Estrada

Glumica Nina Janković promenila način života

Nina Janković i njen suprug, bankar Mateja Dičić, odlučili su da prodaju stan u kojem žive već nekoliko godina na periferiji Beograda, u naselju Banovo Brdo.

Par želi da od novca od prodaje stana kupi nekretninu u užem centru Beograda. Njihova namera je da se presele pre nego što sina Vukašina upišu u vrtić, da ga posle ne bi prebacivali i primoravali na dodatno privikavanje na nove vršnjake.

Imate pitanje o budućnosti?

Nina i Mateja su se navikli na Banovo brdo, gde su prvo živeli u manjem stanu, a kasnije su se u istom kraju grada preselili u veći stan. Nina je iz Šapca, a po dolasku u Beograd na studije, sa dve cimerke takođe je stanovala na brdu.

Ove godine Nina i Mateja su postali roditelji. Iz više razloga žele da se približe strogom centru odakle su im dostupnija i sva pozorišta, prijatelji sa kojima obožavaju da se viđaju i Matejina familija. Traže da kupe veći stan nego što je ovaj koji imaju trenutno, da bude komforniji prostor za dete, ali i za Nininu mamu koja dolazi iz Šapca da pripomogne ćerki i zetu oko naslednika, jer kad Nina snima, to ume da potraje i do kasno u noć, a Mateja kao visokopozicionirana osoba u banci takođe često ostaje duže na poslu nego što je standardno radno vreme, navodi jedan od drugara talentovane glumice.

 Međutim, Nina Janković nije želela otvoreno da kaže šta ih je navelo da prodaju stan i da već nekoliko meseci tragaju za adekvatnim stanom.

"Čuvam bebu, ne znam šta bih rekla pametno na tu temu", rekla je kratko Nina na ovu temu.

Pročitajte još:

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search