro

Horoskop Starih Slovena - Da li znate koji ste cvet?

Skormno smilje, imela, mimoza ili možda - čičak? Horoskop starih Slovena je horoskop naroda koji je izuzetno poštovao prirodu i živeo u punom saglasju sa njom. Podeljen je na periode od 10 dana.

Pronađite svoj datum i cvet koji Vas opisuje.


Zašto baš dekada? Razlog svakako postoji: stvar je u tome što je 10 broj Plutona, vladara podzemnog sveta i neispoljene energije. On utiče na sve procese na Zemlji. Otprilike svakog 10 dana menja se pravac opšteg energetskog toka kretanja koje utiče i na karakter ljudi.

01.01.–10.01.
ŽUTI NARCIS

Ovaj cvet simbolizuje ljeto, toplinu i otvorenost. Usprkos prvom utisku da ste stidljiva osoba koja ne voli da se ističe, vi imate smeli pristup životu. Vaša dela govore više od reči i uvek nastojite da ispunite svoje ambicije. Za vas je najbolje objašnjenje ono najjednostavnije. Iako ste rođeni usred zime, izbegavajte hladne klime.

11.01.-20.01.
ČIČAK

Često preuzimate na sebe više obaveza nego što ih možete ispuniti, što može odavati pogrešan utisak, te će okolina ređe primetiti vašu dobrotu. Zbog toga težite za pažnjom drugih. Jako ste dobar prijatelj i dajete potporu svojoj porodici. Imate razvijen osećaj za radnu etiku, ali vas previše rada može dovesti do zdravstvenih problema.

21.01.-31.01.
SMILJE

Skromni ste, a praćenje modnih trendova i oblačenje po poslednjoj modi je vaša opsesija. No, upravo zbog te vaše opsesije, možete da postanete objekt tračeva i ljubomore. Nije vam teško da se nosite sa „zlobnim jezicima" i vrlo lako izlazite iz teških situacija.

01.02.-10.02.
IMELA

Vrlo ste radoznali i podložni uticajima okoline. Ne bojite se rizika, pa žene imele mogu da osvoje i najnepristupačnijeg muškarca. Muške imele poznate su po svojoj lepoti i žene su lude za vama. Treba da se bavite sportom što će vam koristiti da zadržite fizičko i psihičko stanje.

Pročitajte još: |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search