Astro

Veliki godišnji horoskop za 2022. g.

Astrologija Vam preko zvezda daje prognozu za nastupajuću 2022. godinu. Pogledajte šta Vam zvezde predviđaju i šta vam savetuju za 2022.

Kako Vas zvezde opisuju ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Vas kada su u pitanju posao, karijera, finansije, obrazovanje, ljubav, porodica i zdravlje.

OVAN

Ova 2022. godina izgleda da će za Ovnove biti veoma specijalna i uzbudljiva po mnogim pitanjima i sa mnogo važnih i pozitivnih promena u vašem životu. Ova godina daće vam mnogo i bićete uspešni u realizaciji vaših ciljeva.

Uspećete u dobijanju mnogih poslova. Zvezde će vas podržavati u tome, povećavajući tako vaše šanse na radnom mestu. Vaš nivo znanja će se razvijati i doneće vam pozitivne pomake u životu. Moraćete da napravite mnoge važne odluke koje će da idu vama u korist i koje će vas osloboditi eventualnog stresa. Odluke koje donesete pametno i mudro doneće vam odlične rezultate. Mogući su manji problemi sredinom godine ali vrlo brzo ćete izaći iz njih.

Ovnovi će u ovoj godini imati povoljno vreme da istraže svoju budućnost bez bilo kakvih smetnji. Ali ipak, morate se dobro potruditi da biste ispunili vaše postavljene ciljeve i ostvarili vaše snove. To se odnosi i na ljubav i na posao ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA OVNOVE

BIK

Ova 2022. godina može biti malo nestalna i promenljiva za Bikove, ali im može doneti mnoge šanse kada je njihova karijera u pitanju, jer će tokom godine u vašoj devetoj kući biti Saturn. On će vam doneti ogroman uspeh u poslu i moći ćete da uberete plodove vašeg napornog rada.

U poređenju sa 2021. godinom, ove godine ćete imati blagi povetarac u leđa, pogotovo u drugoj polovini godine. Mnoge tenzije koje ste osetili ranije, sada će lagano nestati, što će vam omogućiti da se opustite i uživate u poslu i da probate postaviti temelj za vašu budućnost. Imaćete lepe mogućnosti za pokretanje novih akcija i ciljeva. Budite svesni svojih sposobnosti, jer će vam to doneti osećaj sigurnosti u životu.

Svi oni Bikovi koji su razmišljali o promeni posla, u ovoj godini imate izgleda da dobijete preseljenje na drugo radno mesto, ono koje ste očekivali i koje će biti manje stresno nego dosadašnje. Tako da će vam biti mnogo bolje na radnom mestu. U opticaju su i razna putovanja vezana za posao, a ova poslovna putovanja mogu da vam donesu i neočekivane dobitke ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA BIKOVE

BLIZANCI

Ove godine Blizanci će možda morati da se suoče sa raznim kolebanjima i pomešanim reakcijama. Govoreći o vašoj karijeri, nešto može uticati da vam se uspori napredovanje u karijeri i bićete suočeni sa mnogo neravnoteže kada je ona u pitanju, i sa padovima i sa usponima. Budite oprezni ako ulazite u razna partnerstva. Međutim, bez obzira na sve ovo, možete imati veliki uspeh u poslu.

Prva polovina godine proteći će mirno, ali meseci posle toga mogu doneti mnogo interesantnih događaja. Nagoveštena su posebna dostignuća u usavršavanju znanja, želja za nekim promenama i uspeh u životu. Takođe, biće potrebno da obuzdate emocije i da nađete zajednički jezik sa vašim pretpostavljenima. Usmeravajte vašu energiju u pozitivnom pravcu i ne ulazite u sukobe sa nepozantim ljudima.

Jupiter i Saturn mogu doneti izvestan peh i lošu sreću ako niste postupili kako treba. Mogu doneti neke gubitke u poslovanju koji mogu imati uticaja na vaš ekonomski život koji može biti poremećen i usled čega može da se kod vas pojavi povećan nivo stresa. Obratite pažnju na to i pokušajte da ga eliminišete na svaki način ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA BLIZANCE

 

RAK

Ova godina bi za Rakove trebala da bude bolja nego ranije i da vam donese više optimizma u životu. Trebala bi više da vas prati sreća a i vaše samopouzdanje bi trebalo da se poboljša. Trebalo bi da bude više harmonije u vašem životu, a planete će vam doneti mnoge mogućnosti u život.

U prvoj polovini godine su moguće neke nepovoljne okolnosti, ali situacija će se popraviti u drugoj polovini godine. Bez obzira na težnje u vašoj karijeri, imate šanse da steknete pozicije koje želite. Čak ako za neke ovo bude i zahtevna godina, vi ćete imati na raspolaganju sve potrebne resurse za vaš uspeh. Morate se dobro boriti u vašoj profesiji i na poslu, morate prevazići svoje granice. Tada se vaši snovi možda mogu i ostvariti.

Fokus će biti na vašem usavršavanju znanja u vezi svega što može da poboljša vaše kreativne veštine i na vašim ciljevima koje želite da postignete ove godine. Neki novi hobi mogao bi da vas prilično zaokupi, a on bi mogao postati i lep izvor nekih vaših dodatnih prihoda ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA RAKOVE

LAV

U ovoj 2022. godini možda neće sve ići glatko kako biste želeli i možda će biti perioda kada ćete morati da se borite da zadržite svoj položaj, kako na poslu, tako i u društvu, kao i da se izborite da se ne naruši vaše finansijsko stanje. Ipak, ova godina vam može doneti i odlične prilike za napredak, kao i povećanje plate. Ali, u finansijskim pitanjima moraćete biti malo oprezniji i ove godine da napravite bolji finansijski plan.

Nemojte ići prečicama, jer mogu da vam donesu samo probleme. Morate da uložite trud da biste stigli do cilja. Nemojte se zadržavati na prošlost već gledajte u budućnost i preduzmite mere za rešavanje problema koji ograničavaju vaš uspeh.

Takođe, morate biti vrlo orezni ako imate u planu neku veliku investiciju. Najbolje je da se posavetujete sa iskusnim stručnjakom po tom pitanju da biste izbegli eventualne probleme, jer ova godina baš i nije povoljna po tom pitanju ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA LAVOVE

DEVICA

Ova 2022. godina može biti ključna za vas. Tokom godine fokusiraćete se na vaše porodične dogovore u vezi stvari i imovine, a vrlo je moguće da ćete se preseliti u veći ili noviji dom. Određene energije osetićete već krajem februara, a puni njihov efekat osetićete u septembru.

Na proleće mogući su značajni novčani prihodi, dok ćete u leto morati više vremena da posvetite kućnim poslovima, da se brinete o deci i pazite na sopstveno zdravlje. U isto vreme, bićete u mogućnosti da komunicirate sa ljudima i da sprovedete svoje kreativne ideje i planove. Najuspešniji period započinje u trećoj dekadi avgusta i trajaće sve do kraja godine, iskoristite ga.

Ove godine ćete biti puni energije, a vaši napori neće biti uzalud, imaćete uspeha u skoro svim oblastima. Biće uloženo mnogo truda koji će dovesti do mnogih velikih promena u vašem životu. U takvoj situaciji moraćete da iskoristite i najmanju priliku koja vam se pruži. Ako su promene neophodne u vašem okruženju, pred kraj godine osetićete da one postaju prilično verovatne i da će se ostvariti ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA DEVICE

VAGA

Ova 2022.godina će doneti puno promena za vas. Ove godine ćete imati uspeha u mnogim oblastima i tada će mnoge važne promene u vašem životu doći na vaš put. Govoreći o karijeri, ove godine ćete imati dobre beneficije. Dobijate odskočnu dasku za brži rast poslovanja. Istovremeno će poslovni preduzetnici među vama imati priliku da prošire svoje poslovanje.

Ova godina će vam doneti mešovite rezultate u finansijskom životu. Imaćete koristi od bogatstva i vaš novac će se trošiti istim tempom. Bićete motivisani da uložite maksimalne napore da uštedite novac ove godine, jer tek tada svoj finansijski život možete učiniti još boljim. Neprimereno trošenje neće vam doneti ništa dobro, samo će vas uvući u probleme.

Ovo je jedna veoma važna godina za vas, gde ćete gledati da potražite istinu i iskrenost u vezama koje klapate sa ljudima, bilo ljubavnim, poslovnim ili prijateljskim. Vi ste tip osobe koja se lako zaljubi, ali niste baš uvek sigurni šta želite u tom trenutku ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA VAGE

ŠKORPIJA

Ova godina 2022. je za vas godina novog razumevanja i uzbuđenja. Međutim, ovo novo shvatanje do koga ćete doći, ima svoju cenu. Od marta do aprila moguće je vreme emocionalnih preokreta. Međutim, iz ovih teških trenutaka moći ćete da naučite moćne nove lekcije o ljubavi i odnosima. Prihvatite ih, učite od njih i iskoristite ih na najbolji način. Nove lekcije koje ste naučili tokom početka godine pomoći će vam da dodate još više uzbuđenja u vaš život. Sve u svemu, ovo je pozitivna godina.

Fokus će biti na pitanjima vaše karijere, odgovornosti koje imate izvan svog doma i odnos koji imate sa jednim od svojih roditelja, nastaviće da bude istaknut do kraja avgusta. Nakon toga čini se da ćete moći odahnuti i početi da vidite rezultate svojih postupaka iz prethodnih godina. Od septembra i nekoliko godina nakon toga, naznake ukazuju na to da će vašu pažnju privući vaša uključenost u razne grupe i društva, vaši prijatelji i neke osobe iz vaše okline.

Energije koje deluju tokom ovog vremena snažno ukazuju na to da ćete imati priliku da restrukturirate ova područja svog života kako biste bolje razmilsili ko ste sada. Kao deo ovog procesa, možete napustiti neka stara prijateljstva i sklopiti nova, najverovatnije sa znatno starijom ili mlađom osobom od vas, gde za jednog od vas postoji mentorska uloga. Ovaj proces bi mogao biti posebno izražen u oktobru ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA ŠKORPIJA

STRELAC

Jedna od najaktivnijih stvari u 2022. godini, nalazi se u partnerstvu, odnosima i svim načinima i vrstama obaveza koje su pred vama. Od intimnih i romantičnih do onih poslovnih veza, pa sve do važnih životnih obaveza, vaša energija je, u velikoj meri usmerena na pronalaženje osnažujućih načina za rad sa drugim osobama i sa društvom.

Postoje pravila i smernice kojih se morate pridržavati da ostanete unutar regularnih tokova zbivanja, ali postoje i nove mogućnosti za izgradnju jačih veza koje se grade na poverenju, poštovanju i ljubavi. Dublje emocionalno posvećivanje obavezama koje prate život i pronalaženje novih empatijskih veza sa vašim unutrašnjim svetom čine ovu godinu prosvetljujućom i veoma osnažujućom. Ova godina može da vam donese neke moćne potencijale na površinu vašeg života. Budite spremni da krenete u ostvarivanje onih vaših ciljeva koje ste sanjali zadnjih godinu dana.

U ljubavi, imate ležeran stav, uživate u svojoj ličnoj slobodi i obično dozvoljavate svom partneru da radi šta mu volja, ali 2022. će verovatno biti godina kada želite nešto više, više posvećenosti, više naklonosti i više partenrove iskrenosti prema vama. Neki od vas mogu imati osećaj kao da ste na granici da propustite neku važnu ljubavnu priliku, dok se drugi nadaju da će ojačati trenutnu vezu ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA STRELCA

JARAC

Ovo je godina promena i rasta u vašim odnosima. Ovo je i pozitivna godina kada se neki vaši snovi mogu manifestovati na posebne načine. Niste bili potpuno srećni sa svojim ljubavnim životom u poslednje vreme i imate mnogo nezadovoljstva i zbog prošlosti i zbog trenutnog odnosa.

Nije lako zaboraviti na prošlost, posebno kada ste bili povređeni ili razočarani. Međutim, ne treba da očajavate, jer će sve to biti iza vas od sredine godine, kada ćete se osetiti podmlađenima i kada ćete sve gleati iz jednog drugog, pozitivnijeg ugla. Ovo će vam pomoći da stvorite onu vrstu ljubavi koju već duže vreme tražite.

Počnite od samog sebe iznutra i očistite prašinu nakupljenu oko srca i uživajte u svetlosti i lepoti svakog novog dana i svakog trenutka. Poslednji deo godine takođe nagoveštava povećan ljubavni apetit. U 2022. godini planete vas podstiču da naučite nove stvari i primenite ih na ostvarivanje vaših najvažnijih ciljeva. Iskoristite svoje mogućnosti i fokusirajte se na svaki detalj, gradite prijateljstva i partnerstva ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA JARČEVE

VODOLIJA

Vodolije se odlikuju optimizmom i ljubavlju prema životu. Uvek će pomoći svojim prijateljima, lako će se nositi sa bilo kojim zadatkom. Oni se postavljaju na različite načine: tihi su i skromni, a mogu se pojaviti i kao bučna, ekscentrična osoba. Nova 2022. godina obećava materijalno blagostanje, sistematsko postizanje ciljeva, sklad u ličnim odnosima. OVo će biti vreme pozitivnih promena i kreativnih dostignuća. Ovo je dobro vreme za rešavanje porodičnih pitanja, za uspostavljanje odnosa sa voljenim osobama.

Ova 2022. godina može doneti mnoge promene za Vodolije. Na svom radnom mestu ćete dobiti punu podršku ove godine. Posebno u mesecima septembru i decembru možete očekivati dosta profita. Međutim, trebalo bi da izbegavate da verujete drugima u periodu od juna do jula, jer se kasnije možete suočiti sa problemima.

Ova godina može doneti i mnoge uspone i padove u vašem ekonomskom životu, jer će kombinacija Saturna i Jupitera može povećati vaše nepotrebne troškove, tako da ćete vi morati da svoje troškove stavite pod kontrolu, čak i ako to ne želite. U ovom trenutku morate obratiti posebnu pažnju prilikom donošenja bilo koje odluke o transakciji, u suprotnom postoji mogućnost gubitka novca ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA VODOLIJE

RIBA

godina je lep početak za postizanje vaših ciljeva, koji su bili neizvesni proteklih godina. Pozitivne pozicije planete pogoduju mnogim poslovima koje treba postići ove godine. Ova 2022. biće blagonaklona prema vama, milostiva i darežljiva, mada nije uvek lako postići ono što vi najviše želite. Za vas, međutim, planete planiraju da ispune vaše želje i donesu vam neku vrstu blagoslova. Vi možda nećete biti zaiteresovani da istražite ovaj divan dar od Boga, ali ako mu verujete, znajte da vas neće odvesti na stranputicu. Sredina 2022. godine nadalje je vreme kada će se ove promene početi manifestovati i trebalo bi da se nastave i u ranim periodima sledeće 2023. godine. Ovo je vreme sreće i zadovoljstva, zato uživajte, znajte da vreme leti i gledajte da iskoristite svaki trenutak života da živite punim plućima, da se jednog dana ne biste probudili i zapitali gde vam je prošao život.

Ovo će verovatno biti godina koju nećete zaboraviti u nekoj žurbi. Prvo, postoji povoljan i pozitivan fokus na pitanja vaše karijere i vašeg imidža, životnog pravca i odnosa koji delite sa jednim od svojih roditelja. Čini se da će ono što ste naučili u prethodnoj 2021. godini biti dobro iskorišćeno ove 2022. godine kroz poboljšane mogućnosti na poslu i bolje razumevanje onoga što želite da radite sa svojim životom ...

POGLEDAJTE KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE

Pročitajte još: | |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search