Estrada

Kijanu Rivs u vezi sa misterioznom ženom

54-godišnji glumac već je navikao obožavaoce na to da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali ovaj put fotografije sa nepoznatom brinetom nisu mogle da promaknu javnosti. 

Naime, paparaci su slikali Rivsa na ulicama Beverli Hilsa u šetnji sa nepoznatom ženom. Par se ponašao skromno i odmereno. 

To da je Kijanu u društvu neke žene obradovalo je mnoge budući da se glumac zbog tragičnih događaja iz prošlosti odlučio da nikada neće imati porodicu. 

Glumac je bio u srećnoj vezi sa koleginicom Dženifer Sim kada su saznali da čekaju devojčicu. Sreća nije potrajala dugo. Dženifer je izgubila bebu koju su nazvali Ava Arčer Sim Rivs, u osmom mesecu trudnoće i ovaj tragičan događaj nikada nisu uspeli da prevaziđu. Par se rastao, ali su ostali jedno drugome velika podrška.

Imate pitanje o budućnosti?

Dženifer nije mogla da se izbori sa gubitkom bebe, zbog čega je bila na stalnim antidepresivima. 2001. godine samo 18 meseci nakon gubitka bebe Sim je išla na zabavu kod prijatelja Merlina Mensona. Kada se vraćala kući, bila je pod tolikim uticajem antidepresiva da se zaletela u tri automobila, a od jačine udarca izletela je iz svog džipa. 

Nakon ove velike tragedije Kijanu nije krio da je izgubio želju za ozbiljnim vezama i zasnivanju porodice. 

Obožavaoci Kijanua Rivsa često pitaju kako se nosi sa svim tragedijama koje su ga zadesile, ali on ima odgovor.

Njego odgovor je:

Ljudima je potrebno da budu srećni da bi živeli, meni nije

Kijanu Rivs

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search