Estrada

Još jedno samoubistvo, ovoga puta: Entoni Burdejn!

Kuvar, pisac i obožavani televizijski svetski putnik Entoni Burdejn (61) izvršio je samoubistvo, saopštio je "The Hollywood Reporter" (THR)

Američki propagandni kanal CNN je objavtio: "Sa neverovatnom tugom potvrđujemo smrt dragog prijatelja i kolege, Entonija Burdejna. Njegova ljubav prema avanturi, novim prijateljima, finoj hrani i piću i izuzetne priče učinile su ga jedinstvenim pripovedačem. Njegovi talenti će nam jako nedostajati. Naše misli i molitve su uz njegovu ćerku i porodicu“.

Entoni se nalazio u francuskoj regiji Alzas, gde je radio na novoj epizodi serijala "Parts unknown" za CNN.

Potvrđeno je da je nagrađivani kuvar, pisac i voditelj izvršio samoubistvo vešanjem. U hotelskoj sobi pronašao ga je prijatelj koji je pozvao Hitnu pomoć, ali Burdejnu nije bilo spasa.

Burdejn se prvo proslavio kao kuvar, a onda je njegov članak za "Njujorker" nazvan "Pročitajte ovo, pre nego što jedete u restoranu" proširen u knjigu koja je postala bestseler. Burdejnu je ubrzo ponuđeno da vodi emisiju o kuvanju i putovanjima. Njegova emisija "Bez rezervacija" dobila je dve Emi nagrade i postala globalni hit.

Kroz svoje televizijske emisije istraživao je društvo i pomagao publici da razmišlja drugačije o hrani i putovanjima.

Entoni Burdejn, poznati kuvar i TV reporter, izvršio samoubistvo sa 61 | THR Novosti

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search