Estrada

Džoni Dep dolazi krajem januara u Beograd

Poznati američki glumac Dzoni Dep krajem januara doći će u Beograd, kako bi nastavio snimanje filma "Minamata", o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu

Kako je objavio "Blic" na svom sajtu, zvezda filmova "Pirati sa Kariba", "Ubistvo u Orijent ekspresu" i "Fantasticne zveri" započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, uzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije "Ciso".

Izvor lista rekao je da je Depov agent boravio krajem decembra u Beogradu kako bi dogovorio detalje sa srpskim delom ekipe oko snimanja filma i njegovog boravka u gradu.

Kako se navodi, dogovoreno je da glumac sa najbližim saradnicima bude smešten u jednom luksuznom hotelu u centru grada, gde će mu biti zagarantovana privatnost, a uz sebe će imati privatno obezbeđenje koje će ga pratiti u slučaju da mu bude bila potrebna zaštita od paparaca.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori.

Još uvek nije poznato da li će neko od srpskih glumaca učestvovati u projektu.

Depu će ovo biti treći put da boravi u Beogradu - prvi put je bio 1992. godine, a drugi 2010. godine, oba puta na poziv reditelja Emira Kusturice.

Pročitajte još:

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search